RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 harbiden carew 7.8 milyon euro ya satılıyorsa owen 3-4 katına satılır[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Lampard Çok yaratıcı bi oyuncu değil aslında 59 milyon $ da etmez yahu en azından ben vermem bana çok düze geliyo normal bi oyuncuymuş gibi sanki onu söküp başkasını koysanız aynı işi yapar gibin risksiz pas risksiz şut tarzında oynuyo. Ama ne Zidane Gibi etkili ne Ronaldinho gibi nede bilimum benzeri bu oyuncular gibi oynadığı mevkiyi 10 da 10 verimle çıkaran bi adam değil. Tek iyi yönü fiziksel gücü adam birazcık öküz sadece.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 oha Lampard sana göre pek bişi diil yani adam bence orta sahada dünyada sayılı isimlerden gerrardla ballack var bide o tipte sevdiğim ronaldinho kaka felan biraz ayrı kategori sayılır yani adamlar brezilyalı sonuçta kıvrak insan diil onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Lampard Defansif oynamıyoki Attacking oynuyo. Hani diyelimki defansif oynasın defans yapamıyo. Gerrard'la karşılaştırılamaz bile Gerrard takımı sırtlar götürür Lampard'da bu yok bence anca top çevirir bi oraya bi buraya pas yapar eyvalalh bunları iyide yapar. Bide net pozisyonlarda kaleye şutunu yollar ee bunuda iyi yapar ama ne biliyim ben hiç şöle maç kaderini çeviricek bişi yaptığını görmedim ne biliyim Gerrard Şampi yaptı Zizuya zaten yorum yok. Ligi aldırdı diyosanız gerçekten istikrarlı bi oyuncu Ligde çok iş yapar ama kesinlikle büyük maçlarda ben bi kere bile adam gibin oynadığını görmedim. Ama bakınız kötü demiyorum o kadar etmez.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 lampard hem ofansif hem defansif bi oyuncu, gerard onun kadar ofansif degil. lampard da gerard kadar defansif degil. transfere normal sartlarda baktigin zaman o kadar etmez der herkes ama su anki owen ve solari durumlarina gore bakmak lazim, real elinden cikartmak istiyor bu iki futbolcuyuda hem cok para aliyorlar hem oynatilmiyorlar, yani bi bakima su an real zarar ediyor. onlarin yerine mevkinin en iyilerinden birini transfer edicekler. bu en iyi derken, muhtemelen zidane nin yerine oynar ama zidanedan iyi demek istemiyorum, zidane oyun kurucu, lampard tam bir orta saha. bence chelsea kazancli cikar bu transferden.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ayriyetten lampard a fiyat bicmeye kalksan 100$ eder bence. ama lampard da paranin satin alamayacagi bi kac futbolcudan biri bence.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Patos, 27 Haziran 2005 21:29 tarihinde demiş ki: insight lutfen bana 8 degil 80 yazmak istedim de lutfen 25~ yasinda ingilterenin en iyi golcusu, dunyanin en iyi 10 forvetinden biri, ve bu adam real MARdin de degil, dunyanin en iyi klubu real madrid de oynuyor 9.8 milyon dolar carewin fiyati lutfen 80 demek istedim de ? ayrica solari 5 bile etmez Bu sana Demekki hikayesi varmış! Solari'den tam haberim yok açıkcası tahmini bişi söyledim. Araştırma yaptıktan sonra o kadarda etmeyeceğini gördüm :-)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 fanatik gibi 5 para etmez bir gazetenin haberi seni hakli cikardi ole mi? hala sen owenin 8milyon$ edecegini dusunuyorsun yani.. sozun bittigi yer. aslinda bakmiyacaktim ama bakim dedim ve orada da 8milyon felan yazmiyor?[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 link çalı$mıyor.[signature][hline]ok dale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Link saglam ayrica 12 milyon yaziyo eet 8 diil haklisin loL[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bence lampard a değerde eğer owen 12 milyon dolarsa beşiktaş carewi iyi satmış :P[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ben fiyatın nekadar olduğunu umursamadan direk daha fazlasını eder diyecektim.36 yı görünce biraz tereddüt ettim eder mi etmezmi diye ama üzerine solariyi ve de Owen'ı verince yuh dedim.Ben owen ile lampardı direkt olarak takas etmem be ne solarisi ne 36 milyon$ ı?[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Patos, 28 Haziran 2005 00:51 tarihinde demiş ki: hala sen owenin 8milyon$ edecegini dusunuyorsun yani.. sozun bittigi yer.[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 chelsea yerinde olsam vermem.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar