Gothic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 peh dandikmiş ueheuhe ben japkoda bi koyuyorum 1700[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 insana mı ? :O oha. gerçi japko bu her türlü malzemeyi bulursun kolayca. bi de bana japkonun ing. yamasının linkini verebilrmisiniz[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sickness17 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 slm arakdaşalr benim lvl 31 bi assasainim var insan.banada lvl kastıracak biri varmıııııı!.. yok mu?. :D arkadaşlar adamımın adı TaNKaDo. eğer lvl atlatırsanız sevinirim. yardımlarınıs için şimdiden tşk. HÜRMETLER...[signature][hline]NicK:SicKnEss(mage) lvl:5x Server:Beramus Irk:El Morad ---------------------- NicK: ;;puffer;;(Buffer) lvl:4x Server:Beramus Irk:El Morad ---------------------- NicK:TaNKaDo lvl:3x Server:Beramus Irk:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bu ingilzice yamalar ayrıca 5 fire blastım var :) lobo pendadat +2 lobo staff falan fistan ama sıkıyor bilmiş ol tek başıma boss kesiyorum :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 blast ne kadar cok olursa adam o kadar cok mu vuruyo blast büyüsüyle ya. bende 1 thunder blast varken de 1100 vuruyodu 3 tane varken de 1100 vuruyodu (dtsye falan)[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 5 lazım[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: RamsesII, 30 Haziran 2005 00:31 tarihinde demiş ki: Başka topic açmayayım dedim...Arkadaşlar bende lvl 31 im,bana lvl 40 a kadar kastıracak yardım edecek var mı?Eğer yardım ederseniz çok minnettar olurum.Serverım beramus.Pyroya özel mesaj attım ama nedense ilgilenmedi benimle... cevap yazdım? lvl 31 den 40 kastıramam cunku assasin im hanı mage olsam cok daha kolay yardım ederdım de lvl 43 assasin eslant ta 45 olmaya calı$ıyorum bende.bir tane marte diye birisi vardı 30 ya$ında italyadan oynıyan,kalluga da oluyor genelde megantheron larda.ona git balainin ark.ım de alır party e muhtemelen.normalde chichkenlılara kastırıyor da kesın bı$ı dıyemem.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 şimdi 5 tane blast olunca skill bardaki blastın yanındaki sayı da deişiyo mu. 1 iken 2 mi oluyo mesela. ve 54 ile 57 büyüleri için de aynı şeyler geçerli mi.[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar