Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

basketbol bölümüne moderatör istiyoruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet efenim istiyoruz da istiyoruz. ayrıca hellhound ile ben adayız bu işe. başka hatırlamadığım da aday olan biri var mı aklıma gelmiyor.
buradaki düzeni sağlamak lazım, hergün aynı topicler vs açılıyor. sinir bozucu oluyor.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
walla hellhound&sabo yakışır[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Valla "Bence Suprs" topiğini gördükten sonra gerçekten bir mod olması gerektiğine karar verdim.. kim olursa olsun ama biri olsun artık.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Penthesilea'lar banlanmasın!
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Mesaj tarihi:
ben hala adayim da kedi yeni sisteme gecilene kadar yetki alim/verim olmayacagini yazmisti bir yerde, ama konu disinda olduguna gore buraya da olabilir herhalde[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Mesaj tarihi:
ya kim olucaksa olsun ama çok sıkı bi mod olmasın..yani gerçekten saçmalık olanları gereksizleri tabiiki önlesin ama kuralda böyleyse böyledir diye en ufak şeylerde bile laf etmesin[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
yeni sisteme gecene dek mod eklemiyoruz müm mertebede. ancak extrem durumlarda gerekli mod ekleniyor ki bugune dek pek olmadı.

kumadam, gilean ve hellhound bu bolum icin uygundur yeni sisteme gecince basvuru yaparlar bizde degerlendiririz şimdilik mesajların uzerindeki şikayet et butonu ile moderasyon saglamaya calısalım.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Mesaj tarihi:
Herkes aday oluyor baksanıza.Gerçekten basketbol bilgisine göre seçilecekse bu mod, count down timer lı bir test hazırlansın,en yüksek 2 mod olsun.Count down timer ,netten araştırmaları engeller ,güzel olur,güzel.

Normal şartlarda bi modun bu konuda süper bilgili olması gerekmez ama çok çok iyi takip eden birinin mod olmaması da beni üzer.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Mesaj tarihi:
Valla ben moderator istemiyorum ama tabii düzenn saglanması için gerekli...Çünkü millet aldı başını gidiyor ..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Mesaj tarihi:
favorim suprs ya şampiyon biziz bu sene hep suprslüydüm zaten süperiz yürü ya dankın var bi kere.. ha ne? bu o konu diil mi? hee pardon..[signature][hline]^Dallas Mavericks^
  • Yeni Oluştur...