forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Natural, 26 Haziran 2005 23:10 tarihinde demiş ki: olayı bir açıklarmısın gerçekten ciddi ciddi soruyorum insanların gözünün önünde ''sevişmesi'' seni neden bukadar rahatsız ediyor? rahatsız etmemesi garip bişey olurdu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 neden?[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Slat, 26 Haziran 2005 23:12 tarihinde demiş ki: T.c vatandaşı olarak öyle bir hakkın yok kusura bakma.. ben olduğunu düşünüyorum insanların düşüncelerine kısıtlama getirilemez[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Eh rahatsız olma hakkın var ama birşey deme hakkın yok.. Dene ve gör[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 @natural: öpmesinden elini tutmasından bahsetmiyorsun sevişme diyorsun bundan rahatsız olmamak garip bişey olurdu evinde yaparsın, gece klüplerinde yaparsın, bilmem nerde yaparsın bu ayrı.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Canın çekerse içinden düşünürsün ah keşke bende yapabilsem diye.. Senin hakkın bu kadardır.. Daha fazlasını da yapamazsın..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Pirvan, 26 Haziran 2005 23:16 tarihinde demiş ki: Eh rahatsız olma hakkın var ama birşey deme hakkın yok.. Dene ve gör ne yaparsa yapsınlar, herhangi bi müdehalede bulunmak bana düşmez, rahatsız olur giderim. ama bu yaptıkları şeyin doğru bişey olduğunuda göstermez[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: forgiver, 26 Haziran 2005 23:17 tarihinde demiş ki: @natural: öpmesinden elini tutmasından bahsetmiyorsun sevişme diyorsun evet said: forgiver, 26 Haziran 2005 23:17 tarihinde demiş ki: bundan rahatsız olmamak garip bişey olurdu tekrar soruyorum neden?[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: forgiver, 26 Haziran 2005 23:19 tarihinde demiş ki: said: Pirvan, 26 Haziran 2005 23:16 tarihinde demiş ki: Eh rahatsız olma hakkın var ama birşey deme hakkın yok.. Dene ve gör ne yaparsa yapsınlar, herhangi bi müdehalede bulunmak bana düşmez, rahatsız olur giderim. ama bu yaptıkları şeyin doğru bişey olduğunuda göstermez bu senin yaptığınında doğru olduğunu göstermez. doğru görecelidir.insanların doğruları değişir,onlar onlara göre doğru olduğu için o şekilde davranıyorlar. sende senin doğruların daha farklı olduğu için o şekilde bir davranışta bulunuyosun.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: forgiver, 26 Haziran 2005 23:07 tarihinde demiş ki: rahatsız olma ve canımın çekmesi gibi haklarım olduğunu düşünüyorum bir t.c. vatandaşı olarak. şimdi olay senin canın çekiyor diye parkta birbirini seven insanlar yiyişmesinmi? canın çekiyorsa bulursun kendine birini giderirsin canının çektiği ölçüde,bulamıyorsanda canının çektiğiyle kalırsın.senin canın çekiyor diye insanlar sana göre davranamaz böyle düşünmen bile garip.[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 26 Haziran 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Rush, 26 Haziran 2005 19:20 tarihinde demiş ki: bu işi yaparken en kıl olduğum yaşını başını almış kadınların adamların geçerken tip tip bakıp şunlara bak ailelere terbiye verememiş gibi sözler sarfetmeleri. Ve haklılarda..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Dela, 26 Haziran 2005 23:22 tarihinde demiş ki: canim ceker nasil bi bahane ya, potansiyel tecavuzcu musun? nisantasina, caddeye indiginde "öeaaaagh beaa hatuna bak ne yalarim ben bunu" diyerek mi dolasiyosun forgiver? benim de canim ferrari cekiyor, dolasmasinlar kardesim ferrariyle. herkes istediği gibi düşünemez mi? benim de canım sokakta yiyişen çiflerden biri olmaktan çok daha fazla şeyler istiyor ben rahatsız olduğumu ifade ettim neden rahatsız oluyorum böyle birşeyin benim değerlerime, düşüncelerime ters olduğumu düşündüğüm için. müdahale etme hakkım var demiyorum. insanın canın çekmesi bir bahane değil, insanın bir özelliği; nasıl başka insanların canı ferrari marka araba çekiyosa.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Zagg, 26 Haziran 2005 23:23 tarihinde demiş ki: said: Rush, 26 Haziran 2005 19:20 tarihinde demiş ki: bu işi yaparken en kıl olduğum yaşını başını almış kadınların adamların geçerken tip tip bakıp şunlara bak ailelere terbiye verememiş gibi sözler sarfetmeleri. Ve haklılarda.. Tamam çözdüm ben olayı.. Bazı arkadaşlar o kadar uzun süre sap kalmışki... Artık mast. yapmaktan beyinlerine kan gitmiyor herhalde... Yazık valla bulun birini kendinize sizde yapın.. Ha bulamayacak kadar kabiliyetsizim derseniz parayla halledersiniz... patladım dayanamadım artık be ne biçim mantalite bu..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ben bu konunun içine girersem çıkamam. Ya banlanırım ya kafayı sıyırırım. Onun için uzak duralım.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: forgiver, 26 Haziran 2005 23:27 tarihinde demiş ki: herkes istediği gibi düşünemez mi? benim de canım sokakta yiyişen çiflerden biri olmaktan çok daha fazla şeyler istiyor said: böyle birşeyin benim değerlerime, düşüncelerime ters olduğumu düşündüğüm için. ben bu iki cümleyi anlayamadım.birincisi canın çektiği için yiyişme ötesi birşey istiyorsun,ikincisinde değerlerine ters düştüğü için ayıp diyorsun ama bir yandanda canın çekiyor?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 evlenince sevişmeyi düşünüyorum. değerlerim açısından yiyişen çiftlerden biri olmaktan ötesini; harem kurup her gün başka biriyle sevişmek olarak değilde aşağıdaki şekilde hayal etmiştim. uber bir bilg. , bürsürü para, sağlam bir internet bağlantısı vs.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 mesela sen paris hiltonu karşında görsen ne yapmak istersen bende onu yapmak isterim.(sevişmek istediğini varsayıyorum) ama yapmak istediğim şeyi eyleme dönüştürmem.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Yok abi böyle insanlara laf anlatılmaz.. İşallah rastlarız böyle bi tipe cık cık falan yapar ya da aile terbisyesinden bahseder.. Cevap yazmakla hıncımı alamıyorum yoksa..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 abi seda sayanın son programıydı -dur sana bi içki hazırlıyım abi tezgahı kaldıracak zabıta -neden kendine bir içki almıyorsun :P[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bir bag kurmaya calısıyorum parktakı yıyısenler,parıs hılton ve uber bılgısayarla olmuyor. parktakı yıyısenlerı gorup canın cekıyor ama yıyısenler sende uber bılgısayar dusuncesı uyandırıyor ancak bellı kuralların olduğu için paris hiltonla sevismiyosun?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 @Azmodai: yapmak istediğin şeyde başarılar, işin bittikten sonra banada imzalı bir ftoğraf ayarlasan sevinirim. @dela: düşünmekten bahsetmişim, herhangi bir kısıtlama olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bırakın gençleri sevişsinler . Yakında beraber dolananları da ayırırmaya kalkarsınız.[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 oh seviştimde geldim :P[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 :D[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Mavi, 26 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki: Ben bu konunun içine girersem çıkamam. Ya banlanırım ya kafayı sıyırırım. Onun için uzak duralım. +1 ben de biraz geri kafalıyım galiba...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar