Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Gol sevinci parmak kopardı! İsviçre Liginde Servette'nin orta saha oyuncusu Paulo Diogo'nun gol sevinci, el parmağına maloldu. İstenmedik olay Servette'nin Schafthausen'i 4-1 yendiği maç sırasında yaşandı. Takımının 3. golünün hazırlayıcısı olan 29 yaşındaki Diogo, sevinçle saha kenarındaki parmaklıklara tırmandı. Ancak bu arada daha yeni evli olan tecrübeli futbolcunun sol elinin yüzük parmağı parmaklıklara takıldı. İsviçre ve Portekiz vatandaşı olan Diogo bunun farkına varamadı ve geriye atladığında parmağı koptu. Sevinç gösterisindeki taşkınlığı nedeniyle bir de sarı kart gören şansız futbolcu, hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorlar Diogo'nun parmağını yerine dikemedi ----------- Adam gol sevincinden parmağının koptuğunu anlamdıysa "futbolcular işini yapsın" demek bana inandırıcı gelmiyor ------------- Bursasporla özdeşleşentimsah yürüyüşünün mucidi Ugandalı futbolcu Rahmetli Majid Mussisi idi yanılmıyorsam. Yaptığı showu takımla özdeşleşen başkada bir futbolcu yoktur,onun için tek geçerim Mussusi'yi, rahmetle anıyorum. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 12:08 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 GOL SEVİNÇLERİ Buna benzer videolar bilen varsa buraya yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: Adam gol sevincinden parmağının koptuğunu anlamdıysa "futbolcular işini yapsın" demek bana inandırıcı gelmiyor. adam farkında olmadan, golun heyecanı ile dalgayı sallandırsa ceza verilmeyecek yani. forma cıkarmadan sevinemez mi bir insan. yasak işte, neyin tartışmasını yapıyoruz anlamadım. hadi onu geçtim formanın sortun içine sokulması bile mecburi, sen bunu tartış abuk subuk gol sevinçlerini öveceğine. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 12:46 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Kusura bakma abi , futbolu bilmiyormuşuz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: yardımcı hakemin bayrağını alıp kaçmak ohaahhahahaah pandik atsın bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Abicim yazılar çok uzun okuyamadım üşendim. Ama her şeyin bi adabı var. Adam akıllı sevin, koşup koşup parende at, takım arkadaşlarınla ilginç danslar yap, bunlar güzel şeyler. Maske takmak, forma çıkartmak, tombala çekmek falan çok abartı. Gerek yok böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 parmağı kopan adam biraz aptal?veya yüzük parmağının sinirleri öbürlerine kıyas biraz daha körelmiş olduğu için takıldığını hissetmemişmi,nedir.sevinçten unutmak takıldığını ne,öyle saçmalıkmı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Siz onu bunu bırakın da linkini verdiğim videoda 01.11 ve 01.20'deki sevinçleri gördünüz mü? Millet bunları yapıyor yasak olmuyor da bize neden forma çıkarmak bile yasak oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 aoow pardon ya bu bizim eksikliğimiz. geri kalmış bir ülkeyiz işte naparsın, hemen gelişmek lazım. misyoner pozisyonunda bi ileri bi geri yaparak gol sevinci yaşayamamak büyük bir kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Hayır formayı içine sokmadan oynamak neden yasak kime batıyor, onu geçtim gol sevincine gelelim. Çıkardı diyelim ne var? Giymeyecek mi tekrar çıplak mı oynayacak? Çok saçma kart gösterilmesi. Enayiler gereksiz kart görsün heyecan gelsin oyunadiye yapılmış bir kural.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 forma çıkarmak şovdur.kart gereklidir.sevinci filan olmaz formanın.git sevin başka bişey yap.şov yapcaksan golünle yap.giymeyecekmi meselesi değil bu.provoke ediyor.formayı içine sokma gereksiz tamam da forma çıkmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: Enayiler gereksiz kart görsün heyecan gelsin oyunadiye yapılmış bir kural. kesin böyledir bak, itirazım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 @toggie: Cidden birçok örneği görüldü. Mesela Necati :D @lorrotar: Futbol zaten bir şovdur. Bunu üstüne basarak söyleyen FİFA buna kızmamalı şov diye. Kaldı ki revivo'nun ters taklası da bir şov, golüyle şov yapsın taklayla değil. Sarı kat lazım. Karşı takım oyuncuları da provoke olur adam sevinçten uçuyo biz üzülüyoruz, utanmadan zıplıyo diye. Di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 futbol vücut gösterme değil ayak becerisi teknik güzel vuruş vb için şovdur.kaslı veya kıllı vüducunu seyirciye gösterip tahrik etme şovu değildir futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Furbolun genel izleyici kitlesi heteroseksüel erkekler olduğuna göre tahrik olmazlar bundan. Ayrıca bence her türlügereksiz. Gol atınca insan formasını çıkartıp sallamak istiyor. Garip birşey ama futbolcu içgüdüsü gibi bişey. Futbolun bir parçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 rahatsız olma demiyorum ben.tahrik.karşı seyirci maç esnasında.tv den izlemek dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yahu neyin içgüdüsü allasen. öyle içgüdü mü olur. alışkanlıktan başka bişey değil. diyorum ya refleks haline gelmiş cogu futbolcuda. cıkarmayan da niye yok bu içgüdü madem futbolcu içgüdüsüymüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Valla ben mahalle maçında da gol atınca formayı çıkartıpsavurmak isterim. İnsanın birşeyler savurası geliyor, e neyi savurabilirsin? Şortunu çıkartıp sallayacak halin yok... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar