Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dogum Gunum =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kimse kutlamad1 ben bari kendi kendime kutliyim dedim sitede dogum gunum kutlu olsun =)[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
Mesaj tarihi:
hepi bört dey tu yu. nice mutlu senelere. umarım ömrünün geri kalanı sağlık, huzur ve bolluk içinde geçer...[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Mesaj tarihi:
sagol khas hepimizin insallah[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Mesaj tarihi:
hepipörtlek...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Mesaj tarihi:
said:
Hoodstar, 29 Haziran 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
iyi ölüme bi sene daha yaklaştın

tesekkur ederim.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Mesaj tarihi:
said:
Hoodstar, 29 Haziran 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
iyi ölüme bi sene daha yaklaştın

puahah yattım yerlere :D

Hepi börtlek iiki doğdun..[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
Doğum günün kutlu ve mutlu olsun... Nice güzel yıllara...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
Nice topiclere..[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
  • Yeni Oluştur...