homeric Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Hayatım da önemli bir yer kaplıyor KO ciddi anlamda hastası oldum denilebilir artık.... bazen artık bu kadar yeter diyorum kendi kendime ama daha sonra daha çook yapılacak şeyin olduğu gelince aklıma sonuna kadar devam etmek istiyorum... Benim gibi düşünenler çoktur sanırım ama bi gün sonu gelecek bununda herşeyin olduğu gibi ve kendimizle özleştirdiğimiz charcterlerimiz duman olup uçacaklar işte bu beni en çok korkutan... çok felsefik oldu sanırım bu yazdıklarım :) neyse olaya dönelim tanıyanlar vardır belki homeric 61 lev Blade Master Warior.... belki cz de karşı karşıya gelmiş, belkide omuz omuza saldırmışızdır düşmana, selam olsun benden herkese kolay gele arkadaşlar hepinize.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 niye arestekiler başçavuşun eşeği mi biz de selam isteriz :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 edit: hoşgeldin diyelim bari yoksa fena pwned oluyoduk [signature][hline]unholy ownz u [Bu mesaj HasMez tarafından 29 Haziran 2005 03:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 BladeMaster nedir.Paperdollda felam yazıyomu oyle bişey.Bazı itemlere bakıyorum reuired bölümünde pet magician yazıyor.Ben neyim yada neye göre belirleniyo bu sınıflandırma. 133 int 86 mp diğerlerine vermedim stat point.Level 37 El Morad Mage im.Ben bu kategoride hangi sınıfa giriyorum.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 A.s. homeric. Hoşgeldin. Bende nickden görüldüğü gibi Armas2 :] .[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: NeroWarden, 29 Haziran 2005 09:33 tarihinde demiş ki: BladeMaster nedir.Paperdollda felam yazıyomu oyle bişey.Bazı itemlere bakıyorum reuired bölümünde pet magician yazıyor.Ben neyim yada neye göre belirleniyo bu sınıflandırma. 133 int 86 mp diğerlerine vermedim stat point.Level 37 El Morad Mage im.Ben bu kategoride hangi sınıfa giriyorum. blademaster asmis warrior demek :) yazar pet yada paper magician olursun pet dengeli int ve mp dagıtır paper mp basar sen o kadar int i napyon? mp cok az ki bu damage ini azaltır tavsiyem reskill yap[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Levelmi düşürem?Anlamıyom adamlar bana 160 int olana kadar 2 int 1 mp git dediler.160 dan sonra sadece mp ver dediler. Bide pet magician olduğu nerde görecem.Pazarda gördüğüm armor da pet magicianlar için olduğu belirtiliyordu ama pet magiciansam neden kırmızıydı yazısı. Oyyy karıştı kafa iyice.Daha ne olduğumuzu bilmiyoz LoL.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 restat :)[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: NeroWarden, 29 Haziran 2005 10:26 tarihinde demiş ki: Levelmi düşürem?Anlamıyom adamlar bana 160 int olana kadar 2 int 1 mp git dediler.160 dan sonra sadece mp ver dediler. Bide pet magician olduğu nerde görecem.Pazarda gördüğüm armor da pet magicianlar için olduğu belirtiliyordu ama pet magiciansam neden kırmızıydı yazısı. Oyyy karıştı kafa iyice.Daha ne olduğumuzu bilmiyoz LoL. lvl düşmeyecek kunbarl amcaya gidecen restat diyecen 3 er 3er aldıgın stat pointlerini toptan geri alacan soyunman ve para gerekiyor -bayaa bi para- armor da pet magician yazmaz yanılmıyorsam tam bilmiyorum sadece magician yazar ve requirement yazar 100 int gibi[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yok pet magician yazıyo armorlarda da. lvl 60ı geçen bütün büyücüler pet magician oluyo. o inte yüklenmiş magelere pet demek bizim bi ağız alışkanlığımız. yani sen paper da olsan lvl 60 olunca o zırhı giyebiliyosun ama statların yetmiyo. sıfırlatıp int yaparsan lvl 60ta, giyersin onları. yani kişinin verdiği statlara göre classı değişmiyo :P[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bayaa bi para? Ne kadar ister bu amca.Acaba Fire/Glacier papermi yapam. Yada en iyisi Glacier/Lightning Pet mage yapayım daha mantıklı. Ama ne kadar paraa. Şu anda tamamen mantıksız bi yolda ilerliyorum.Lightning/Glacier abuk statlar war.Glacier Lightning yapayım ben en iyisi.Ama olmaz glacier blast scroll 21 m kesinlikle alamam onu.Ühühhüüh ne yapacam ben ya.İkilemler dünyası içinde boğulup gidecem.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 a.s :) diezci cocuka[signature][hline][Emrah run your mother fucking by HacıBakkal] [ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 21 m mi nerde :D hemen alayım 5 tane sonra 50 den satayım zuahah. dizedemisin sen?[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Evet diez deyim.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 onun için isdtediği para da lvlına bağlı bu arada. ben en son lvl 31ken sıfırlamıştım 1milyon 863bin almıştı. şimdi bi baktım ölesine 12 M istiyodu :D[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Huh.Level 37 im.Herhalde sıfırlamak için 2.5-3m ister benden. Ya zaten sıfırlamayı sadece statları güzeltmek için yapacam.Şu anda skillerimden thunder büyülerinden memnunum.İlerde eğer param olursa şoyle 45-50m gibi :D bir daha sıfırlayıp fire glaciere dönecem.Thunder ilerisi için iyi değil.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 niye değil. be lvl 55 oldum hala thunderım. cok da memnunum. czde veya savaşta en cok adam kesebilecein lightning. adamı kitliyo. hem sağlam da vuruyo[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Asassin çok ii bence ama assasinde çok para gerekiyo benm çarımda bi mirage dagger bi kkry+6 war lvl 43 üm arkadaşlarm war lvl 50 mage onlar kdr vurabiliyorum (1000 civarı) özel büyüler war mesela adamın canının %10 u kdr vruyo hayvanlara atınca 10000 civarı vurabiliyom herkese assasin bi çar tavsiyer ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Peki thunerin yanina glaciermi yoksa fire mi kullaniyosun. Birde int in mageler üzerindeki etkisi nedir.Sadece elbiseleri giymek silahları kullanmak içinmi kullanılıyor int.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ha son bişey daha bu sorumu bi kaç kez sormama rağmen net bir cevap alamıyorum.Ben bu halimle hangi takıları kullanmam gerekir.Birisi fuLL Mp diyor.Birisi FuLL Hp diyor. Magic Power mı Health mı.?????[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 pk da full hp , exp te full mp cunku colony zone da mp bonuslari beklendigi calismiyo yani damage ın artmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hosgeldin homeric aramıza sık sık takıl he görem seni:)[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-master assasin server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 O zaman paso Mp takıları takacam.Çünkü action olayında daha çok trade ve PvM yapmaktan haz ederim. Neyse Thunder bazlı glacier yan ürün olarak devam edecez.Herşey için teşekkürler.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar