Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 2 Dakika önce yabancı bir x forumda tabi knight online la ilgili forumlar. Sadece merakımdan araştırmak istedim can sıkıntısından 1 türkün foruma yazdığı bir ton küfür altındada bir dize! Ve bu sistemi bütün yabancı ko forumlarına uyguluyorlarmış. Gelin türkleri savunun böylesine iğrenç bir davranış karşısında. Adamlar oyundan kicklerde, banlarda. işte türklerin(sözüm meclisten dışarı) protesto dizesi! !!!!!!!MADEM TÜRKSÜN GÖSTER DE ÜRKSÜN !!!!!!!!!!!!!! TÜRKİYE çocuguyuz. Bir sürü yabancı ko forumunda bu dizeler geçiyor.[signature][hline]Nick: Aietes Clan: Beramus(leader) Level: 45+ Race: Karus-Paper Mage Server: b1+b2+b3+b4+b5+b6+b7+b8+b9......... Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Gerzek çok abi. Naaptın ki sen şimdi onu öyle mal mal yazınca. Şimdi yazdı ya o lafı dünyayı dize getirdi, tüm hıncını aldı salak. forumlarda değil oyunda da öyleler[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 :lol: yabancılar anlıyomuki sanki yazdıklarını[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL 5x Archer karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya ben bu jadeyi çok seviyorum yaaa hep son noktayı koyuyor ve cuk diye oturuyor o forumlara yazanların nedeni yabancıların anlamsı deği ltürkleri örgütlemek anlayan anlar...![signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 8-15 yaş arası insanlar...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Stell o laf kimeydi acaba ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 !!!!!!!MADEM TÜRKSÜN GÖSTER DE ÜRKSÜN !!!!!!!!!!!!!! TÜRKİYE çocuguyuz. Die yabancı forumlarda haykıran arkadaşa. Bu tipler genenllikle bu yaş arası oluyorda. Üstünüze alınmayın lütfen.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 neden türk oldugunu hayrıkırmak çocuklukmu ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Yaw sölicek söz bulam1yom bu çocuklar n1ye oynuyo onuda anlam1yom.Bunlar yuzunde ad1m1z ks c1 kufurbaz guven1lmeze c1k1yo.[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Server:Diez Level:6x Clan:LasombrA K1l1çla Ya_ayan K1lçla Ölür!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ondan olsa olsa kimin çocuğu olduğu belirsiz[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: jade_Real, 30 Haziran 2005 09:43 tarihinde demiş ki: Biz anliyoruz ya yeter laughin my ass off[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: rockncoke, 30 Haziran 2005 13:41 tarihinde demiş ki: said: jade_Real, 30 Haziran 2005 09:43 tarihinde demiş ki: Biz anliyoruz ya yeter laughin my ass off hoyk bu ne len? ıng mız yok olm o kdr ya barı phrasal verb komada araya anlaaylım ne dedığını[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kıçımla gülüyorum[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 anlamışltım[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 haa tmm ok saolun seklınde ııce saf moduna bağlıım da resıl olmayalım:d[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Diyorum online oyun için ehliyet gerekse filan. Madem Türksün,göster ürksün :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bende Bi Yabanci Sitede okudum .. Türkler ile Cok KaFa Buluyolar .. Mesela Adam yazmis Türkler Neden kendilerigibi Herkezi Türk Saniyolar ... Selam baba nasilsin :S Aynen bu Sonra bir cogu aptall Falan filakn gibilerinden yazmis .. Bicok Yabanci Arkadasim Var Hepsine Türkce öGretiyorum .. HepsiDe SEviyolar .. Adamlara Yardim ederek Sempatilerini kazanabilirsiniz .. Yaklasımlarda Türk Fransiz ingiliz AYirimi Yapmamalısınız Simdi BBazilari Dicek Sen bunlari Yaptiginimi Saniyon Diyee evet Bi 14 Yasinda polanyali cocuk Var Nicki Tuzubaza Cocuk Sakir Sukur Turkce konusacak eminim Simdiden hal hatir sormasini ögrendi Bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar