Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parklarda sevişen çiftler

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Gidipde Kızılay meydanında sevişin demek istemedim. Yakalanırız diye ertelemeyin demek istedim.

Örnk:

Steel : Nasıl yer ama!
kız : Yuh steel Bari burda olmasın!
Steel : aman sende amma süt kuzususun
Kız : Ya yakalanırsak?
Steel : olur böyle şeyler... ;)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sailor, 29 Haziran 2005 13:00 tarihinde demiş ki:
avrupada yapılan her şey iyi mi? nedense biz gidip onlarda ne kötü varsa onu alıyoruz. temizlik gibi şeyleri almıyoruz ama onların sevişgenliği bize örnek oluyor.

Avrupa'da temizlik olduğunu nerden çıkardın?[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 29 Haziran 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
halka açık yerlerde sevişilmez cidden...

ya biz size sokak ortasında mı sevişin diyoruz
evde ailemiz var musait değil girdik kuytu bi yere sonrası bana malum size muamma :D[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bazı arkadaşlarımız "ne bu arabistandamı yaşıyoruz" demiş bu sokakta "yiyişme" olayına karşı olanları resmen gerikafalı irtica muamelesi yapmış.

Olayın bunla bir ilgisi yoktur. Her toplumun kendi örf ve adetleri vardır. Türkiye'de insanlar kıçlarını açıp, kaldırımlara işeyip sokakta çiftleşmeye başladıkları zaman gerçekten kötü bir gün olacak. Bunun dinle bir alakası yok. Bizim öğrendiklerimize aykırı. Ben bilmiyorum 19 yaşındayım eski bi generationda değilim ama bana ters geliyor.

Ordan çıkmayın eski kafalı falan diye. Eski kafalılıkla bir alakası yok. "Ben sokakta yiyişirim tokuştururum kimse bişey diyemez" diyosanız buna karşı çıkanlara eski kafalı diyemezsiniz. Sokakta yiyişeceksenizde tepkilere hazır olucaksınız ve tepki vermiceksiniz. Ama insanlar hep eleştirecekç[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 29 Haziran 2005 14:36 tarihinde demiş ki:
Ya bazı arkadaşlarımız "ne bu arabistandamı yaşıyoruz" demiş bu sokakta "yiyişme" olayına karşı olanları resmen gerikafalı irtica muamelesi yapmış.

Olayın bunla bir ilgisi yoktur. Her toplumun kendi örf ve adetleri vardır. Türkiye'de insanlar kıçlarını açıp, kaldırımlara işeyip sokakta çiftleşmeye başladıkları zaman gerçekten kötü bir gün olacak. Bunun dinle bir alakası yok. Bizim öğrendiklerimize aykırı. Ben bilmiyorum 19 yaşındayım eski bi generationda değilim ama bana ters geliyor.

Ordan çıkmayın eski kafalı falan diye. Eski kafalılıkla bir alakası yok. "Ben sokakta yiyişirim tokuştururum kimse bişey diyemez" diyosanız buna karşı çıkanlara eski kafalı diyemezsiniz. Sokakta yiyişeceksenizde tepkilere hazır olucaksınız ve tepki vermiceksiniz. Ama insanlar hep eleştirecekç

az sonra birisi sana da geri kafali der,merak etme.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası elalemin kız arkına yemiş gözüyle bakması hoş olamaz yani olay kız razı erkek razı olayı değil. Sen orda sevişicen karşına oturucak 2 mal kabak çekirdeği yiyip yorumlar yapıcak aralarında çaktırmadan bakmıyor numaraları ile falan.
Yani değer vermediğin biri ile belki olabilir ama ertesi gün aynı yerden el ele tutuşup geçecek isen bence delikanlılığa sığmaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kreese, 29 Haziran 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
said:
Sailor, 29 Haziran 2005 13:00 tarihinde demiş ki:
avrupada yapılan her şey iyi mi? nedense biz gidip onlarda ne kötü varsa onu alıyoruz. temizlik gibi şeyleri almıyoruz ama onların sevişgenliği bize örnek oluyor.

Avrupa'da temizlik olduğunu nerden çıkardın?

almanyanın güney kesimleri öyleydi ben gittiğimde, "herkes evinin önünü süpürürse, pislik kalmaz" mantığı işliyordu.
neyse zaten örnekti bu önemli değil. benim anlamadığım insanın sekse mahkum bir canlı gibi gösterilmesi. eroin komasına girmiş gibi "öeeh yapmazsam öleceem" diyip sokak ortasında mı "yiyişmeli", nedir?[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

zaten sana demedim ben ortaya konuştum, mesajı atarken kim ne demiş ezberlemedim :) dediğin yine bana biraz ters gelse de kabul edilebilir birşey. zaten gidip de olay çıkarak halim yok ne halleri varsa görsünler derim. ha, ama bu yapılan bana göre anormalliktir. yapılmaya devam ederse de belki de anormallikten çıkmasını normal birşey olarak karşılanması düşüncesini de sevmedim.
"ayrıca abazalar bize bakacak diye şunu bunu yapamayacaksam, ohooo" diyenler de var; senin kendini tutamayıp sokakta birşeyler yapman daha pis bir şey olmuyor mu?[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rush, 26 Haziran 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
Devlet açsın bi yer ücretsiz .

kadıköy belediyesi halk yiyişme salonu

said:
blackchaos, 26 Haziran 2005 19:01 tarihinde demiş ki:
En sevdiğim şeydir.

Özellikle İnönü stadının önündeki mekan favori mekanlarımdandır

oradada 3 tane çalı 1 ağaç var arası boşluk toprak.

hiçkimse görmüyor
güzel yani bekleriz.

Kazanın ilerisi dimi bende düşmüştüm bi kere oraya :)

said:
Mavi, 26 Haziran 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
said:
blackchaos, 26 Haziran 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
paramız yok lan !

çık ulan E-5 ' e.

adamı açık hava seviyor diye recm edeceksiniz neredeyse

Bence bunları zamanla herkez kabul edecek.[signature][hline] Coder
-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 29 Haziran 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
o zaman parklara tabelalar konsun bari :

"Sevişecek çiftler 12:00 - 14:00 arası , aileler 14:00 - 12:00" gibi :9

off koptum...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...