Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 eski dostum aliye yardımcı olalım:P öncelikle bu siteden: tık html i bi güsel kapıosun:P,çok basit bi ingilizce kullanilmiş,daha sonra bu siteden php ye devam edebilirsin,yalnız tavsiyem elinin altinda türkçe bi kaynak olsa daha rahat edersin,php yi kullanmak için xp pro varsa IIS kurabilirsin,yannız ayarlari elle yapman lasim,bu ayarları nasıl yapacağın www.php.net documents kısmında yazıyor IIS diye arattırırsan bulabilirsin,bunun dışında bi sürü beleş php editör programı var bu programlarlada yazdığın php kodunu direk net sayfasi olarak görebilirsin. [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 03:35 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 03:35 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 gel seni asp.net'e başlatalım..ben de aşladım kardeş kardeş gideriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 asp olmaz, ona konsantre olamadım daha php yi bitirmeden başka ufuklara yelken açmıycam hatta daha başlamadım bile linkler için sağolun, gelişmeleri aktarcam size :) sevgili dostum ertem senin stajda phpyle ilgili bişeyler yaptığını biliyorum, msn da baya rahatsız edebilir seni, knight online filan yalan olur :) ama daha hello world yazmaya bile başlamadm, html bitsin öle, sadece bu iş zor mu kolay mı onu şey edeyim dedim 5000 satır deyince biraz ugfff oldum gerçi ama deniycem bakalım nasıl bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Bizi rahatlatmak için şey derlerdi hep: "Karışık ve zor kod yoktur, uzun ve zahmetli kod vardır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 5000 satırdan gözün korkmasın çünkü dolu dolu 5000 satır değil, yeryer boşluklarla, parantezlerle vs dolu satırlar (okunabilirlik açısından), ki kopyala/yapıştır'ıda sık sık kullanacaksın.. Neyse daha bunları düşünmek için erken zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Evet aptal bir iş için bile 500 kod oluyor bazen, tabi optimize ederssen çok düşüyor da o kdar gerek var mı bilmiyorum, bi youtube yapmayacaksın büyük ihtimalla çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Biraz programlama dili mantığını biliyorsan PHP yi anlaman kolaylaşır ancak iyi bir şekilde kod yazmaya başlamak için 1 2 yıl harcamalısın. Ben ciddi olarak ucundan tutalı 2 yıl oluyor şu zamanlarda. İlk yaptığım proje, http://www.galeriniz.com adresinden görülebilir. Şu Zopik nikli elemanı msnine ekle takıldıkça ona sor biraz daha kafayı yesin hehe 3 hafta öncesine kadar çalışıyordum. Ağustosta yaz tatilini değerlendirme amaçlı girdim 1000 ytl maaşla. PHP böle bişeydir ayrıca imzama dikkat çekerim. [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 23:05 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 asp sux zaten.. ama .net rulaz bir platform.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar