hamzaabi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Eskiden böyle değildi burası daha bi neşeli geçerdi herkezin birbirine saygısı vardı bilmiyorum ben askere gittiten sonra çok değişmiş çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 sen hele bi sunuculara gir...ana bacı muhabbeti tavan yapıyor...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Eskiden her köşe başında her mahallede internet cafe yoktu, çoluk cocuk doluşmuyordu bence o yüzden olabilir..[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ! up +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: hamzaabi, 29 Haziran 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Eskiden böyle değildi burası daha bi neşeli geçerdi herkezin birbirine saygısı vardı bilmiyorum ben askere gittiten sonra çok değişmiş çok kayıt tarihim : 18 Kasım 2001 01:46 ' dan beri paticikteyim cok mesaj atmam haklısın eskıden burası cok duzgun bi yerdı ama atasozlerinden anlasılacagı gibi nerde cokluk vs vs vs diğer lerinin de dediği gibi sunuculara gir hatta o sunuculara girme forumlarını gozden gecir ana avrat allah kıtap basıyor agalar...bilemıyorum yazık içim acıyor hala bunun oyun oldugunu ogrenemedik ...[signature][hline][ imza yok ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Eskiden buralar böyle değildi .. İnanırmısın buralar bööööööööyle bostandı[signature][hline]Heren - Level 41 NE Druid MoonSerpents / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 18 alti (ve yası oldugu halde hala kafası 18 altı)[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Lakers, 29 Haziran 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Eskiden her köşe başında her mahallede internet cafe yoktu, çoluk cocuk doluşmuyordu bence o yüzden olabilir.. [signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ESadece ınternetlerde bılgısayar yoq o yuzden ben acık bır genelleme yaptım[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 diyorum account alımı kapansın diye yetkililer takmıyo bilem :) account alımı kapansın forumda seviyesizlik yapan banlansın bir süre sonra düzene girer forumlar...[signature][hline][ quote ]Rush, 26 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Saçma,napsın adam gol atmış sevinio onun yerine pascal gibi tombala çekse daha mı iyi? [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 acc alımın kapanması sanırım olmıcak bısey ama buna bır sınırlama getırılebılır[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bahsi gecen forumları paticik olarak değilde oyun sucuları için yazmıstım...[signature][hline][ imza yok ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: serberius, 30 Haziran 2005 12:17 tarihinde demiş ki: 18 alti (ve yası oldugu halde hala kafası 18 altı) sana katılıyorum ama bu arada yası 16/17 olan bir cok genc arkadasımı tanıyorum inanın 18 ve üstüne bi cok konuda üstünler..[signature][hline][ imza yok ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bende bundan bahsedıorum zaten:) yanı acc derken bunun anlamı zaten budur paticikden bahsetseydım forum uyelıgı derdım[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: serberius, 30 Haziran 2005 12:49 tarihinde demiş ki: bende bundan bahsedıorum zaten:) yanı acc derken bunun anlamı zaten budur paticikden bahsetseydım forum uyelıgı derdım haaaaaaaaa :)[signature][hline][ imza yok ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Chosen, 30 Haziran 2005 12:49 tarihinde demiş ki: sana katılıyorum ama bu arada yası 16/17 olan bir cok genc arkadasımı tanıyorum inanın 18 ve üstüne bi cok konuda üstünler.. zaten bende orda solemıstım bırde yası buyuk ama kafası kucuk olanlar dıe:) aynı kapı ama dogru dıorsun benımd evar tanıdım 13 yasında kardesım gıbı severım..[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar