hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Evet, artık rapidshare de sıra beklemek yok. yani öyle 60sn 80 falan beklemiceksiniz. Ayrıca multi download yapma imkanınız var. Şu eklentiyi indirin: %99 firefox kurum engelleniyor hatası verecektir. yalnız siz yüklicem diye onaylarsanız. tüm domaine onay vermiş olacaksınız. onun için işiniz bitince güvenilir listesinden silin yada farklı kaydet diyin sonra firefoxla açın http://www.freewebtown.com/greasemonkey-0.3.3-fx.xpi Eklentiyi kurun ve firefoxu yeniden başlatın. Yoksa olmaz. Yeniden başlattıktan SONRA Aşağıdaki linke sağ tıklayın ve install user script i seçin. http://www.freewebtown.com/fastreload/rapidshare.user.js Artık hazırsınız....[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ee bende firefox yok napacaz?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 link error veriyo..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 evet şimdi gördüm 1.link www.freewebtown.com/fastreload/greasemonkey-0.3.3-fx.xpi olacak özürherkesten[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 gel bak öpcem seni. Ama illa fayır foks lazımmı emektar ie ile olmuyor mu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya bırakın ie yi falan bi kere kullanın bi daha geri dönmiceksiniz ilk başta bende firefox sux ie rulz derdim şimdi ie tiksinç geliyor[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 nasıl kurcaz pekim =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 şöle[signature][hline][/b]Msn adresimArtık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayımkarakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 nasi kurucaz bu linkteki dosyayi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hadi bakalım kurdum deniycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben ne anlatmışım yazıda nası kurcaz diye soruyosun yahu ayıptır ama[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 onu anladimda kurulmuyor..install edemiyorum yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 fastreload cım ben sımdı bunu hallettım de valla rapidden bı dosya cekıcek tım free yı tıklıyon sonra sanıye tam ılerlıycekken sıfırlanıyo ve çat link cıkıyo ohh dedım güzel :) sonra linki tıklıyınca yine free veya premium yerine döndü :) sag alttan bi ara maymun kafası gibi olna şeyi tıkladım disable ettım sonra tekrar enable ettım sımdı rapidden indiremiyorum bişey yine son 1 saat ıcerınde hede hödö kadar dosya ındırdınız.su an ındıremessın dıyor ? ehhe yoksa fosmu la bu ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? [Bu mesaj SoulCube tarafından 29 Haziran 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SoulCube tarafından 29 Haziran 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yok fos diil sen sadece sınırını doldurmuşun disable etme bende tıkır tıkır çalışıyo ipye reset at geçer[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 e sınır mı var bi de ya o neyse de dedıım gıbı tıklıyınca dırek eski free ve premium yerine dönüyo yan,i dl etmıyor ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ip ye de reset attım hala 1 saat bekle lan diyo :)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 olmaz öle şey proxy faln?[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yok proxy bende normalde de yapıyodu zaten bı dosya ındırınce 1 saat sonra tekrar ındırebılıyodun hala oyle :)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben size daha kolay yolunu söylüyom i.e. de ama adsl ve dynamick ip kullanmanız lazım önce cookie ve temporary internet files klasörlerinde f3 basıp kutucuğa rapidshare yazıyoruz ve ne çıkarsa siliyoruz daha sonra internet bağlantımızı kopartiyoruz, 5 sn bekleyip tekrar bağlanıyoruz. aynı anda 2 dosya indiremessiniz ama diğer dosya bittiğinde 1 saat kısıtlmasına takılmadan indirebilirsiniz dosyaları[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 iyide bunu firefoxtada yaparsın cookilerlede bi alakası yok bu olayın ip reset diyoz bz buna :)[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 plug-in'i yükledim ama java zımbırtısı yüklenmiyor[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 firefoxu yenide başlatınca liinke sağ tık instal user script çıkması lazım[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 oldu şimdi yeniden başlatmamışım mal gibi ehehe[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: fastreload, 29 Haziran 2005 16:20 tarihinde demiş ki: iyide bunu firefoxtada yaparsın cookilerlede bi alakası yok bu olayın ip reset diyoz bz buna :) ip resetle alakası yok rapidshare senin bilg. dosyanın saatine bakıyor. oda doğal olarak cookie oluyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hm bilmiyodum tamam sustum ama ip resetla alakası yok diysun yani sadece cookileri silince indirebilcenmi ayrıca ben firefox kullanıyorum saınrım o temp.net.files klaösürün kullanımou[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar