bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ya hiçbirşey yoktu ciddi ciddi. Ta ki program ekle kaldırı açana kadar açtım bilgisayar sapıttı.Hiç takılma yapmazdı sürekli takılmaya başladı. Sonra yanlışlıkla çok ciddim cancel desem restart atmam bile fayda etmedi. ATİ driverları sildi. çünkü takıldığı için ben herhalde bastım ama ben listenin ortasındaki dosyaları silerken ati en üstteydi nasıl sildi anlamıyorum. Şimdi driverı çekiyorum. Fakat bilgisayar çok yavaşladı.Mesela explorer da gezinirken aşşaya çektiğim zaman bar ı slayt şeklinde iniyor.Yavaş yavaş iniyor yani nedendir ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kaspersky olmasın sende?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 o virüs programı değil mi? yok. Ayrıca sorun düzeldi gibi ama bi yavaşlık hissediyorum yinede...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 evet virüs programı ama bende bir sapıttı ki sorma :) sorunu daha açarsan iyi olur, ne oluyor? cpu mu kullanılıyor çok yoksa boş ram mi kalmamış?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ikiside aslında baktım cpu kullanımı %90 a kadar çıkmış mesela şu an %15 falan ki %2 civarıydı. ram kullanan tüm programları disable yaptım şu an sorun yok gibi... bende panda var ama sorun olucağını sanmıyorum[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yine kötüleşirse bak hangi program öyle batırıyor. sonra infaz edersin :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar