Aramis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya boyle guzel bir sarkiya o kadar erotik icerikli bir klip niye yapmis anlamadim.halbuki sarki cok guzel...[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Erotik klip çekince güzel şarkı çirkinleşti mi? Anlamadım nedir derdin. Cinsel tercihlerinle ters bir durum olduda kendini ezilmişmi hissettin izledikten sonra? Nedir erotik kliple alıp veremediğin?[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 anlamsiz geldi diyorum kardes.yani dusunsene mahsun kirmizigul-ellerin kadinisin adli sarkisina erotik klip cektigini.banada aynen ole geldi.aslinda topici yalnis yere acmis olabilirim fakat ne biliyim buraya acasim geldi actim iste.sarki cok guzel klip olmamis diyorum.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 şarekıya gsl diyen baya var..de fazla beğenmedim ben gariptir..[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 her zamanki hali. erotik değil[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 cok hoşuma gitti şarkı güzel hakkaten.deniz sekinin bi tane daha masal die şarkısı vardı dimi.yanlış mı hatırlıorum bir masaldı bilmemne yapraklar hödöler öleydi glb[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bence igrenc olmuş klip, bana pek bir tıksınç geldi deniz seki bu klipte. çok "ucuz" olmuş, yakışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 güzel olmuş güzel 2 kız hoşuma gitti indirdim klibini eğer şarkıyı dinlemek için dinlemek istiyorsam açıyorum winapmtan mp3 ü izlemek için se media player[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Zaten ucuz bi karı olduğunu biliyoruz :D Klipteki Sarışın tatlı bişey. Dikkat Lütfen ![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 deniz seki cok fena bi hatundur laf atmıyalm lutfen[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 @laiquendo: kutsal degerlere saygısızlık ediyorsun diim, sen anla ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hahahahhaha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 daha önce deniz seki hakkında kötü şeyler diyenler esrarengiz bi şekilde siteden kayboldu, dikkatinize.. :P[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ailecek severek izliyoruz :-O çok iyi bir sanatçı [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 30 Haziran 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar