horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 LvL kardiş, kırıcı olmayalım. Seviye dostum seviye.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 metallica fln alcaksam orjinal gerisi kopya zaten çoğunu netten kendim indiriom artık[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hande yener'inkini arkadaşım aldı orjinal :) o da aşık olduğundan ahaha sonra bana şebnem ferah'ın orjinalini aldım diye laf etti "alınır mı o be ?" diye boğazlıcaktım da herif ayı gibi döver beni
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Ne Cd ne kaset alıyorum. Mp3 olarak çekiyorum, full albümü veya seçme şarkıları kaset veya cd-rw ile cd haline getiriyorum. E bu da yanlış tabi, ancak 20-30 milyon para vermeme gerek yok bilgisayarımda 1-2 saatte başında bile durmadan rahatça yapabileceğim bir iş için. En azından korsan satıcılardan ürün alarak o piyasayı desteklemiş olmuyorum.[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? [Bu mesaj Aliba tarafından 22 June 2003 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hiç bişi almıyoz download ediyoz[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ?
BonJovi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Gönül isterdikki her cd'm orjinal olsun ve özenle arşivleyeyim fakat ne yazıkki bu pahalılıkta kopya.[hline]Like Frankie said, I did it my way ;)
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ben genelde kaset almaya dikkat ederim cd daha basit geliyo bilmiyorum cd alıcaksam kopya tabikide kaset olunca iş kesinlikle orjinal...böyle yanıma alırken ne bilim bi kapı kacağı olsun açıp isim bakayım böyle ele gelen bi kuşe kaadı olsun ne bilim kalite arıyorum sanki :D[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 aha gittim perdeler'i de orjinal aldım, yarın da kısa cümleler'i alacam hafiflicem böle ooh cüzdanım incelecek ama olsun değecek
hione Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 hayatimda bir kere cd aldim sadece o da yıl 1998 mi oyle bişey prodigy.Soulseek takiliyorum en güzeli[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Simofle, 21 June 2003 15:30 tarihinde demiş ki: said: DarQeR, 21 June 2003 13:30 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 21 June 2003 03:37 tarihinde demiş ki: said: DarQeR, 20 June 2003 16:05 tarihinde demiş ki: kopya rulz...[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Hmm, yazık sana[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- kopyayla aynı isi goren fakat 20kat pahali olan biseyi nie aliim.sana yazık hep orjinal alıosan...[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Peder su an cok buyuk bır plak sırketının basında Turkıyede.Fırma ısmını benı tanıyan arkadaslar zaten bılıyor o yuzden ısım vermıcem.Korsana karsı zaten bır kampanya baslatıldı.Turkce kaset ve cd lerın su an kı fıyatı 5 mılyon lıra genelde. Ama bazı zıhnıyettekı ınsanlar kopya da aynı orjınalıde aynı neden fazla para vereyım dusuncesı varsa yazık gercektende onlara.1. sı arada kalıte farkı var ve en onemlı faktor dınledıgın,sevdıgın sanatcıya saygı.Neyse sızler hırsıları,sahtekarları zengın etmeye, onlara para kazandırmaya devam edın.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- turkce muzik ve hicbi turk grubunu dinlemiorum.benim dinlediim gruplarinda turkiede orjinal albumleri yok.napicam peki o zaman gidip isvece orjinal albumlerinimi alıp gelicem ...[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508
thasaad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Valla genelde kopya alıyorum ama bazı benim için özel olan albumleri orjinal alıyorum, kaçarı yok.:-D
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 uzun süredir yabancı albümlerin fiyatlarını bile sormuyodum müzik marketlere bugün bi soriyim dedim vanilla sky'ın soundtrackini 26.5 milyon dedi direk yerine koydum cd'yi, elimi yaktı :) yabancıları tamamen mp3 dinleyerek doğru yapıyomuşum
Öne çıkan mesajlar