shapshal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben oyunu ilk aldıımda bi ay bedavayla beraber 1 aylık oynama süresi almıştım. aradan 2 ay geçti şimdi 1 ay daha uzatılmış yani sanırım kendi kendine yeni ay satın almış. böyle bi olay var mı varsa nası kapatabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 evet var her ay kendi çeker parayı.kapatmak için account dondurmak lazım diye biliyorum ben.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 nası dondurucaz accountu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: shapshal, 30 Haziran 2005 14:06 tarihinde demiş ki: nası dondurucaz accountu? işte günün sorusu... bende mrk ediorum..cancel acc mi donduruyor ??[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 account management>change subscription>cancel recurring subscription plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bide bişi soruyum ben bu parayla ilgili konu çılmışken garantinin sanal kart ile ödeme yapılıyomu ?[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bende change subscriptiona girince hep payment methodu değiştirme kısmı geliyo? orayı geçince mi geliyo dediğin ksım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ben garanti sanal kartla ödüyorum. Şu ana kadar herhangi bir problem çıkmadı. Ufak bir hatırlatma olarak, sanal kartın limitini güncellemeyi unutmayınız. :)[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bende garanti sanal kartla ödüyorum herhangi bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aynen bende garanti sanal kartla yapıom[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 şu andan sonra bende başlamış bulunmaktayım :)[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aynısı bana 1 aylık oynama süresi seçmiştim fakat 3. ayda yine kendisi para çekmiş karttan.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 "Cancel Subscription" derseniz gecer. Sadece renew olayini iptal ediyor tabii, illa bitmesine 1-2 gun kala iptal etmeniz gerekmez yani. Ayrica "Cancel Account" ile karistirmamak lazim, cok fena olabilir :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar