Fefe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Burada napacağımı bilmediğim için değil sadece bazi fikirlerimi tam oturtmak için size danışıyorum. Ben bir Rogue'um ve karekteri açarkende,ne yapacağımı biliyordum. Sizce bir Horde,bir monsterla savaşırken,monsterı öldürmesini beklemelimiyim yoksa direk dalmalı mıyım ? Çünkü,rogue olarak diğer classlara,"Sana Saldıracağım,Bufflarini Yap,Hazır Ol" demek biraz saçma geliyor. Sneak attack yapmam her durumda sizce etik mi ? Ölü Birini,cesede gelmesini bekledikten hemen sonra öldürmem sizce etik mi ? Düşüncelerinizi merak ediyorum ve ekleyeceklerinizi...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 benimde rogue char var kesinlikle mob ile uğraşan bir ally'e daha önceden bana bir şey yapmadıysa karışmam mobu bitirsin saldır :D illa healthı filan dolmasını beklemene gerek yok ama kalleşlik çok yaparsan çokda göreceğinden emin ol[signature][hline]www.wowturk.com Türkiyenin ilk Official wow fan sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ben bir horde olarak alliance a hersey mubah[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 corpse camp yapma, sana gri olan oyuncuları öldürme gerisi önemli değil etik açısından.[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 rogue = etik kural fln tanima...[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bence bu konuyu etik açıdan ele almak mantıklı gelmiyor, sonuçta bu bir oyun ve bu oyunda kendimiz olarak değil sadece belirlediğimiz oyun biçimleri olarak yer alıyoruz. Oyun sisteminin imkan verdiği herşeyi kullanma ya da kullanmama özgürlüğümüz var. Kişisel oyun stilleri sadece kendimizi ilgilendirdiği için, herkesin bizim gibi davranmasını beklemek biraz ütopik kalacaktır. Kişisel görüşüm, yaptığımız tercihlerin sonucunda gördüğümüz davranışlar başkasının hatası değil, bizim hatamızdır. Oyun yapımcısı bizlere, oyunu oynama stillerine göre çeşitli server'ları seçme şansı sunmuşken, kalkıp bizde bu hakkımızı PvP serverında kullanmışsak, oyun içinde öldüğümüz de buna itraz etmemiz lazım. Sonuçta sistem bir PvP server'da başınıza gelebilecekleri bildiğiniz varsayımında sizi oyuna başlatıyor. Son olarak, oyunda oynayış stiliniz başkalarına uymak durumun da değil, o başkaları da sizin oyun stilinize uymak durumunda değil. Karşılaştığımız örnekler de, bir de kendi seçimlerimizi değerlendirmekte fayda belki, canımızı sıkacak bir duruma düşmeden önce önlem alma şansımız bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mob üzerinde olan adamı öldürmenin hiç bi etik yanı filan yok. Corpse camp olayıda çok saçma. Reslenmeden önce etrafına dikkatlice bakarsın, mümkün olduğuna cesedine mesafeli kalırsın. Hala tedirginsen koşa koşa kaçarsın bu kadar basit. Bende bi rogue olarak rakibimin en zayıf anını kolluyorum her zaman. Ya manasını biraz tüketmesini veya canının biraz azalmasını, yada cooldownlu büyülerini mob üzerinde kullanmasını bekliyorum ki mümkün olduğunca garanti olsun ölümü. Sneak gibi bi özelliğim varsa sonuna kadar kullanırım. Geçen bi warlocku abartısız 10 kez üst üse kestim. Ama kendisi kaşındı. Ortak bi quest alanında karşılaştık, her kestiğimden sonra tekrar tekrar gelip moblara dalmaya devam etti. Napayım şimdi ben bu adama? Öpücük yollyıp devammı edeyim. 10. defadan sonra en nihayetinde gitti. Bi adamı öldürmek pvp serverında her şekilde hakkımız. Bu ölüm bi işkence halini alıyosa bunun sorumlusu reslenmeyi bilmeyen adamdır. Priestte oynarken çok defa kestim kesildim, ama hiç bi rogueyada kin gütmedim mob üzerimde kesti beni diye. Birtek bende gri kesmeye karşıyım. Adamın hiç bir şansı yokken zaten dalmanın bi anlamı yok. Geri kalan herkese ölüm. Babam olsa deşerim :-)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 İyilik yap iyilik bul, kim kazanmış kötülükten.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Fefe, 21 Haziran 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Burada napacağımı bilmediğim için değil sadece bazi fikirlerimi tam oturtmak için size danışıyorum. Ben bir Rogue'um ve karekteri açarkende,ne yapacağımı biliyordum. Sizce bir Horde,bir monsterla savaşırken,monsterı öldürmesini beklemelimiyim yoksa direk dalmalı mıyım ? Çünkü,rogue olarak diğer classlara,"Sana Saldıracağım,Bufflarini Yap,Hazır Ol" demek biraz saçma geliyor. Sneak attack yapmam her durumda sizce etik mi ? Ölü Birini,cesede gelmesini bekledikten hemen sonra öldürmem sizce etik mi ? Düşüncelerinizi merak ediyorum ve ekleyeceklerinizi... rogue zaten şerefsiz, etik dışı bir karakter etikle işi olan adamın assasination diye talenttreesi mi olur suikastçi pezemenk :) takıl sen en fazla iki üç forumda "nerf nerf" dedirtirsin millete bir de "50 mob üstümdeyi 75 tane undead rogue daldı 52sini öldürdüm öbürleri zar zor aldı potion kullanmasalar 10 tane daha keserdim zuzuzzuu neyse ben bırakıyorum abi bu oyunu quest yapılmıyor" gibi abartma tekniklerine başvurtturursun [Bu mesaj neverhood2 tarafından 21 Haziran 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yahu etik metik, dalın abi herkese.. Bu işin etiğimi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Esh, 21 Haziran 2005 16:54 tarihinde demiş ki: 'ethic' ini yesinler.. Bir rogue olarak ne gibi bir etikten bahsetmeye hakkin war ki, i$in gucun pislik i$te. oyun etiği diye ayrı bir kavram var, roleplay yapıp da oyun dünyasına göre etikten bahsetmiyoruz, yaptırımı olmayan görgü kuralları vs.[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ne campı ne mopu allınce degılmı bulduna dalıcan ne demısler yılanın basını ufakken ezecen acımak yok abı hepsıne dalın[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Etik demisken aklima geldi de BL'de undead rogue var bi tane Ethics diye, ironforge gates'de duel yapanlari ambushlayip dururdu Battlegrounds gelmeden evvel.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Elufulec, 21 Haziran 2005 19:07 tarihinde demiş ki: Etik demisken aklima geldi de BL'de undead rogue var bi tane Ethics diye, ironforge gates'de duel yapanlari ambushlayip dururdu Battlegrounds gelmeden evvel. o bana da çektirdi.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ethics çok kafa bir adamdır, çok da iyi oynuyor. General kendisi ;)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 mobla kapışırken sağını solunu kollamak bir oyuncunun birincil görevidir. ben genelde saldırmam, fakat yanlış olduğu için değil, insanlar xp için orda oldukları için. fakat bana saldıranı yadırgamam. eğer birisi size saldırırken sadece yaratığın kafasından çıkan yazıları takip ediyorusanız zaten bir yerlerde yanlış yapıyorsunuzdur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Oblomov, 21 Haziran 2005 17:13 tarihinde demiş ki: Mob üzerinde olan adamı öldürmenin hiç bi etik yanı filan yok. Corpse camp olayıda çok saçma. Reslenmeden önce etrafına dikkatlice bakarsın, mümkün olduğuna cesedine mesafeli kalırsın. Hala tedirginsen koşa koşa kaçarsın bu kadar basit. Bende bi rogue olarak rakibimin en zayıf anını kolluyorum her zaman. Ya manasını biraz tüketmesini veya canının biraz azalmasını, yada cooldownlu büyülerini mob üzerinde kullanmasını bekliyorum ki mümkün olduğunca garanti olsun ölümü. Sneak gibi bi özelliğim varsa sonuna kadar kullanırım. Geçen bi warlocku abartısız 10 kez üst üse kestim. Ama kendisi kaşındı. Ortak bi quest alanında karşılaştık, her kestiğimden sonra tekrar tekrar gelip moblara dalmaya devam etti. Napayım şimdi ben bu adama? Öpücük yollyıp devammı edeyim. 10. defadan sonra en nihayetinde gitti. Bi adamı öldürmek pvp serverında her şekilde hakkımız. Bu ölüm bi işkence halini alıyosa bunun sorumlusu reslenmeyi bilmeyen adamdır. Priestte oynarken çok defa kestim kesildim, ama hiç bi rogueyada kin gütmedim mob üzerimde kesti beni diye. Birtek bende gri kesmeye karşıyım. Adamın hiç bir şansı yokken zaten dalmanın bi anlamı yok. Geri kalan herkese ölüm. Babam olsa deşerim :-) bu biraz abarti olmus bi adami 10 kere kesmenin ne egoya bir yarari var nede honor'a eheh yani zaman kaybi[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Elufulec, 21 Haziran 2005 19:07 tarihinde demiş ki: Etik demisken aklima geldi de BL'de undead rogue var bi tane Ethics diye, ironforge gates'de duel yapanlari ambushlayip dururdu Battlegrounds gelmeden evvel. ahah bende tam onu diyecektim aklıma o geldi rogue ve ethic deyince.onun dışında bide gryphondan inenleri kesme gibi bi alıkanlıgı vardı sonradan honorless targe olayı falan geldi ama yine devam ediyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: BonePART, 21 Haziran 2005 20:07 tarihinde demiş ki: eger mob kasmaya bi yere gittiysem wave yaparım adam mob ustuneyken eger donup saldırmaya kalkarsa yada mobu oldurur ben arkamı donukken saldırırsa gider reslenir adamın corpseunu 3 saat kamplarım yoksa doner wave yaparsa takılırıztam istediğim iki noktaya değinmişsin. konu ne olursa olsun corpse camping yapmak hoş birşey değil. "ama o beni arkadan vurdu" da pek güzel bir savunma değil. "çok çocukça bir savunma" diyesim geliyor ama sözümü sakınıyorum. ben konu ne olursa olsun cc karşıtıyım. pvp serverına giren adam zaten böyle bir olayın olacağını biliyordur ve öldürdüğü, öldürüldüğü adama karşı kin beslememelidir. oyunun temeli bu. biri ölecek, diğeri öldürecek. said: BonePART, 21 Haziran 2005 20:07 tarihinde demiş ki: mob kasmıcaksam onume geleni kesiyorum ama ikincisi de, sen mob kasmayacaksan diğer adamlar da mı kasmıyor? ben mob kasıyorsam uzak durun, yoksa huleeeyn :D kendine katolik, noolcak :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 allahtan aynı taraftayız :D bonepart da undead roc[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holyhand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Valla bir priest olarak rogue lerden nefret ettiğim kadar kimseden etmiyorum blizzard resmen rogue leri oyunun tanrısı yapmış ne kadar avantaj varsa hepsi rogue de adamlardan cloth giyen char ların kurtulması imkansız oyun hayatımda daha bir rogue yenemedim ve yaptıkları sonuna kadar kalleşlik sen orda görev yapmaya çalışıyosun adam kesiyosun mana nerdeyse hiç kalmamış arkadan birden bi darbe ne olduğunu bile anlamıyosun ve ölmüşsün o görünmezlik kadar saçma bi özellik olamaz görmedimediğim bi düşmanı nası yenersinki özellikle tanrisde adamlar arkadan geliyo bide kamp ın içinde bu olay 3 vuruşta kesiyo arkasında güvenlik dalıyo ama nafile anında görünmez ol kurtul ohhh daha ne istiyosun dünyalar senin bide mage var adamı frost nova ile durduruyorum tam fire ball atacam bi dmg alıyım diye hoppppp görünmez ol buzdan dan kurtul yaptığım büyüyü kes ne anladım ben bu işten erkek gibi gelim lem korkak gibi değil :P bıktım sizden valla etmediğim laf kalmadı :P zaten blizzard yüzünden oyunun yarısı rogue ne bu ya gırrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Wallla söyle söylim ben eyer rogue'sam ki oyleyim hertürlü serefsizligi yaparım 3 kişi mob keserken aralarına Hööbeereyy diye girerim 3 unude kesip pis gülüsümü atıp cıkarım ayrıca rogue iyi bir karakter değildir yani ben tek kişi canı yarısında iken de keserim tam kende keserim hic acımam cunku ben rogue'um :D Bende Rogue ne yapsa yeridir :D Camp da yaparım rogue ım ben allah stealth vermiş :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Rogue ile oynuyorum horde görünce önemli bi işim yoksa lvl 1 bile olsa iner keserim. HP si azmış res siknes i varmış falan tınlamam. Corpse camp yapmadım pek. Sadece Orda bişeyler farmlıyorsam orda duruyorum yoksa devam ederim yoluma. Ancak bazen alt karakteri kasarken 4-5 kişi bi anda kesip sonrada reslenmemi beklediğinde Lvl 60 karakterle girip 1 saat aralıksız corpse camp yapıyorum. Bunları rogue olduğum için yapmıyorum başka bi karakterlede oynasam yine yapardım. Bana wave çekip sonra Hp em % 30 lara gelince saldıran çok horde gördüm onlara bu zevki vermemek için yapıyorum bütün bunları :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosunun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bende bi roque charla oynuyorum ve kesinlikle kural tanımam adam ben yaratık keserken bana wave yapsa bile gider ona dalarım roque dediğin pislik olur biras :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 rogue normal sart karakteri degil zaten bi priest olarak sole bi iddaa m var stealth olmayan rogue nun beni oldurmesi imkansiz..basta cheap shot u atmadıysa yani sans bile tanımam % . beni alabilir diye..manam full ken den dalsa sorun olmaz tek kesebilecegi pozisyon mana yarı da olur hp full olmaz gelir dalır oldurur gider..rogue dedigin sadece bunu yapabiliyo onu da yapsın zaten..bu olayın etigi vs i olamaz..mage 5-10 sn de dmg almadan rogue oldurebiliyo hazırsa.. orc warrior stun vs olmaz overpower vs ile olduruyo rogue priest e dmg veremiyo derken rogue nun etik kuralı vs olmaz olamazda.. su wave olayından cok cektim bi sure sora yeter gordugume dalarım ben dedim sanırım o zamanlar lvl 40 falandım 35 ler falan goruyodum dalmıyım ne gerek var derken yanına bi tane 40+ geliyo direk dalıyo 35 de dalıyo sora bekliyolar camp oh yani..artık 60 lar yanımdan geciyo atıyorum 2 kisi kesin alacaklar ya zaten elite playerlar :) gereksiz diye dalmıyolar wave falan canları azaldıgında shadow form mind blast+sw:p+mind flay OoooOO dierine de aynı sekilde hic acımam ona selam ver buna dalma derken kime dalıp dalmayacagını sasırıyosun dusman sonucta karsındaki dal yani.. simdi biri cıkar ben 60 rogue um stealth olmadan da priest keserim .. keserim cizerim derse kendini kandırır..herkes doru duzgun oynasa(shaman haric) her class in her class i yenme sansı oldugunu anlarsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar