Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deniz seki - masal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya boyle guzel bir sarkiya o kadar erotik icerikli bir klip niye yapmis anlamadim.halbuki sarki cok guzel...[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Mesaj tarihi:
Erotik klip çekince güzel şarkı çirkinleşti mi? Anlamadım nedir derdin. Cinsel tercihlerinle ters bir durum olduda kendini ezilmişmi hissettin izledikten sonra? Nedir erotik kliple alıp veremediğin?[signature][hline] Epica UO
j4e
Mesaj tarihi:
anlamsiz geldi diyorum kardes.yani dusunsene mahsun kirmizigul-ellerin kadinisin adli sarkisina erotik klip cektigini.banada aynen ole geldi.aslinda topici yalnis yere acmis olabilirim fakat ne biliyim buraya acasim geldi actim iste.sarki cok guzel klip olmamis diyorum.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Mesaj tarihi:
cok hoşuma gitti şarkı güzel hakkaten.deniz sekinin bi tane daha masal die şarkısı vardı dimi.yanlış mı hatırlıorum
bir masaldı bilmemne yapraklar hödöler öleydi glb[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
güzel olmuş güzel

2 kız hoşuma gitti indirdim klibini

eğer şarkıyı dinlemek için dinlemek istiyorsam açıyorum winapmtan mp3 ü izlemek için se media player[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
daha önce deniz seki hakkında kötü şeyler diyenler esrarengiz bi şekilde siteden kayboldu, dikkatinize.. :P[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
  • Yeni Oluştur...