Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock Republic'te yaş sınırı varmış ulan!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne demek ya yoktur diodu ilk başta[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
benım ıcımde ama her an bosalabilirim

Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Mesaj tarihi:
ya ne dream theater ı slayer dioz burda !
ayrıca katılım belgesi die bişiyi ailemize imzalatıp girebiliomusuz[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:

Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Mesaj tarihi:
RTN de telefon aliyolardi sadece

ebenin cinsel organi sacmalik falan demeyin

yasalara gore o konsere gitmeniz de yasak cunku alkollu icki satiliyor, normal bira satilan ve giris yaptigniz konserlerde buyuk bir riske sokuyorsunuz aslinda organizasyonu

ha boole basit bi dokumanla gecistirmeleri de guzel bisi bence, hic almayabilirlerdi (bkz. ilk RTN)[signature][hline]g3nkleriz, yığarız tabuta
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 29 Haziran 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
ha boole basit bi dokumanla gecistirmeleri de guzel bisi bence, hic almayabilirlerdi (bkz. ilk RTN)
kesinlikle ehe, ilk RTN da opeth drapery falls ı çalmaya başladığında konser alanı dışında hissetiğim duygular film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden, o günden beridir dışarı çıkarken nüfus cüzdanımı unutmadım/unutmam.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
Mesaj tarihi:
arcane sus abi içim acıo.

*!odasına ağlamaya gider.*[signature][hline]Silent dance with death...

[Bu mesaj Solonor tarafından 30 Haziran 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iyide biraz saçma bi uygulama gibi geldi bana...amaç yaş sınırı fln değil eğer içerde genç elemanlara bişey olursa bunların aileleri ustumuze çullanmasın mantığı bence...ha şirket için doğru ama tek tek dilekçelere bakıcaklarını hiç sanmam[signature][hline]Souls from the dark seduction

--www.moonfall.garaj.org--
!!Sakın Girmeyin!!
Mesaj tarihi:
ahaha süper.. İçecez.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Mesaj tarihi:
18'i doldurduğum günden beri kimlik taşıyorum bu gibi nedenlerle:)
jes velin olayım istersen lol
girerim girerim diye könuşuyodun bide, dilekçe yaz et şimdi iki saat:-)
opeth'in geldiği dırada opeth'ten bihaber bir adam olarak üzülüyorum ben de. ama gelirler yine. gelsinler evet.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E10 Temmuzda!
Mesaj tarihi:
said:
Heffer, 30 Haziran 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
opeth'in geldiği dırada opeth'ten bihaber bir adam olarak üzülüyorum ben de. ama gelirler yine. gelsinler evet.

biraz konu sapıcak belki ama, bunu diyen o kadar çok adam var ki, opeth bi daha geldiğinde ali sami yen de falan olucak sanırım konser ehehe. (tüm havası kaçar ayrı konu)[signature][hline]Silent dance with death...
Mesaj tarihi:
Sitede yazıo 18 yaş sınırı yoktur diye ama 18 yaşın altındakiler orda içki satıldığı için vs. izin kağıdı getirmek zorunda[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
Aron-Caldwell, 30 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
iyi oldu abicim 18+ olmasi içmek istiyordum içerde sırf içki var die gidicektim + zaten 18+ olmasa gitmeyi dusunmuyordum

lol dışarda içemiyon mu eheh
  • Yeni Oluştur...