Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ablacim üzülme biz seni böylede seviyoruz.. *!Ema aplanin etrafinda korunmacı bir şekilde dolaşir ve yaklaşanlara bağırıp çağırarak uzaklaştırır*[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Sam, 24 June 2003 19:44 tarihinde demiş ki: vaaay ema abla'yı da kaybettik..ehi ne ara bulmuştunuz ki? :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben senin için sixpence none the richer çalmıştım, meğer hiç bulamamışım.. :) aslında 50 kere placebo da çalmıştır da uç örnekleri sever[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 sen kesin kiss me çalmışsındır omo[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 şekerlemelerim benim müzik ayarlarım komple bozuk. cof da sixpense... da çalabilirsiniz bana, aynı zevkle dinlerim. bu konuda midesiz biriyim :P lol yannız mp3 folderımda shuffle yapınca benim bile midem bulanıyo. ööle abuk şeyler üstüste geliyo ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 yok, "there she goes" çaldım. sen sepultura'nın bass'çısını anlatadur pinhead insan modeli.. :-p ahaha süper ya seni düşünüyorum kafana akupunktur yaptırmışın öyle headbang yapıyorsun :lol:[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 spit it out ! all u wanna do is drag me down all i wanna do is stamp you out ![hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 9da benim yayınım war. bakin ne de guzel seyler calcam sizin icin. en sert ve guzellerinden herkezi bekleriz...[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 [Bu mesaj DarQeR tarafından 24 June 2003 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 evet yayını dewralmis bulunmaktaim. ileteceiniz seyleri burdan soleebilirsiniz. biraz yumusak gidioruz gibi :)[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ne bu yaw kimsenin sesi soluu cıkmıo. millet uyudumu nooldu[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 mikrofon mu yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 war da konusmuorum daha cok sarki caliim die. millet uyumus dinleen war baya ama sesi soluu cıkmıo kimsenin.[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 e konuşmazsan yazacak neyi olacak ki milletin? :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Yayindayim istek vs. caliyorum. Dinleyin eglenelim.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar