Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Playerlar

hamzaabi

Öne çıkan mesajlar

said:
hamzaabi, 29 Haziran 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
Eskiden böyle değildi burası daha bi neşeli geçerdi herkezin birbirine saygısı vardı bilmiyorum ben askere gittiten sonra çok değişmiş çok

kayıt tarihim : 18 Kasım 2001 01:46 ' dan beri paticikteyim cok mesaj atmam haklısın eskıden burası cok duzgun bi yerdı ama atasozlerinden anlasılacagı gibi nerde cokluk vs vs vs diğer lerinin de dediği gibi sunuculara gir hatta o sunuculara girme forumlarını gozden gecir ana avrat allah kıtap basıyor agalar...bilemıyorum yazık içim acıyor hala bunun oyun oldugunu ogrenemedik ...[signature][hline][ imza yok ]
Sosyal ağlarda paylaş

diyorum account alımı kapansın diye yetkililer takmıyo bilem :) account alımı kapansın forumda seviyesizlik yapan banlansın bir süre sonra düzene girer forumlar...[signature][hline][ quote ]Rush, 26 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
Saçma,napsın adam gol atmış sevinio onun yerine pascal gibi tombala çekse daha mı iyi? [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chosen, 30 Haziran 2005 12:49 tarihinde demiş ki:

sana katılıyorum ama bu arada yası 16/17 olan bir cok genc arkadasımı tanıyorum inanın 18 ve üstüne bi cok konuda üstünler..

zaten bende orda solemıstım bırde yası buyuk ama kafası kucuk olanlar dıe:) aynı kapı ama dogru dıorsun benımd evar tanıdım 13 yasında kardesım gıbı severım..[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...