Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Charge bugumu ?

kermit

Öne çıkan mesajlar

ilk defa başıma geldi o yüzden ağzım açık kaldı öldükten sonra
horde in biriyle kapışıyodum orc warrior
kafa kafaya gidiyoz sonra onunda hp si görünmez derecede benimde aynı urumda yan tarafta uçurum vardı fazla yüksek değildi ama yürünerek çıkılmaz bi yükseklik
horde atladı buraya sonra ben yukardan bakarken charge yaptı ve o güzelim uçurumdan yukarı tırmandı stun yeyyince bende geberdim
anlıycanız o normal yürünerek çıkılmayan uçurumu charge ile çıktı bug mu bu normal bişimi ?[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
sen nerden duydunda geldin be :P
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

yok hayır o durumda lag değil yani eminim adam atladı aşağıya charge ile çıktı
warrior bi arkadaşıma sordum özelden oda ohoo o en basitlerinden birisi ne olayı var daha charge in fln dedi :)[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

o charge bugu rezalet bişi senin bahsettiğin şey değil sanırım ama birde charge yaptığın zaman stuck olduğun ama senin ekranında laylaylom şeklinde dolaştığın bir bug var.

bi keresinde yanımda priest ile 2v2 kapışıcaz adamlarla.charge attım işte vurdum falan sonra eleman başladı kaçmaya bende admaın kıçının dibindeyim ama vuramıyorum alla alla falan derken bizim priesti uzak bi yerde öldürdüler.snora bende kaçtım gittim en az 10dakka kadar uzağa ama charge yaptığım yer STV'de yolun ortasındaydı.neyse ben oh agacın arkasına saklandım preisti bekliyeyim bari derken bi anda abuk sabuk büyüler yemeye başladım etrafa falan baktım kimsecikler yok. sonradan anladım ki.benim karakter adamlara charge yaptığım yerde takılmış ama benim ekranda sorun yok gözüküyor. böle bişi işte admlar 2 patchdir düzeltemediler.
Sosyal ağlarda paylaş

out of sight die bişey söz konusu degil orda

ben stranglethorn vale da o kadar arkalarda dolaşarak yolun yanında cıkalamayan bi tepenin üstüne cıktım. Türlü yerlerden zıpladım. Petimi aşağı indirdim yanıma trap koydum arkadan rogue falan gormustur geliyodur belki diye. Warrior un biriyle dövüşmeye başladım gerçi o cıkmaya calıstı once. Ben vuruyordum okla. Ortama bide şaman geldi. Bir tanede alliance paladin. shamanı önce öldürmek icin warriorun az canı varken shamana döndüm zaten shaman hemen warrior u heal ledi. Shamanı aldık paladinle. Warrior a döndük adam son h p si ile charge yapıp yoldan oraya cıktı zart diye.. O anda olay aynı npc ler gibi oluyo. onlar nası dere tepe tırmanıyorlarsa charge yaparkende aynı şey söz konusu.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kez arkadaşlar, adam combatta charge edemez, etse etse intercept eder, ve evet intercept de charge'da zıplanabilir hedeflerin ustunden geciyo, ama ulaşamadığınız yerlere "no avaible path" uyarısı veriyo.

Yanı genelde insanların tepelreri aşması falan zaten cok kassa zıplıya zıplıya falan cıkabileceği yukseklikler oluyo.

Ayrıca eradicator Warriorlar havaya charge/intercept edemez, yanı boşl bi tepeye charge atamaz öle.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki:
zaten tekerleklere karşı ilgim var

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit, 30 Haziran 2005 14:16 tarihinde demiş ki:
o zmn ben hayal gördüm cüce

Aman kermitim, öle bişey demek istemedim, ama cidden her gun dere tepe charge ediyorum, göremediğin yerlere charge edebiliyorsun ama mesela, adam atıyorum kayanın arkasında, charge ediyosun karakter kayanın etrafından dolaşıp charge ediyo charge baya garip bi skill, alakasız yerlerede önünde sadece bi cit oluyo ordada no avaible path falan diyebiliyo.

Tepelerdede eğer egimler cıkıntıların hepsı "teoride" zıplıya zıplıya gecilebiliniyorsa warrior sankı duz yolmuş gibi charge ediyo.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki:

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

yok gerçekten zıplanarak geçilebilcek bi yer değildi eminim
STV de bu bloodscalplerin olduğu yerler
neyse ne ya :) geberdik sonuçta ^^[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

sağlık olsun ^_^ ne diyim,

Bu arada yarriorlar combat da charge yapamıyo combatda charge'a yakın bi etki sağlıyan intercept var intercept yapmak için berserker moda girmesi lazım, ve intercept'in 30 saniye cooldownı var.

Yanı warrior uzaktayken kafasının ustunde bi dark iron gorurseniz anlayınki berserker moda giriyo ve interceptle yanınıza gelicek. artık trap mı bırakırsınız blinkmi atarsınız, yoksa sizde ustuen koşup 7 yard içine mi girersiniz(cunki charge'ın aksine intercept 3 saniye stun eder interpcept yemek biraz koyuyo yanı) orasını bilemem.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki:

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ben o taktigi hep yapıyorum avde mesela tepede hordelar var uçurumun üstünden büyüy falan atıyolar ben kenardan bekliyorum canı azalan olursa charge ardından whirlwidn ms güzel oluyor :D[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D
EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting
EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped
US OB Daywalker Human paladine 18 wiped

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

whirlwind+ms charge etitğin gibi? yuh nerden buluyosunuz o kadar rage'i ya akabinde ben bulamıyorum =) 30+25,=55 intercept değil char ettiğini farz ediyorum charge 15 rage eder imp charge'la 21 bide burdun hanı crit geldi 25 rage eder 46 rage.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki:

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

heheh valla kabalıkta farkedilip ölmem min 5 sn sürüyor 5 sn içindede rahat rahat charge dan 18 normal vuruştan duruma göre 15 30 arası alıyorum whirlwind bir vuruş daha 15 veya 30 rage daha o da mse gidiyor iş arde ve attack powerda bitiyor birde yüksek crit şansınada bakıyor tabi ben şu an istedigim ekipmanlara tam sahip degilim işte ama 23 crit var bsyle 1k attack powerım var ar var elimdede iyiyim yani gayet keyifli şu ekimanları tam toparlamasa daha da iyi olacak da işte uğraşıyoruz vakit alacak biraz .[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D
EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting
EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped
US OB Daywalker Human paladine 18 wiped

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...