Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

basketbol bölümüne moderatör istiyoruz

sabonis

Öne çıkan mesajlar

evet efenim istiyoruz da istiyoruz. ayrıca hellhound ile ben adayız bu işe. başka hatırlamadığım da aday olan biri var mı aklıma gelmiyor.
buradaki düzeni sağlamak lazım, hergün aynı topicler vs açılıyor. sinir bozucu oluyor.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

yeni sisteme gecene dek mod eklemiyoruz müm mertebede. ancak extrem durumlarda gerekli mod ekleniyor ki bugune dek pek olmadı.

kumadam, gilean ve hellhound bu bolum icin uygundur yeni sisteme gecince basvuru yaparlar bizde degerlendiririz şimdilik mesajların uzerindeki şikayet et butonu ile moderasyon saglamaya calısalım.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes aday oluyor baksanıza.Gerçekten basketbol bilgisine göre seçilecekse bu mod, count down timer lı bir test hazırlansın,en yüksek 2 mod olsun.Count down timer ,netten araştırmaları engeller ,güzel olur,güzel.

Normal şartlarda bi modun bu konuda süper bilgili olması gerekmez ama çok çok iyi takip eden birinin mod olmaması da beni üzer.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...