Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polymorph Sorun - R 402

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
//*Default Spheredeki gibi poly functionu ile dönüyor onu göz önünde bulundurarak cvp verin lütfen.

Polymorph skillmenu açılmıyordu.
On=@spellcast
if ( == 56) // Polymorph Düzenleme
skillmenu sm_polymorph
return 1
endif

şeklinde ayarladım bir şeye dönüşmeye kalkınca skillmenu açılıyordu onun üzerine.

On=@spellcast
if ( == 56) // Polymorph Düzenleme
if !(strmatch('','c_man')
skillmenu sm_polymorph
return 1
endif
endif

olarak ayarladım fakat yine aynı şey oldu.
// .poly c_man yazsam dahi skill menu açılıyor ne iş analamdım

skillmenude aşağıda.

[SKILLMENU sm_polymorph] //kolay olsun diye 1 tane sadece
What do you want to polymorph into?

ON=i_pet_MAN Man
TEST=MAGERY 40.0
POLY C_MAN //farketti iseniz default spheredeki gibi poly nbl scplerindeki gibi plym değil.

Yardımcı olursanız sevinirim.

[hline]
~VioX~
Ba'aL
Mesaj tarihi:
scpler olmadan yazayım sorunu.

polymorph skillmenu açılmıyor.ve Polymorph functionu Poly , plym değil.

cast 56 yıda poly olarak algılıo çık işin içinden çıkabilirsen

[hline]
~VioX~
Ba'aL

[Bu mesaj LeBaaL tarafından 30 Haziran 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şöyleki :)
eğer
said:
on=@spellcast
say args: ve argn:

şeklinde debug edersen anlarsın.. .cast 56 da desen .poly de desen ikisi de aynı şeyi çağırıyor.. ve .poly c_man yazsan bile arkasından gelecek args'yi görmüyor sendeki problem orada :)
zaten nebulada da bu problemi kaldırmak için skillmenude hardcoded poly değil de plym kullanılmış. çünkü skillmenu üstüne skillmenu açılırdı aksi takdirde. bende hatırlıyorum args kabul ettiğini sphereın .poly arkasında ama debug ettiğimiz zaman args almadığını gördüm.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
hmm

şimdi bende dönüşünce str vs vermesi lazım onun için her birini ayrı ayrı ayarlamam çok zaman alır başka bi çözüm yok mu :-)

[hline]
~VioX~
Ba'aL
Mesaj tarihi:
nebulanın yaptığı gibi yap? farklı bir function ile, args check ettirerek verdirirsin istediğin stryi falan?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
eskisi gibi olmasını istiyorsan defs den hardcoded olarak ayarlaman gerekiyo diğerleri için yapman gerekenleri arkadaşlar zaten söylemiş...[signature][hline][ quote ]Rush, 26 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
Saçma,napsın adam gol atmış sevinio onun yerine pascal gibi tombala çekse daha mı iyi? [ /quote ]
  • Yeni Oluştur...