Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Artık böyle şeylere çok şaşırmıyorum. Yalnız bu adama ne ceza verilebilir ki? Verilse de 12 yaşındaki bi çocuğun hayata böylesine veda etmesinin acısını unutturabilir mi? Küçükken apartmanın önünde top oynuyoruz diye başımızdan aşağı kaynar su dökmüşlerdi. Yine aynı apartmanın önünde yine top oynuyoruz diye boş süt şişesi fırlatmışlardı, süt şişesi kafamın yanından geçip kaldırımda patladı... Küçüğüz be abicim, yani nasıl bir zihniyettir ki bu??? hala anlayabilmiş değilim açıkçası.[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben çok su yedim oyle.. Oyun oynuyoz buz gibi soğuk suyu boca ediyodu balkondan teyzeler..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 27 Haziran 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sen su yemişsin zavallı çocuk kurşun yemiş... küfür haznemdeki bütün küfürleri saydırıyorum amcaya ne diyeyim başka...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 üzücü bir olay... adamaz ne yapsan boş. Türkiye'de en kral eriğin kilosu 6 -7 milyon değermiydi?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ehueahuea praw yaklaşımın süper ama =)) Abi yaa en kral eriğin kilosu 6-7 milyon..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yarım saattir yazacak bişi bulamıorum OHA harbi OHA ... çok üzücü bi olay.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 İşin ilginç tarafı, adamın karşındakinin çocuk olduğunu kavrayamaması... Aslında kabul ediyorum çok yaramaz çocuklar var. Yani kalkıp 2 tane çakacak duruma getirir insanı(bu konuyla ilgili değil). İnsan nerede durucağını bilmesi gerekir. Erik ağacı lan bu, tamam göz hakkı denilen bişey var. Alırsın eriğini gidersin falan fişmekan... Türklerde "dibe değme" hastalığı var. Herşeyin en uç noktasını gerçekleştirir... Örnek 1-) Erik ağacını sömüreyim Örnek 2-) vay anasını, çocuklara bak sildiler süpürdüler ağacımı, dur şunlara ateş edeyim... O_o[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yani bu adama diyecek hiç bir şey yok, tabi çüş'den başka. İçerde naparşar bilemiyorum[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bir pati'nin babannesi de çocukları haşlamıştı..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 aha demin gazetede okudum bende yuh oha cus yani bide nasıl ates ettiyse kalcadan giri karından cıkmıs kursun siper vardı da ordan mı ates etmis nasıl olmus anlamadım bide adam salak silahla beraber kacıyo lan gom silahı bi yere oyle kac ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 abı nedıyım abarmıs amcam ya yuh[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bence haklı, bir kaç kişi daha boyle yapsa terbiyesiz veletler bir daha o kadar emek verdiginiz erikleri calabilecekmi... layıgını bulmuşlar...[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 lan okadar emek verdigin erik diyo herif okadar emek verdiğin erik bi hayattan dahamı önemli?[signature][hline]"And how I lust for the dance and the fire, deep of the nectarine sunset to drink Spill me the wind and its fire, to steal of the colors I'm the moonshield..." In Flames - Moonshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 piskopatlık diz boyu[signature][hline]We have work to do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eger emegime saygı duymuyor 1-2 erik almaktan cok somuruyolarsa sadece su kadar derim... "Nuş ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" ve bu "kötek" nasıl olduguda beni hiç baglamaz[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 en azından çocuk bu boktan dünyada yaşamak zorunda kalmadı. daha iyi biyerde. Allah rahmet eylesin. darısı başıma heh.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 "Daha iyi" ? Gidip gördün heralde chiptech..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 =o([signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Amcanın yaptığının hiç bir savunulcak tarafı yokda , bazen öyle çocuklarda insanı deli eder . Belki amca kötü nişancıdır korkutıyım diye ateş etcekken yanlışlıkla vurmuştur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Avrupa Birliği tey tey teeeeyyyy[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Raistin, 27 Haziran 2005 14:40 tarihinde demiş ki: eger emegime saygı duymuyor 1-2 erik almaktan cok somuruyolarsa sadece su kadar derim... "Nuş ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" ve bu "kötek" nasıl olduguda beni hiç baglamaz öldüren hayvanın teki ama insanın doyasıya dövesi kafasını gözünü kırası geliyor adamın da aklına bu gelmiş ki arkasından kurşun yağdırmış[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: MartinLGore, 27 Haziran 2005 14:45 tarihinde demiş ki: "Daha iyi" ? Gidip gördün heralde chiptech.. "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." demiş şair =)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Raistin, 27 Haziran 2005 14:40 tarihinde demiş ki: eger emegime saygı duymuyor 1-2 erik almaktan cok somuruyolarsa sadece su kadar derim... "Nuş ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" ve bu "kötek" nasıl olduguda beni hiç baglamaz Aman allahım, ne kadar sığ bir düşünce bu böyle??? Bir kalıp öğrenmişsin ve bunu bütün olaylar için kullanabiliyorsun? kthxbye......[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Raistin, 27 Haziran 2005 14:12 tarihinde demiş ki: bence haklı, bir kaç kişi daha boyle yapsa terbiyesiz veletler bir daha o kadar emek verdiginiz erikleri calabilecekmi... layıgını bulmuşlar... Ortamda herkes aynı fikirdeyse kesinlikle bir alternatif vardır.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 o adamın açısından bakarsam adam sonuna kadar haklı...bakın eminimki yani emin konuşuyorum..o adam bunlara bağırınca vs.. bunlar gülmüştür laf atmışlardır(ki bizde zamanında yan bahçeden incir yerdik ve yapardık bunları) o adam dellenmiştir..bi anlık sinirle öldürmüş adam sonuna kadar haklı... ama sonuçta ölen bir çocuk o açıdan yıkıcı..[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar