Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Official 1.6 patchi açıklandı

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

hehe aynı konuyu açacaktım bende :)

"Honor system reward items rank requirement will now be based on a characters highest lifetime rank rather than the characters current rank."

Yukardaki olay PvP yi her ne kadar ilk başta baya bi arttıracak olsada rank 14 olan bi daha PvP ye bakmaz. Şahsen ben öyle yapacağım.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

[Bu mesaj Malibu tarafından 29 Haziran 2005 09:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 29 Haziran 2005 09:25 tarihinde demiş ki:
hehe aynı konuyu açacaktım bende :)

"Honor system reward items rank requirement will now be based on a characters highest lifetime rank rather than the characters current rank."

Yukardaki olay PvP yi her ne kadar ilk başta baya bi arttıracak olsada rank 14 olan bi daha PvP ye bakmaz. Şahsen ben öyle yapacağım.

Daha okumadım patch notlarınıda , öyle bir şey varsa aynen katılıyorum.Rank 14 olan biri bi daha pvp yapmaz[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh şuna bakın:
Druids - Shapeshifting will now counteract the slowing effects of frost-based spells (Frostbolt, Frost Shock, Cone of Cold, etc.).

Shamanlar artık iyice kafayı yiyecek öldüremiyoruz diye :)
Hunterlara da yazık oldu

[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
WoW:
Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 29 Haziran 2005 09:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

feralastaki buglı böcük questini gene fixlememişler böhü

oo iyi olmuş bizim talent puanları bedavadan geri vermişler :P genelde pek bişi değişmemiş 31/20 lik sistemden ama olsun bedava bedavadır eheh

Piercing Howl - No longer has a prerequisite (Improved Demoralizing Shout- şunu özellikle sevdim 5 puan tasarruf edilebiliriz artık, gerçi vericek başka bişi yoktu pek ama

Deathwish - Is now usable while under a Fear effect, which will also remove the Fear effect - aa negzel olmuş ama puanlar yetmiodu bende bunu almaya :P

Bloodthirst olayı ne kadar hp restore ediyor lol nası kullancak millet bunu bilmeden, umarım yazıyordur oyunda.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Training is nothing, Will is everything
Sosyal ağlarda paylaş

forumlarda biraz önce gördüm her vuruş 20hp heal ediyormuş bunu kullandığında 6sec cooldown var 5 vuruş yapabiliosun. yani toplamda 100hp heal oluyorsun.

biraz olmuş bence 150-200 arası heal etse 5 vuruşta denemeye değer ama şmidi gimped bişi olmuş bence.

bide bu şekilde mage hayatta kesemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 29 Haziran 2005 09:32 tarihinde demiş ki:
Eheh şuna bakın:
Druids - Shapeshifting will now counteract the slowing effects of frost-based spells (Frostbolt, Frost Shock, Cone of Cold, etc.).

Shamanlar artık iyice kafayı yiyecek öldüremiyoruz diye :)
Hunterlara da yazık oldu

Shamanı bırak mageleri iyice yerin dibine soktular iiki bir mage açtık anstym.Reazil ettiler mage i.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...