Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parklarda sevişen çiftler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha!!
bunu mu tartıosunuz?
türkiyenin haline bak ya...yuh diyorum.
insanlar istedikleri gibi davranmakta özgürdürler.

''kendisi sap olduğu için,içindeki bastırılmış abazanlık duygusunu,dışarda ''aktif'' sevişgenlik görteren çiftlerden çıkaran insan modeli'nin forumlara yansıması''
diyorum topiği açan arkadaşa.

nedense ''sokağa işeyenlere kılım'' şeklinde topicler yok?
işemek ne kadar doğal birşeyse insanların sevdikleri insanlarla ''sevişmesi,yiğişmesi'' de o kadar doğaldır.
buna kıl olmak tamamen kişisel sorununuzdur.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
said:
Natural, 26 Haziran 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
''kendisi sap olduğu için,içindeki bastırılmış abazanlık duygusunu,dışarda ''aktif'' sevişgenlik görteren çiftlerden çıkaran insan modeli'nin forumlara yansıması''

noktalıyıcı cümlede bu olsa gerek.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
zaten kimse etrafın karışmasını savunmuyor. kimse "ben görürsem gider kolundan tuttuğum gibi.." demiyor. zaten bunu kimse diyemez ve tartışmak mantıklı değil.

tartışmanın konusu, kimseyi ilgilendirmediği halde, kimse sizi uyarmayacağı halde umumi yerlerde insanları rahatsız edici davranışlarda bulunup bulunulmaması gerektiği.. yoksa bana kalsa kadıköy boğa heykeli ile cinsel ilişkiye girseniz bile kimsenin birşey demeye hakkı yok. ama girmeli misiniz? ahlaki değerleriniz buna izin veriyor mu? yoksa ahlaki değerleriniz sadece tanımadığınız insanların önünde mi rahat olmanıza izin veriyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 26 Haziran 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
oha!!
bunu mu tartıosunuz?

işemek ne kadar doğal birşeyse insanların sevdikleri insanlarla ''sevişmesi,yiğişmesi'' de o kadar doğaldır.
buna kıl olmak tamamen kişisel sorununuzdur.
ben de umumi mekanlara işemeye normal diyen insana "kendisi sidiğini tutmadığı için bunu normal karşılıyor, evde de altına işiyormuş" derim, senin dediğin kadar saçma olur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Mesaj tarihi:
said:
oha!!
bunu mu tartıosunuz?

buna kıl olmak tamamen kişisel sorununuzdur.

hahaha komiksin..
dur biraz daha güleyimde.. hahaha..
tamam şimdi konuya gelelim..
mal mısın ? tipin mi öyle gösteriyor?
ben öpüşmelerine kıl değilim, parkta öpüşenler diye de konu açmadım. Sevişenlere kılım. AB MABE bilmem ben. Sevişen çift görmek istemiyorum..
sen bu kadar koruduğuna göre bu kadar fevri yazdığına göre abazanlığını kontrol edemeyip parkta sevişenlerdensizn muhtemelen..

Sokağa işeyenlere kılım diye bi topic açılmaz zaten başlı başına mallıktır..
Sidiğini içenlerde diyede açılmaz.. onun gibi çaktın?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Mesaj tarihi:
Abi o gün parkın ortasında kızı bi yedim :P

Herneyse tabiki etik bi durum değil. Oradası herkes dolaşsın gezsin diye yapılmış bir mekan.
Kimse yiyişsin diye mekan açmaz! :)

Gidin başka yerde yapın! Haaa illa millete gösterecem benim kız yiyişli diyolarsa orasını bilemem.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Kim Ne Olmuş Bilelim!

[Bu mesaj insight tarafından 26 Haziran 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mum_Chamber, 26 Haziran 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
zaten kimse etrafın karışmasını savunmuyor. kimse "ben görürsem gider kolundan tuttuğum gibi.." demiyor. zaten bunu kimse diyemez ve tartışmak mantıklı değil.

tartışmanın konusu, kimseyi ilgilendirmediği halde, kimse sizi uyarmayacağı halde umumi yerlerde insanları rahatsız edici davranışlarda bulunup bulunulmaması gerektiği.. yoksa bana kalsa kadıköy boğa heykeli ile cinsel ilişkiye girseniz bile kimsenin birşey demeye hakkı yok. ama girmeli misiniz? ahlaki değerleriniz buna izin veriyor mu? yoksa ahlaki değerleriniz sadece tanımadığınız insanların önünde mi rahat olmanıza izin veriyor.

Bu tip bir "ahlaki değer" çıkmazına kendimi sokup, dedem öyle istiyor diye öyle davranmıyorum(dedeme laf olmasın gördüüm en çağdaş dededir =P)
"ahlaki" değerler öyle uygun görüyor deyip itaat etmenin, "töre" öyle uygun görüyor diyip ona buna het höt etmekten bir farkı yok.
Yani "ahlaki" değerlerinizi diğer insanların ne istediği değil, mantığınızın uygun gördüğü yerde temellendirirseniz, o zaman hazmedememe sorunu kalmaz.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Mesaj tarihi:
ya gidip bodrumdaki köpük partilerinde istediğin gibi seviş, kimin ne yaptığı belli değil zaten

ama halka açık en azından her tip insanın buluncağı bir mekanda yapılmaz, çocuğu vardır yaşlısı vardır, sapığı vardır, dedesi vardır; mekan boşsa zaten sorun değil.

rahatsız olurum benimde canım ister

biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 26 Haziran 2005 22:09 tarihinde demiş ki:
said:
LvL_Sabo, 26 Haziran 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
[spo1=vallahi billahi ayip +18][/spo]

sen mi çektin??? iyimiş :D

ahah hayır foto'daki arkadaşım. photoshop kullanmayı bilen biri arkadaşın yüzünü blur veya başka bi yöntemle sansürleyebilir mi lütfen? ve bana gönderebilir mi[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
Özgürlük deyip işin şeyini çıkarmamak gerek. bazı özel şeyler vardır ve onlar özel olduğu için güzeldir.. Ben bunların korunmasından yanayım..
Ayrıca allahın kıllı halimesinin şuh ve zevk içinde kendinden geçmiş olduğunu görmek de zorunda değilim.
Ben istemiyorum ha şu ana kadar kimseye ne "cık cık" yaptım ne de bişi dedim. Ha ama kıl kıl bakarım adam sevişmeyi bırakır.
O da benim özgürlüğüm özgürlükse..

Bi sapık edasıyla izlerim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Mesaj tarihi:
Ha bir de "extreme" derler ya, uç örnekler vermek birşey sağlamaz. Abartmak ayrı birşey, bunun yapılan işle bir ilgisi yok.
Kız arkadaşınla, ya da evliysen hanımınla bu tip şeyler yapmak yadırganmaz, ve insanın bir ihtiyacıdır da..

Yemek yerken bir insanın ayı gibi yemesi ya da pislik yapması beni ne kadar rahatsız ediyorsa, oynaşırken de bokunu çıkarması o kadar rahatsız eder ancak.
Çünkü ben bu iki eylemi birbirinden çok farklı olarak görmüorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Mesaj tarihi:
said:
Mum_Chamber, 26 Haziran 2005 22:09 tarihinde demiş ki:
ben de umumi mekanlara işemeye normal diyen insana "kendisi sidiğini tutmadığı için bunu normal karşılıyor, evde de altına işiyormuş" derim, senin dediğin kadar saçma olur.

tuvalet ihtiyacını ''bedava'' giderebileceğin ''umumi tuvalet'' yok.
doğal oalrak parası olmayan insan altına işeyemiyeceği için sokağa işemek mecburiyetindedir.
insanlar öpüşmek için ücret ödemek zorunda falan değildirler.herkezin evi olmıyabilir?
aslında senin gibi düşünen insanlar yüzünden evi olmalarına rağmen sokakta yapiolar bunu çnkü evde rahat değiller..
eee neapsınlar?
sokakta da rahat değiller?
neayapsın kardeşim bu insanlar ''sevişmek'' hakları değilmi?
işemek hakları olduğu gibi...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
Sen git bi umumi tuvalete param yok de, çişim var ama param yok sokar mısnız de? De öyle gel.. bakalım sokuyo mu sokmuyo mu?

Ayrıca sizin hakkınızsa sevişmek, cık cık yapmalarıda onların hakkı, laf sokma da onların hakkı, seninde bunları yapanlara kıl olma hakkın var.. Herkesin hakkı var ne güzel hak içinde yaşıyoruz..

Sanki sevişmeyince ölüyosunuz bide.. Öpüşün koklaşın abartmayın ama..

Ne yani, aaaah neclaaaaa patlıcam sperm boşaltmam gereek neclaa...mı oluosunuz. Sen ananın karnından sevişerek mi çıktın..
Masturbasyon diye bişi var.. Sokakta umumi yerde biraz adaplı olacaksın.
Öpüş koklaş ne ala. Ama coşup da elinizi orasına burasına atmayın..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Mesaj tarihi:
insanları kontrol altında tutmaya çok meraklısın sanıırım.

bumu senin özgürlük anlayışın?
sadece kendini düşünerek insanların sana göre hareket etmesimi?
faşizme kadar gider bu...

o zaman sende yatakta sevişme?ben senin yatakta seviştiğini düşünününce rahatsız oluyorum buda benim hakkım?
masturbasyon die bişey var dimi?
amacı ne acaba masturbasyonun...
senin için amacına ulaşamadığı kesin.
denemeye devam et amacına ulaştığı zaman insanların sokakta yaptıkları seni rahatsız etmicektir emin ol..etse bile daha farklı konuşucağına eminim.
deavm et masturbasyona ..shul shul...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
offff resim harika ya yarıldım...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
  • Yeni Oluştur...