_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya coder su ise bi el atsana su connector yapimi ile ilgili bir tutorial yaz bence su anda yazilcak en faydali tutorial bu olcaktir ....
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 coder dedim ama baska bilen birisi varsa oda yazabilir tabiki... :)
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Connector ile teot mu engellemeyi düşünüyorsun ondan istiyorsan vardı sanırım öyle bir thread zamanında[signature][hline] DÜN PADAWANDIK BUGUN ADAM OLDUK lol Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Sadece ogrenme amaçli sordugum bir soru idi fakat hemen gelip yardim etcegine yine eleştirmeyi tercih etmişsin...
serberius Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Kronosun yaptii en iyi i_ bu[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!!
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: _Armi_, 29 Haziran 2005 16:45 tarihinde demiş ki: Sadece ogrenme amaçli sordugum bir soru idi fakat hemen gelip yardim etcegine yine eleştirmeyi tercih etmişsin... neyi eleştirmiş anlamadım ? benmi körüm sizmi istediğiniz gibi anlıyorsunuz.[signature][hline]
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ben de anlamadim.. "Amacin Teot ise onceden de bir topic acilmisti" seklinde bir yardim girisimi sadece bana gore, yok amacin Teot degil bildigin connectorse de kizmani gerektirecek birsey denmemis.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Andoria Da Teot Yapılıyorki Onun Fixlimiki?[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Hiçbir şekilde, kimseyi azarlamaya yönelik cevap vermediğim halde istediğiniz gibi algılamaya çalışıyorsunuz. Ben burda yardım etmeye çalışıyorum, bişeyden anlamayan adam gelip "hakaret etme bana" sana yardım etmek hakaret olur haklısın. Andoriada %100 fixli teot gir bak. Burda boş boğaz laflar edeceğinize kanıtla gelin. PM den ulaşırsan teot fixi hakkında yardım ederim her nekadar hakaret olarak saysanda.[signature][hline] DÜN PADAWANDIK BUGUN ADAM OLDUK lol Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 teot fix ? connector için de boyle diyordun pm den cevabi alinca emire soyledigin soz aklindami ?[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo]
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 iice sidik yaristirma bolumune dondu burasida.ya kardesim fixledim diosa fixlemistir.eger fixleyememisse fixleyememistir niye uzatiosunuz neyi uzatiosunuz?bosverin yapan yapsin yapamayan yapamasin bu kadar basit.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Kronos, 30 Haziran 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Hiçbir şekilde, kimseyi azarlamaya yönelik cevap vermediğim halde istediğiniz gibi algılamaya çalışıyorsunuz. Ben burda yardım etmeye çalışıyorum, bişeyden anlamayan adam gelip "hakaret etme bana" sana yardım etmek hakaret olur haklısın. Andoriada %100 fixli teot gir bak. Burda boş boğaz laflar edeceğinize kanıtla gelin. PM den ulaşırsan teot fixi hakkında yardım ederim her nekadar hakaret olarak saysanda. said: Aramis, 30 Haziran 2005 02:24 tarihinde demiş ki: iice sidik yaristirma bolumune dondu burasida.ya kardesim fixledim diosa fixlemistir.eger fixleyememisse fixleyememistir niye uzatiosunuz neyi uzatiosunuz?bosverin yapan yapsin yapamayan yapamasin bu kadar basit. ona demiyorum %100 fixli diyor bari %75 desin adam gelicek teot yapicak ondan sonra aaa fixli degilmiş dicek kalicak sap gibi ondan diyorum.[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo]
simonare Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 leon jade nickinde avensis yazıo orda fixli değil :) söyleyene kadar siz fixleyin de sizde de yaparlar sonra :)
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Kronos, 30 Haziran 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Hiçbir şekilde, kimseyi azarlamaya yönelik cevap vermediğim halde istediğiniz gibi algılamaya çalışıyorsunuz. Ben burda yardım etmeye çalışıyorum, bişeyden anlamayan adam gelip "hakaret etme bana" sana yardım etmek hakaret olur haklısın. Andoriada %100 fixli teot gir bak. Burda boş boğaz laflar edeceğinize kanıtla gelin. PM den ulaşırsan teot fixi hakkında yardım ederim her nekadar hakaret olarak saysanda. %100 Ha ?? ee Biz Hangi Server 30m yaptık ?[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com
bezginank Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Cyclone, 30 Haziran 2005 04:25 tarihinde demiş ki: said: Kronos, 30 Haziran 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Hiçbir şekilde, kimseyi azarlamaya yönelik cevap vermediğim halde istediğiniz gibi algılamaya çalışıyorsunuz. Ben burda yardım etmeye çalışıyorum, bişeyden anlamayan adam gelip "hakaret etme bana" sana yardım etmek hakaret olur haklısın. Andoriada %100 fixli teot gir bak. Burda boş boğaz laflar edeceğinize kanıtla gelin. PM den ulaşırsan teot fixi hakkında yardım ederim her nekadar hakaret olarak saysanda. %100 Ha ?? ee Biz Hangi Server 30m yaptık ? :)
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bir vendor un menüsün değiştirmeyi unutmuşuz zamanında. Tüm pati şahit, gel şimdi yap remote veriyorum burdan hodri meydan. Ultimadan çakmayan tipler meydan okumasın. ( leon sana değil sözüm şuan %100 fixli ayrıca 75 99 98 değil! ) Uzatmanın alemi yok gel gir gör. 2 aylık shardlarlada sidik yarışına giremem 6 ay sonra gelin[signature][hline] DÜN PADAWANDIK BUGUN ADAM OLDUK lol Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
Chosen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bildigim kadarıyla Wild Genie de connector yazıyor[signature][hline][ imza yok ]
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Sımon dıosa dogrudur leo:)[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!!
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Connector ile teot fixlenmez anacım mutlaka bir açığı çıkar...Ayrıca scriptle fixlenebilecek bir olay...[signature][hline][ quote ]Rush, 26 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Saçma,napsın adam gol atmış sevinio onun yerine pascal gibi tombala çekse daha mı iyi? [ /quote ]
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 dogrudur cunku Robert sadece scplerle fixlemiş duyduguma gore[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!!
Chosen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 reklam olmasın ama bildigim kadarı ile asgard serverı vendor scriptlerini deiştirmiş connector olayı bi yerden sonra işe yaramaz sanırım..[signature][hline][ imza yok ]
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Her turlu dupe olayları ve crash sadece script ile engelleniyor.1000 kişi her türü yolu denedi yapamadı..Hoş yol dediğin her zaman bir tanedir :P Ya bu arada bunu neden tartışıyorsunuz ki.Tutorialdan konu açılmış sizde hangimiz daha ileri işeriz muhabbeti yapmışsınız.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Jabba dogru soluor bu arada ıcınızde gercekten anlayan varsa paylasırsa bızıde mutlu eder yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!!
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 iyi de zaten çok önceden açılmış bir connector tutoriali var, vb için kodları da verilmiş.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Chosen, 30 Haziran 2005 11:59 tarihinde demiş ki: bildigim kadarıyla Wild Genie de connector yazıyor Wild Genie ' nin connectoru kesin olarak teot u engelliyormu free dagitiyor zaten .[signature][hline]Potty
Öne çıkan mesajlar