Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 1.6 daha önceki patch notları ile aynı sanırım tam karşılaştırmadım ama arada küçük farklar var sanırım. onun haricinde classlara gelen şeyler güzel baya umarım haftaya falan koyarlar bunu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hehe aynı konuyu açacaktım bende :) "Honor system reward items rank requirement will now be based on a characters highest lifetime rank rather than the characters current rank." Yukardaki olay PvP yi her ne kadar ilk başta baya bi arttıracak olsada rank 14 olan bi daha PvP ye bakmaz. Şahsen ben öyle yapacağım.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj Malibu tarafından 29 Haziran 2005 09:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 şu anda bu patchmi yükleniyo acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Malibu, 29 Haziran 2005 09:25 tarihinde demiş ki: hehe aynı konuyu açacaktım bende :) "Honor system reward items rank requirement will now be based on a characters highest lifetime rank rather than the characters current rank." Yukardaki olay PvP yi her ne kadar ilk başta baya bi arttıracak olsada rank 14 olan bi daha PvP ye bakmaz. Şahsen ben öyle yapacağım. Daha okumadım patch notlarınıda , öyle bir şey varsa aynen katılıyorum.Rank 14 olan biri bi daha pvp yapmaz[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Eheh şuna bakın: Druids - Shapeshifting will now counteract the slowing effects of frost-based spells (Frostbolt, Frost Shock, Cone of Cold, etc.). Shamanlar artık iyice kafayı yiyecek öldüremiyoruz diye :) Hunterlara da yazık oldu [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 29 Haziran 2005 09:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 her çarşamba bakım olur. 4'ten 12'ye kadar. warrior'a gelen yeniliklere bayıldım yanlız bide şu bloodthristin ne kadar heal edeceğini yazsalardıda anlasaydık tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 şu druidler hakkında birşey sorucam şimdi bu adamlar kedi olmuş kaçıyorlar diyelim.charge atıp harmstring koydum.bu adam gene cat fromu spam edip harmsting şeysini bozabiliyor mu? yoksa formlar için cooldown var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 formlar için cooldown falan yokta , hamstring bozulamıyor diye hatırlıyorum (bayadır warsong gulch a girmedim o günden beri hamstring yediğimidie hatırlamıyorum) zaten bozulmasa bile nature's grace atıp , gayet kaçabilir druid bir warriordan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 feralastaki buglı böcük questini gene fixlememişler böhü oo iyi olmuş bizim talent puanları bedavadan geri vermişler :P genelde pek bişi değişmemiş 31/20 lik sistemden ama olsun bedava bedavadır eheh Piercing Howl - No longer has a prerequisite (Improved Demoralizing Shout- şunu özellikle sevdim 5 puan tasarruf edilebiliriz artık, gerçi vericek başka bişi yoktu pek ama Deathwish - Is now usable while under a Fear effect, which will also remove the Fear effect - aa negzel olmuş ama puanlar yetmiodu bende bunu almaya :P Bloodthirst olayı ne kadar hp restore ediyor lol nası kullancak millet bunu bilmeden, umarım yazıyordur oyunda.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Arkadaşlar ingilizce yok :D mageye ne demişler :A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 forumlarda biraz önce gördüm her vuruş 20hp heal ediyormuş bunu kullandığında 6sec cooldown var 5 vuruş yapabiliosun. yani toplamda 100hp heal oluyorsun. biraz olmuş bence 150-200 arası heal etse 5 vuruşta denemeye değer ama şmidi gimped bişi olmuş bence. bide bu şekilde mage hayatta kesemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 crusaderin yanında bir nebzede olsa heal eder gerçi ama pek kullanışlı değil yani 200hp verse ne our 5500 den fazla hpye ne yarar sağlar tartışılır yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yannız bugün patch falan yok galiba, ne fileplanet/wow sayfası (hala 1.5 var) nede oyunun kendi patcherından ses çıkmadı :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Sensible, 29 Haziran 2005 09:32 tarihinde demiş ki: Eheh şuna bakın: Druids - Shapeshifting will now counteract the slowing effects of frost-based spells (Frostbolt, Frost Shock, Cone of Cold, etc.). Shamanlar artık iyice kafayı yiyecek öldüremiyoruz diye :) Hunterlara da yazık oldu Shamanı bırak mageleri iyice yerin dibine soktular iiki bir mage açtık anstym.Reazil ettiler mage i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 2 hfataya falan gelir anca genelde oyle oluo olmasi lazim[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 rougelara bisi yokmu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Hunterlara bu var ((((o)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mageleri iyice rezil etmisler.Yanlis oyun mu oynuyorum ne?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 mageyi rezil etmeyi birak saolsun druide her patchde bisi gelio , artik ben rouge nolcak diilde druidler insalla cok guclenmez bu pacthte gozuye bakiyorum valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya druidlre zaten piskopat güçlü aslında ne yapıyo blizzard anlamıyorum shamanı düzeltsin önce normal bi class yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Azuahuah druidler piskopat güçlü hmmm , her patch druidler güçleniyor hmmmm.Hiç güleceğim yoktu güldürdünüz beni ya...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Sırada hunter varmış güya druidden sonra hehe du bakalım ne nerf verecekler bize hunterı düzeltcez diye hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Huntera nolmuş yaw nerf yememiş ki ben memnunum yani =)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Yicek hali kalmadı o yüzden hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bu ne iştir ya herkez bir class nerflensin diyo.Abi biz en iyisi topluca herşey ile sadece 1 dmg verelim, herkez böylece eşit olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar