1- Sendit.com'dan çabuk geliyo mu? Bir de eve mi geliyor?(kesin cevaplamışsınızdır, ama aramak için biraz yorgunum :P )
Verdiğin adrese geliyor, yurtdışından geldiği için çabuk olmayabilir, alanlara sormak lazım.
said:
2-Mage'le Warlock'un farkı ne?
Warlocks are mages with resurrection sickness and a useless pet denmişti bi zamanda.
said:
4-Türkiye'den satış yapan sitelerdeki stoklar ne kadar sürede bir yenileniyor? (bitti diyo da..)
Bilmiyorum da, İstanbul'daysan en yakın kırtasiyecide bile raflarda görebilirsin oyunu.
said:
5-Aslında yok galiba da Blizzard'ın yapmış olduğunu (daha doğrusu olması gerektiğini :) ) düşünüyorum, random item diye birşey var mı yoksa bir item listesi var da, oyundaki itemlar onlardan mı ibaret?(umarım random item olayı vardır.)
Epic itemler world drop, yani silahın seviyesindeki bütün moblardan düşme ihtimali var.
said:
Şimdiden teşekkürler.
Rica.
[Bu mesaj Lyrent tarafından 26 Haziran 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
konu soru sorma topicine dönmüş. en iyisi ben oyunu yükleyip yavaş yavaş çıkan sorun ve sorunları söyleyeyim :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
alchemy / enchant sacma bir kombo herb olmadan alchemy hic bir ise yaramaz. ilerde para sorunum olmasim parayi feci buliyim dersen bence mining/herbalism cunku her turlu craft isini arkadaslarina yaptirirsin [bir kac BoP (bind on pickup {yaptigin yada cesetten aldigin anda soulbound olur kimseye veremezsin})item disinda] onun disinda birtek enchanting yaptiramazsin cunku shard denilen materyaller genelde boss drop olan BoP itemlardan cikiyor. ayrica alliance -> goz zevki hede hodo geyik falan horde -> pp agirlikli horde da daha fazla isini bilen adam var gibi geliyor bana[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Öne çıkan mesajlar
Lyrent
Verdiğin adrese geliyor, yurtdışından geldiği için çabuk olmayabilir, alanlara sormak lazım.
Warlocks are mages with resurrection sickness and a useless pet denmişti bi zamanda.
Bilmiyorum da, İstanbul'daysan en yakın kırtasiyecide bile raflarda görebilirsin oyunu.
Epic itemler world drop, yani silahın seviyesindeki bütün moblardan düşme ihtimali var.
Rica.
[Bu mesaj Lyrent tarafından 26 Haziran 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Saykoleo
bkz:küçük soru işareti :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani
Sosyal ağlarda paylaş
orc_lord
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş
Disappear
Sosyal ağlarda paylaş
Sparkcaster