BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 post sayınızda hızlı bi azalma varsa başarısız trollsünüz demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bloody oynuyormusun oyunu hala? bir olay oldu da konu açıp arkadaşlarla paylaşmak isterim ama firmayı oldukça kötüleyeceğim. ? bir nevi uyarı gibi bir şey olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 usko için sadece yeni ne var diye girip bakıyorum. arkadaşlardan haber alıyorum. takip ediyorum. fırsat bulunca da private serverlarda oynuyoruz işte. açacağın başlıkta yazacaklarını pmden at istersen önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Milamber said: bloody oynuyormusun oyunu hala? bir olay oldu da konu açıp arkadaşlarla paylaşmak isterim ama firmayı oldukça kötüleyeceğim. ? bir nevi uyarı gibi bir şey olacak... hala merak ediyorum şu olayı. konu açılmadı herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 biz onu hallettik pmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar