Malibu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Energy regen / Restalth :) Stunlock oynadığımdan Gougeleri energy regen için kullanabiliyorum. Bazende 2vs1 de birine gouge atıp gouge dan çıkıncada blind atarak 15-16 sn kazanabiliyorum falan :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 gauge u kick yerine kullanmayı çok severdim, deadly poisona geçtik olmuyor ühü.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Hammerheart, 29 Haziran 2005 13:40 tarihinde demiş ki: Critic vurma şansı nreden bakılıyo dedim tamam dunedain söylemiş işte açıyosun yetenek kitabını, orada attack isimli ikonun üzerine gelince % kaç crit şansın olduğunu söylüyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 %30 herkes yapamaz sağlam gear ister onu belirtelim önce. bi de adrenaline combat spec gitmediysen cb almamak denyoluk olur biraz. hatta fix template 21/2/28 yapmak lazım derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Malibu, 30 Haziran 2005 02:19 tarihinde demiş ki: Energy regen / Restalth :) Stunlock oynadığımdan Gougeleri energy regen için kullanabiliyorum. Bazende 2vs1 de birine gouge atıp gouge dan çıkıncada blind atarak 15-16 sn kazanabiliyorum falan :) o restalth ne onu pek anlamadım. stealth mı oluyosun gouge atıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 gouge - sprint - restealth hadisesi .. dot vurursan güzel iş yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 anladım bir anda. saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar