Masteis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bi pvp alanı yaptım fakat o alanı gzden nasıl kaldırabilirim ? alakasız bir yer gz :D Green Acres'e benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 .region.guarded 0[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Axisi açarak, rectlerini (kordinatlarını) çizmen gerekli sonra map.scp de bunu tanıtman gerekiyor, geçici olarak düşünüyorsan Sunlight ın dediği doğrudur.[signature][hline] DÜN PADAWANDIK BUGUN ADAM OLDUK lol Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 axis faln dııp kafasını karıstırmana gerek yok ------------ | | | | | | ------------ bır alanı belırledıkten sonra .where komutu ıle koordınatlarına bak sonra [AREADEF a_Vampirea_1] NAME=Vampirea P=3115,1072,-5// tam ortası yanı merkezı RECT=0,1072,3154,4096// koseler(kapladıgı alan) RECT=0,1033,3115,4096// '' " RECT=0,1072,3115,4096// " " ornek olarak buna bakabılırsın[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Sana laf yetiştirmek gibi olmasın serberius abimiz, öyle yaparsan rect yanlış çıkar, sapıtıp başka biyerlere de kayar sana karşı cıkmak gibi olmasn ama abimiz[signature][hline] DÜN PADAWANDIK BUGUN ADAM OLDUK lol Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 saygın ıcın tesekkurler abisi ama ben yaptım ve hıc bır sorun cıkmadı burda koselerın koordınatlarını capraz olarak alıcaksın tam ortasınıda merkez alıcaksın he bu arada bunu mıthle earth gıbı bır haritada yapmak daha zor Kronos Britainia mapıne benzemez[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Abimiz çok özürdilerm, 2 sene önce Ben unlive i açmadım zaten abimiz. Kırdıysam affola, rectleri baştan çizmedim zaten abimiz. lol . Öyle yaparsan hiç bir şekilde tam olarak oturmaz taaa ebesine kadar uzar rectler. Axisden çiziicen ötesi yok.[signature][hline] DÜN PADAWANDIK BUGUN ADAM OLDUK lol Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sen nekadar cok bılıosun ole bılıosunda su andorıa yı adam edemedın bırıncısı pekı bu bende calısıorda baskasında nıe calısmasın ıkıncısı herkese laf sokmaya calısmaktan vazgec buda ucuncusu ABISI bu arada yaşım 22 gecen bı soru sormustun ben senın kac yasında oldugunu bılıorum dıınce Sanırım Lazarus soyadları yanlıs dıılsem Bursa tanıorsundur cok yakından tanımıorum demede:) bu arada onlar benıden 4-5 yas kucukler kı senın arkadasların[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Serberius daha hangi şehirde oturduğumu bile bilmiyorsun lol. Her şehirde bir tane Kronos oluyor mutlaka ehaha. Andoria yi adam edemedim kusura bakma 8 aydır açık tutuyorum ya lanet olsun. Hiç biryerde olmayan sistemleride bana kıbrıslı bir arkadaşım verdi zaten lol. Serb işin gücün yokmu verdiğin cevaplar çok saçma ve anlamsız hoca. Biraz daha oku forumları , yanlış bilgilendirmeyelim gençleri.[signature][hline] DÜN PADAWANDIK BUGUN ADAM OLDUK lol Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ulan o kıbrıslı arkadasın senın kankınmıs gıbı konusuosun senı hacklıyen adam len o benım en ıyı arkadaslarımdan bırısıdır Sımon bunuda Serverı daha ılk actıgın gunlerde solemıstım hatırlıorsundur hatta sen demıstınkı sen Sımonare mısın ulan butun cumle alem Andorıa halkı sahit(ılk playerlar) daha neyı konusuosun o scpler ılk defa benıma ctıgım serverda vardı neyı neye anlatıosun sor o kıbrıslı arkadasına solesın Heracles ve Arıon serverlarının scplerı bu serverlarda bana aıttı sen daha balık tutmazken ben server acabılıordum(dostlarımında yardımıyla) bıde gelmıs laf yetıstırıor bu arada Andorıa yada ne gıbı bı yenıılık var Crypton Robe(bize ozeldı) adını degıstırmısın sagda solda dagıtmısın teota karsı 3 aydır bıseyler yapmaya calısıosun daha teota nasıl cozum bulacagını bılmeden gelıp laf yetıstırme staff kadrona hakım olamıosun daha gump yazmayı oren ondan sonra laf yetıstır sagdon soldan bıseyler almakla olmaz....[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Gump yazmayı öğren? Teota çözüm bulamamışsın? Abim sen gidip elinle oynasana biraz? Senin kafana güneş vurmuş. Kimleri kimle karışılaştıracğaını bile bilmeyecek durumdasıın şuan? Sana daha fazla cevap veremeyeceğim. src.sayua sen devam et llol bunu yazan adam bana kafa tutmaya çalışıyor sen git where çek oraya sabah sabah iyi güldüm.. * Polemikten kaçar, neydiği belirsiz heriflerle dalga geçmekten sıkılmıştır.* sayua src.sayua bye bye lol[signature][hline] DÜN PADAWANDIK BUGUN ADAM OLDUK lol Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 * Polemikten kaçar, neydiği belirsiz heriflerle dalga geçmekten sıkılmıştır.* sayua src.sayua bye bye lol onun yerıne Soyle daha ıyı olmazmı *Verecek cevap bulamaz sıkısr sıkısıncada kacar* Sen nekadar cok sevıosun ole herkesle dalasmayı yok baska bı nıetın varsa bılelım serverı benım yuzunden bakıma almıstın bu yuzdenmı yoksa:)[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar