Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Holy Priest Template

Luriel

Öne çıkan mesajlar

manası biterse de aynı şey

party chat

rogue: abi çatır çatır critical koyuyorum sap i de yedi demin.
mage: ohoo birşey mi, instant spellerle direk rekor kırdım.
warlock: benim minion da rekor kırdı eheh
hunter: abi şu pet'i heallasana
priest: mana bitti.
mage: *blink*
rogue: *sprint*
hunter: *feign death*
warlock: *creates soulstone*

http://wow.allakhazam.com/db/itemset.html?setid=210 bu da benim sevdiğim set hehe[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 10 Şubat 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Renew alırsan Master Heali alamıyosun ve bence grup acısından Master Heal daha onemli ben gruba agırlık verdım ki ondan Inner Fire'a point kalmadı Inner Firea vermek istemedim cunku sadece kendine atılıo :) 1 tane pointim arttı onuda 1/1 oldugu icin Inner Focusa salladım :)
Sosyal ağlarda paylaş

master healer 5/5 yazik...

high level instance da greater heal yapmaya vakit olmuyor, bosuna puan koymayin ona. Savasin ortasinda 3.5 saniye kimse beklemez sizi. devamli flash heal ve renew spam ediyorsunuz, AOE varsa karsi tarafta o zaman da prayer of healing.
Onun yerine baska bir seye harcayin o 5 puani...ama sanirim onu almak zorundasin spirit of redemption icin...
Sosyal ağlarda paylaş

spirit of redemption ile master healer'ın alakası yok. hatta master healer bir üst seviye talent. ayrıca sadece greater heal değil, heal için de geçerli. vakit olmuyor diyorsun, talent'in amacı zaten heal'i güçlendirmek değil, büyüyü daha kısa sürede yapabilmek. bana kalırsa flash heal sadece acil anlar da kullanılmalı, onun dışında işin kolayına kaçmak oluyor bence, dehşet mana harcıyor çünkü. doğru zamanlama ile heal ve greater heal harikalar çıkartabilir, özellikle bu master healer talentiyle.

[Bu mesaj Mirage tarafından 10 Şubat 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 10 Şubat 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
manası biterse de aynı şey

party chat

rogue: abi çatır çatır critical koyuyorum sap i de yedi demin.
mage: ohoo birşey mi, instant spellerle direk rekor kırdım.
warlock: benim minion da rekor kırdı eheh
hunter: abi şu pet'i heallasana
priest: mana bitti.
mage: *blink*
rogue: *sprint*
hunter: *feign death*
warlock: *creates soulstone*

http://wow.allakhazam.com/db/itemset.html?setid=210 bu da benim sevdiğim set hehe

warrior:*Has.ttir*

:)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 10 Şubat 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
spirit of redemption ile master healer'ın alakası yok. hatta master healer bir üst seviye talent. ayrıca sadece greater heal değil, heal için de geçerli. vakit olmuyor diyorsun, talent'in amacı zaten heal'i güçlendirmek değil, büyüyü daha kısa sürede yapabilmek. bana kalırsa flash heal sadece acil anlar da kullanılmalı, onun dışında işin kolayına kaçmak oluyor bence, dehşet mana harcıyor çünkü. doğru zamanlama ile heal ve greater heal harikalar çıkartabilir, özellikle bu master healer talentiyle.

[Bu mesaj Mirage tarafından 10 Şubat 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]

Acil anlar? Instance bastan asagi acil an, Flash heal bile sanki 1 dakika suruyo o acil anlarda (1,5 saniye gecmek bilmiyor). Greater heal tamamen combat disinda kullaniliyor, kimisi diyor ki adam yariya yakasirken g.heal a basla 3.5 sn sonra adam full olarak gelsin, gayet guzel de o sirada agro ceken mage i kim shieldlayip heal edecek? Rogue olmek uzereyken kim 2 flash heal atacak? Combatta kullanilmayan buyu: Greater heal. Flash heal and renew ise yaklasik 34352345 defa kullaniliyor...

Cagan lvl 60 priest warsong

Diger lvl 60 arkadaslarda yorum getirsin, kim bekliyor 3.5 sn g.heal icin?

[Bu mesaj Cagan tarafından 10 Şubat 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cagan tarafından 10 Şubat 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

flash heal 1.5 saniye sürüyor, 900 civarı heal ediyor ve 380 mana istiyor
greater heal 4 saniye sürüyor, 2500 civarı heal ediyor ve 960 mana istiyor.

improved healing ve master healing'e sonuna kadar talent verirsek greater heal 816 mana istiemeye başlıyor ve 3.5 saniye sürüyor. biraz matematik ile (yanlış hesap yapmadıysam),

flash heal saniye başına 600, harcanan mana başına 2,8 heal ediyor
greater heal saniye başına 715, harcanan mana başına 3 heal ediyor

burdan da hesaplarsak greater healing'in flash healing'e oranla %27 daha efektif heal ettiğini görüyoruz.

bir de master healer ve improved healer'a hiç talent vermeden bakalım.

flash heal ile hiç bir şey değişmiyor
greater heal 625, harcanan bana başına 2,6 heal ediyor.

bu durumda ise flash heal greater heal'e göre %3 daha iyi heal ediyor.

--

şimdi gelelim bu 10 talent'in ne getireceğine. ilk karar verilmesi gereken şey, bu yukarda yazdığım oranların savaş içinde ne kadar etkili olacağı. tamam az mana harcayarak daha iyi bir şekilde heal ediyorsunuz, ama o kadar süre beklemeye değer mi?

level 60 arkadaşımız greater heal kullanışsız demiş. bu durumda ben de katılıyorum. çünkü aradaki fark ciddi bir fark değil. bu durumda improved healing ve master healing talentlerine dokunmanız bile gerekli değil.

holy priest isteyenler için holy talent ağacına 31 puan verip şu şekilde dağıtmak iyi bir yol gibi gözüktü bana:

Holy Talents (31 points)

# Improved Renew - 5/5 points
Increases the amount healed by your Renew spell by 15%.

# Holy Specialization - 5/5 points
Increases the critical effect chance of your Holy spells by 5%.

# Spiritual Healing - 5/5 points
Increases the amount healed by your healing spells by 10%.

# Subtlety - 5/5 points
Reduces the threat generated by your healing spells by 20%.

# Inspiration - 5/5 points
Increases your target's armor value from items by 25% for 15 seconds after getting a critical effect from your Flash Heal, Heal, Greater Heal, or Prayer of Healing spell.

# Improved Flash Heal - 2/2 points
Gives you a 70% chance to avoid interruption caused by damage while casting Flash Heal.

# Improved Prayer of Healing - 2/2 points
Reduces the Mana cost of your Prayer of Healing spell by 20%.

# Spirit of Redemption - 1/1 point
Upon death, summons a Spirit of Redemption that heals nearby friendly targets for 318 to 360 and another 343 over 21 seconds.

# Holy Nova - 1/1 point
Causes an explosion of holy light around the caster, causing 80 to 88 Holy damage to all targets within 10 yards. The effect also temporarily reduces your threat level against nearby targets for 5 seconds.

neyse.. daha fazla kafa yormasam iyi olacak.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 10 Şubat 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mirage tarafından 10 Şubat 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oyundan zevk almak istiyoranız holly priest acmayın derim yok heal bas yok resle buff at arkada durursunuz ööölee kimse sadece heal basmaya yaramaz adamda keser demesin mana problemi en yuksek char priest buyuleri cok mana istiyor hem heal atıp hem damage vermek mumkun degil.[signature][hline]and i'm deeply disturbed
and i'm deeply unhappy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeeplyDisturbed, 10 Şubat 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
oyundan zevk almak istiyoranız holly priest acmayın derim yok heal bas yok resle buff at arkada durursunuz ööölee kimse sadece heal basmaya yaramaz adamda keser demesin mana problemi en yuksek char priest buyuleri cok mana istiyor hem heal atıp hem damage vermek mumkun degil.

herkezin zevki birmi?heal etmekten zevk alan insanlar var beim gibi.ayirca damage istiorsan mage acarsin.ne kadar bencil bir düsünce yapiniz var kim heal edecek bakalim sizleri[signature][hline]--------------------------------------

For the Horde

--------------------------------------

[Bu mesaj xrex tarafından 10 Şubat 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mage damage veriyorda ne oluyor hangi mage priest ı kesmis priest kendini heal etmeden kesiyor mage i dotların veridigi damage i gormemezlikten geliyor 10 saniye icinde hp nerde yaa oluyorsunuz. damage vermek icin mage acmalık sacmalıktır mage in damage i sadece mob lara :) damage vermek için rogue bir numara.[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected -

and i'm deeply disturbed
and i'm deeply unhappy

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...