Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erik Kafalı Şahsiyet

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
sanerixx, 27 Haziran 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
said:
Mandoo, 27 Haziran 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
valla açık konuşiym benim bahçeme erik almak için dalsalar elimden o çocukları zor alırlar..yakalarsam hastanelik ederim...

çocukluğuna dönmemiz lazım senin....

Öldüm öldüm hahahah rofl[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 27 Haziran 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
fiziksel üstünlükle alakası yok...ha benim durumum farklı belki...orduluyuz arazilerimizi koruruz vs..gibilerinden ama kimse gelip benim fındığımı dutumu armutumu eriğimi yiyemez...çocuk mocukta anlamam...

Hayat senin hayatın, normal şartlarda bahsettiğin eylemi gerçekleştirirsen bunun cezasını sen çekersin ben değil...

Bana ilginç gelen taraf dengeyi kuramaman... Bir meyve ağacı için küçük bir çocuğu hastanelik etmekten çekinmiyorsan senin aklından şüphe ederim.[signature][hline]Fuck all scammers!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 27 Haziran 2005 16:52 tarihinde demiş ki:
said:
Mandoo, 27 Haziran 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
fiziksel üstünlükle alakası yok...ha benim durumum farklı belki...orduluyuz arazilerimizi koruruz vs..gibilerinden ama kimse gelip benim fındığımı dutumu armutumu eriğimi yiyemez...çocuk mocukta anlamam...

*iç geçirir... başka bir yurdum insanı der, oralı olmaz*

Abicim... Karadenizliler böyledir.Bende böyleyim... ama gitsin alsın 4 5 tane bişey demem.Ama ağacı sömürenide ben sömürürüm.Hacı amca vardı bizim mahallede.Herifin bi muşmula ağacı vardı (zaten zar zor oluyo muşmulalar trabzon) Gittim 2 tane koparam dedim.Etmediği laf kalmadı.Haunu gopariysinız bitiriysınız.Dedim 2 dakka uza ya pf 2 tane alcam.Vermiyrım.
2 3 adet erik,muşmula için bi amcadan kaçtığımı hatırlarım.Daldık erik ağacına arkadaşlar bi tarafını cıkardı... Bende 2 tane aldım aşşada yiyom.Bu hipna amca görmüş bizi.Ayrıldık.Yolda gördüydü beni Peşimden kovalıodu küfür basarak :) allahtan elinde baston vardıda :) taş aldı yerden taş atıo uehe[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde sakarya'dayken bi tarlaya dalmıştık.. Ama bizi yakalasalardı heralde işkence ile öldürürlerdi..

Bi de en az 2 kişi arabayla ya da otostopla bir yere gidiyosak tarla gördük mü hemen ineriz.. Bağ bostan tanımayız valla. Artık ne bulursak yerdik tarlada..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi lan yuh köyde fındık ağacına daldığımda herif peşimden deli gibi koştuydu.Allahtan dedemin arkadaşımışta Yırttık zorla...

ayrıca Ahmet dede vardı Herifin 2 tane mısırını hacıladık herif Nası delirdi yukarı cıktı bizi arıyordu eheh dövecek orda resmen :-P
[signature][hline]

[Bu mesaj Erutan tarafından 27 Haziran 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 27 Haziran 2005 11:09 tarihinde demiş ki:
bide bizim sapanla misket atan elemanımız vardı
sanırım bu haberdeki upgrade edilmiş uber versiyonu

ben o topicte demiştim bunun daha sayko versiyonları var. saykonun azı çoğu bir. sapan yerine silahı olsaydı onu da denerdi bu :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

adam kesin deli,ya da harbi angut...o şimdi gidecek bir rapor alacak yırtacak,olan zavallı çocuğa olmuş...
hadi çocuk erikleri yedi diye kızdın filan korkuttun da aklı yerinde kim bir de ateş eder,aptal olmasa insan çocuğu düşünmezse bile kendini düşünür,bir erik ağacı için hapse girmeye değer mi be? hıı tabi bir de erik ağacı için bunu yapan zar pardon namus için neler yapmaz...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 27 Haziran 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
Evet medya abartmış olabilir.

Adam çocukların arkasından Su tabancasıyla koşmuştur, çocugun koşarken gözüne gelen sular onun dengesini kaybedip yere kapaklanmasına neden olmuştur...

Çocuğun yere düştükten sonra dizinde oluşan yara, mikrop kapıp iltihap yapmıştır.. Çocuk da bu yüzden ölmüştür...

Gerçek senaryo bu galiba?

O kadar saçmalama bence medya abrtması derken çocuklar bu herifi çok fazla kızdıracak bişi yapmış olabilir. Küfür eder ana bacı saydırır. Burda biz sadece pat küt dalarız ama orda adamın gurur incinir kendini kötü hissedip bir anda delirebilir.

herkes senin gibi düşünmüyor. sadece çift yönlü bakış yaptım[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 27 Haziran 2005 14:40 tarihinde demiş ki:
eger emegime saygı duymuyor 1-2 erik almaktan cok somuruyolarsa sadece su kadar derim... "Nuş ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" ve bu "kötek" nasıl olduguda beni hiç baglamaz

ya kardeşim sen MAL MISIN??

Hangi emek bir insanın hayatından daha önemli olabilir??[signature][hline]"And how I lust for the dance and the fire, deep of the nectarine sunset to drink
Spill me the wind and its fire, to steal of the colors
I'm the moonshield..."
In Flames - Moonshield
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben malım cocukların layıgını buldugunada inanıyorum (öldürmek cok uç bi nokta ama sonunda layıklarını bulmuşlar) benim bahçeme girseler vuracak olmasamda bahçede 3 tane kopek var (1 kurt kopegi, 1 kangal, 1 boxer) salarım ustlerine gorurler erigi..... ve dusuncemden vazgecmiyorum keske bi kaç kişi daha boylede yapsa .... ondan sonra erik calan bi cocuk nah goruruz....[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki......
Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...

Sosyal ağlarda paylaş

Raistin çocuk bunlar, yapma allah aşkına...
Sen kendi çocukluğunu, kendi yaptığın haşarılıkları düşün ilk önce, ondan sonra bu kadar uç bi yorum yapabiliyosan sorunlu bir çocukluk geçirmişsin derim...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sosyal ağlarda paylaş

ha hemen sorunlu oldu eleman...

abisi bizde yaptık ama biz kaçmasını bildik..aha şimdiye kadar bir kere yakalanmışımdır ki o da bana ders olmuştur ve bir daha asla başkasının ağacına dokunmamışımdır...

eğer çocuk yabancı birine ait bir ağaca dalmaktan zevk alıyorsa(ki ben daldığım ağacın sahibi kadının kudurmasına bayılırdım)herşeyi göze almış demektir...çok iyi hatırlıyorum bir adamı bir kaç defa kızdırmış peşimizde koşturmuştuk...valla o adama helal olsun...beni öyle kızdırsalar yemem içmem pusu yapar yakalarım o veletleri...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 27 Haziran 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
Raistin çocuk bunlar, yapma allah aşkına...
Sen kendi çocukluğunu, kendi yaptığın haşarılıkları düşün ilk önce, ondan sonra bu kadar uç bi yorum yapabiliyosan sorunlu bir çocukluk geçirmişsin derim...

astaeroth hala cocuk sayılırım ancak bir kerede bir erik agacina gidipde erik almamışımdır arkadaşlar gider alırlardı ben derid olamz almama sonra elime verirlerdi yerdim ama asla gidipde kendim erik aldıgım veya beyler gidin erik alin dedigim yoktur ..... ustelik 8 yasımdan beride kendi bahcemizdeki can erik ve tatlı eriklere ben bakarım gübresi suyu ilaçlaması vb ve dedigim gibi alanıda affetmem (onceden dedigim gibi bahcede 3 tane kopek var nasıl alırlar o ayrı bi tartışma konsu) sonuç oalrak bence deger... hem erik madem o kadar ucuz veya başka bir şey sokakalrda hazır hazır erik satan 43509234762034270 tezgah var gidip alıversen nolacak

//edit: HymnOfSnuk
evet ben hastayım, saykoyum vb.... gidip bi hava alırım onerin icin saol...
[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki......
Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...

[Bu mesaj Raistin tarafından 27 Haziran 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 27 Haziran 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
evet ben malım cocukların layıgını buldugunada inanıyorum (öldürmek cok uç bi nokta ama sonunda layıklarını bulmuşlar) benim bahçeme girseler vuracak olmasamda bahçede 3 tane kopek var (1 kurt kopegi, 1 kangal, 1 boxer) salarım ustlerine gorurler erigi..... ve dusuncemden vazgecmiyorum keske bi kaç kişi daha boylede yapsa .... ondan sonra erik calan bi cocuk nah goruruz....

Aman Abi kusurumuza bakma *!hızla Raistinin Menzilinden çıkar*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...