T0RN4D0 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 son 1 haftadir sinir krizleri geciriyorum lütfen bilen biri varsa yardim etsin. Wow oynamak yalan oldu :( Ben kotali bi adsl kullanicisiyim. Ariza oldugunu bildirdim ve bi beyfendi geldi modeminiz bozuk dedi. Modemi aldigim yere götürdüm hiç bi sorun olmadigini gördük. Telefon kablolari yipranmistir yeni kablo dösettir dediler onuda yaptim yine ayni... pc sürekli "ag baglantisi bagli" diyip hemen ardindan "ag kablosu takili degil" diyor. Ben bise anlamadim :( yardim plss, sorun neden kaynaklaniyo olabilir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ağ bağlantısı ile ilgili bir uyarı alıyorsan öncelikle ağ ayarlarını kontrol et. Daha sonra ethernet kartını sistemden kaldırıp tekrar tanıp.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 modemin götürdüğün yerde senin kullandığın ağ kablosuyla denediyseniz ethernette sorun olabilir[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 (edit: düşük anlaşılabilirlik kalitesi nedeni ile mesaj yeniden yazılmıştır :)) eğer world of warcraft veya ultima online gibi oyunlar oynayacaksan adsl seçme. kablonet çok çok daha iyi. hem teknik desteği,hem telekom olmaması ayrıcalıkları.bence yolun başında iken değiştir. [Bu mesaj orc_lord tarafından 25 Haziran 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 de orc lord bunun konuyla ne alakası var?[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 Haziran 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: orc_lord, 25 Haziran 2005 16:38 tarihinde demiş ki: bence online gamming'de kablonet daha iyi. adsl'e göre daha iyi. okudum okudum bende anlayamadım ?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bence geç olmadan bağlantısını değiştirmeli. kablonet alıp hiç sorunsuz kullanmalı. yıllardır hiç sorun çıkarmadı benimki. telekomdan kurtulsun o bile yeter. buradaki mesaj budur :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Yok bence bir iki tık yapıcak sorununu halledicek. adsl bende problem çıkartmadı 7 aydır. tabi arkadaşın kendi kararı ama şimdi tekrar abonelik iptali yeni abonelik falan uzun iş gibi.kursun düzenini devam etsin adsl ile.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bu cihazlar icin elektirik tesisati cok onemli arkadaslar yarilmis olabilirsin ama topraklama yuzunden hattiniz surekli gelip/gider tecrubeyle sabittir, arkadasim hangi modemi kullaniyorsun, ethernet kablonu degistirmeyi denedinmi?[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf [Bu mesaj vimpir tarafından 25 Haziran 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T0RN4D0 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 modemim Zoom x4... Modemden kaynaklandıgını sanmıyorum, daha 2 aylık modem... Şu an dial updan baglandıgıma göre adsl ilede baglantı saglayabilmem gerekmez mi? Yoksa ayrı şeyler mi bunlar... Ethernet kablosunu degiştirmeyi denemedim... Adslnin kablodan daha kullanışlı olduguna inanıyorum ve pingim çok kötü değil... İlginç olan hem lan hemde link ışıgı yandıgı halde (yani sorunsuz çalışıyormuş gibi) yinede int baglantısı olmayışı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T0RN4D0 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Makineye format attırdım, fakat 10.0.0.2 yazıp enter a bastıgımda modem ayarları çıkmıyor ve şuan modem ayarlarını yapamadıgım için yine tlf a muhtaç kaldım...Bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir? (Zoom x4) Başka bi şekilde ayarlamanın yolu yokmu? Yada bu sorun çözülebilir bi sorun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar