Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 2 alternatifde olabilir tabi.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tek taraflı bakmamak lazım, dellendirmiş olabilirler. Birde haberde medyanın abarttığı bir durum olabilir[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Adamın ırzına geçmedi ya bu çocuklar.. Varsın erik ağaçlarının hepsini kessinler, ne olacak. İnsan canı almaya değer mi?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Evet medya abartmış olabilir. Adam çocukların arkasından Su tabancasıyla koşmuştur, çocugun koşarken gözüne gelen sular onun dengesini kaybedip yere kapaklanmasına neden olmuştur... Çocuğun yere düştükten sonra dizinde oluşan yara, mikrop kapıp iltihap yapmıştır.. Çocuk da bu yüzden ölmüştür... Gerçek senaryo bu galiba?[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yuh yaaaaaaaaaaaaaaaa............Bunları ona monte etmek lazım :([signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 valla açık konuşiym benim bahçeme erik almak için dalsalar elimden o çocukları zor alırlar..yakalarsam hastanelik ederim...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben satardım valla =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hayvan herif.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 İnsan canı bu kadar ucuz mu ya? ilginç valla yorumlar..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Mandoo, 27 Haziran 2005 16:22 tarihinde demiş ki: valla açık konuşiym benim bahçeme erik almak için dalsalar elimden o çocukları zor alırlar..yakalarsam hastanelik ederim... Adı üstünde ÇOCUK... Fiziksel üstünlüğünü çocuklar üzerinde deneyecek kadar hırslısın yani??? Çok ilginç tipler varmış yahu.[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Mandoo, 27 Haziran 2005 16:22 tarihinde demiş ki: valla açık konuşiym benim bahçeme erik almak için dalsalar elimden o çocukları zor alırlar..yakalarsam hastanelik ederim... çocukluğuna dönmemiz lazım senin....[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 2 kilo erik toplasa ki sanmıyorum o kadar kascagını 5 milyon bile etmez bunun için çocugu geçtim insan oldurulurmu ya onun ailesi fln çok yazık...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 fiziksel üstünlükle alakası yok...ha benim durumum farklı belki...orduluyuz arazilerimizi koruruz vs..gibilerinden ama kimse gelip benim fındığımı dutumu armutumu eriğimi yiyemez...çocuk mocukta anlamam...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ah türkiyem ahhhh yazık bi erik için yapılana bak..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Mandoo, 27 Haziran 2005 16:44 tarihinde demiş ki: fiziksel üstünlükle alakası yok...ha benim durumum farklı belki...orduluyuz arazilerimizi koruruz vs..gibilerinden ama kimse gelip benim fındığımı dutumu armutumu eriğimi yiyemez...çocuk mocukta anlamam... *iç geçirir... başka bir yurdum insanı der, oralı olmaz*[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Erik ağacı girsin o amcanın bir tarafına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Raistin, 27 Haziran 2005 14:12 tarihinde demiş ki: bence haklı, bir kaç kişi daha boyle yapsa terbiyesiz veletler bir daha o kadar emek verdiginiz erikleri calabilecekmi... layıgını bulmuşlar... said: Raistin, 27 Haziran 2005 14:40 tarihinde demiş ki: eger emegime saygı duymuyor 1-2 erik almaktan cok somuruyolarsa sadece su kadar derim... "Nuş ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" ve bu "kötek" nasıl olduguda beni hiç baglamaz said: Mandoo, 27 Haziran 2005 16:22 tarihinde demiş ki: valla açık konuşiym benim bahçeme erik almak için dalsalar elimden o çocukları zor alırlar..yakalarsam hastanelik ederim... siz hastasınız.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 valla ya memlekette yada müslümanlıkta göz payı diye bir hadise vardır ama bazıları cimrilikten dolayı bu tür tepkiler verirler. sopayla fln kovalandıgımı bilirim 1-2 erik için ama silahla öldürülmek resmen canilik. 2 erik için bu kadar mı çıkılır insanlıktan yuh diyorum sadece. allah rahmet eylesin çocuga.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 aha hemen damgayı yedik...geçenlerde burda bi konu başlığı vardı yok erik ağacıma daldılar sapanla vurdum vs..sapanla ya da tabancayla hiç bir farkı yok...ve çok iyi hatırlıyorum bir çok kişi taktir etmişti o sapanla vuran patiyi..[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya nasıl farkı yok, düşünüp yaz bişeyi arkadaşım. biri korkutmak için, diğeri imha etmek için yapılmış hareketler. çocuk "ölmüş" yahu.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hmm...bence hala hiç bir farkı yok...ama daha ilk mesajımda yazdığım gibi..olaya iki açıdan bakmak gerek...o adam bence kendi çapında haklı...çocuk açısındansa facia...ama ben hala mesajlarımın arkasındayım o ayrı...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... [Bu mesaj Mandoo tarafından 27 Haziran 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Abi cocuklar belki ac..Siz hiç açlık nedir bilmessiniz tabii :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 allahın manyak canisi tabii ki kendi açısından haklı olucak. o manyak sapık cani ve cahil herif kendi açısından haklı olmasaydı niye eriklerini yedi diye altı tane çocuğa ateş etsin ki? di mi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Şimdilerde foruma "abi ben farklı olanı söylerim her zaman, ilgiyi de çekerim. Konu nasıl olsa kapanır" düşüncesini benimseyen tipler doldu. Erik = İnsan hayatı Bu dengeyi anlayamayacak insanoğlu olabiliyormuş demek ki...[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Murtaza, 27 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki: Şimdilerde foruma "abi ben farklı olanı söylerim her zaman, ilgiyi de çekerim. Konu nasıl olsa kapanır" düşüncesini benimseyen tipler doldu. Erik = İnsan hayatı Bu dengeyi anlayamayacak insanoğlu olabiliyormuş demek ki... vaybe ne güzel felsefe...ben ilgi çekmek istiyorum gençler obarey kompleksliyim huleaaan bana bakın laf sokun...zeki insanlar sizi...daha ilk mesajıma verdiğiniz cevaplarla koptu olay obarey..[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar