Aramis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya boyle guzel bir sarkiya o kadar erotik icerikli bir klip niye yapmis anlamadim.halbuki sarki cok guzel...[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Jievaras Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Erotik klip çekince güzel şarkı çirkinleşti mi? Anlamadım nedir derdin. Cinsel tercihlerinle ters bir durum olduda kendini ezilmişmi hissettin izledikten sonra? Nedir erotik kliple alıp veremediğin?[signature][hline] Epica UO j4e
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 anlamsiz geldi diyorum kardes.yani dusunsene mahsun kirmizigul-ellerin kadinisin adli sarkisina erotik klip cektigini.banada aynen ole geldi.aslinda topici yalnis yere acmis olabilirim fakat ne biliyim buraya acasim geldi actim iste.sarki cok guzel klip olmamis diyorum.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
tahakiraz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 şarekıya gsl diyen baya var..de fazla beğenmedim ben gariptir..[signature][hline]doğru olan zordur anladım..
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 her zamanki hali. erotik değil[signature][hline]orochi
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 cok hoşuma gitti şarkı güzel hakkaten.deniz sekinin bi tane daha masal die şarkısı vardı dimi.yanlış mı hatırlıorum bir masaldı bilmemne yapraklar hödöler öleydi glb[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bence igrenc olmuş klip, bana pek bir tıksınç geldi deniz seki bu klipte. çok "ucuz" olmuş, yakışmamış.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 güzel olmuş güzel 2 kız hoşuma gitti indirdim klibini eğer şarkıyı dinlemek için dinlemek istiyorsam açıyorum winapmtan mp3 ü izlemek için se media player[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Zaten ucuz bi karı olduğunu biliyoruz :D Klipteki Sarışın tatlı bişey. Dikkat Lütfen ![signature][hline]
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 deniz seki cok fena bi hatundur laf atmıyalm lutfen[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 @laiquendo: kutsal degerlere saygısızlık ediyorsun diim, sen anla ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hahahahhaha[signature][hline]
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 daha önce deniz seki hakkında kötü şeyler diyenler esrarengiz bi şekilde siteden kayboldu, dikkatinize.. :P[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ailecek severek izliyoruz :-O çok iyi bir sanatçı [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 30 Haziran 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar