Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın En Uzun Saçı

-007-

Öne çıkan mesajlar

İŞTE BİR GAZETECENİN OBJEKTİFLERİNE BÖYLE YANSIMIŞ YAŞLI, BİBAŞINA VE ÇARESİZ BİR VİETNAM KÖYLÜSÜNÜN SAÇLARI. YORGUN DÜŞMÜŞ YAŞLI VE CILIZ BEDENİ BELKİ DE SAVAŞIN İZLERİNİ TAŞIYODUR HALA KİM BİLİR.. O SAÇLAR SIÇARKEN SORUN ÇIKARIYOR OLSADA BEN BU EMEKÇİNİN ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYOR VE ONU SELAMLIYORUM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OLUMCUL_SUAT, 28 Haziran 2005 02:26 tarihinde demiş ki:
İŞTE BİR GAZETECENİN OBJEKTİFLERİNE BÖYLE YANSIMIŞ YAŞLI, BİBAŞINA VE ÇARESİZ BİR VİETNAM KÖYLÜSÜNÜN SAÇLARI. YORGUN DÜŞMÜŞ YAŞLI VE CILIZ BEDENİ BELKİ DE SAVAŞIN İZLERİNİ TAŞIYODUR HALA KİM BİLİR.. O SAÇLAR SIÇARKEN SORUN ÇIKARIYOR OLSADA BEN BU EMEKÇİNİN ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYOR VE ONU SELAMLIYORUM

caps lock u kapatsan daha ii olur bence...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

lüle lüle mi desem katmer katmermi çıkaramadım :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 28 Haziran 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
caps lock u kapatsan daha ii olur bence...:)

fake o[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 28 Haziran 2005 02:42 tarihinde demiş ki:
uzun saç- kısa akıl

Yok be o felsefeyse eger o adamda akil makil olmaz
biraz akilli olun ya

p[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

suat bomba ya :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...