sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sm cathedral 1 run = 45-50 dakka = 20-25g herşeyi öldürüyosunuz içerdeki[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 30 g yaptım 1.10 dakkada Sm de[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 fairbankste gerçekten gayet para kasılır yani her gidişte 3 tane yeşil atıyor adam vendora satan bir run için 1g den fazla ediniyor neredeyse . Ha fairbanksin yerini bilmeyenler varsa cathedralde ve gizli bir odada (tapnağa girin sağ taradtaki küçün odalardan en sağdakinda ve meşaleye getirin bakalım imleci ne olucak :)[signature][hline] [Bu mesaj Delyyyy tarafından 29 Haziran 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Smden başka bir yolu yokmu? lvl 36yım ve 14 goldum var :( Mount parası lazımmm[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 lvl 40 ta mountu kolay alırsın , instancelardan çıkmasan yetiyor zaten gunde 20 g aldığım hatırlarım o şekilde , elbet alırsın yani mount nedirki %60 extra hız :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 var tabiki, gathering prof.larını kullanarak gayet iyi para yapabilirsin herbalism mining vb. yada düşük lvl ama mavi tem falan düşüren moblar var, thottbottan bulunabilir onları farmlarsın yada instance a gidebilirsin senin lvlına uygun olan. yada humanoid kesip kumaşları biriktirip onları satarsın, ben zamanında lvl25-30 civarı iken linen clothtan baya gold götürmüştüm :P[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Herbalism demişken birşey sorayım. Herbalism nasıl geliştirilir? Toplayarak geliştiğini biliyorum fakat zor değil mi ya? Koştur koştur bul topla koştur koştur gene... Bi püf noktası varmıdır? Yoksa hertaraf herb olan mekanlar mi var?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 100 e kadar kolay hertaraf herb de sonrasi zorlasio kosa kosa toplayacaksin[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Sensible, 29 Haziran 2005 10:25 tarihinde demiş ki: Herbalism demişken birşey sorayım. Herbalism nasıl geliştirilir? Toplayarak geliştiğini biliyorum fakat zor değil mi ya? Koştur koştur bul topla koştur koştur gene... Bi püf noktası varmıdır? Yoksa hertaraf herb olan mekanlar mi var? kosacaksin,fakat blizzard guzel bi incelik etmis,otlarin yetistigi yerlerin durumlari farkli.Mesela liferoot sadece su kenarlarinda(genellikle batakliklarda),briarthorn sadece agaclarin dibinde yetisiyor gordugum kadariyla,yani belli bi zamandan sonra nerelere gitmen gerektigini biliyorsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ve gatherer kullanırsan direkt otların üzerine yürüyebiliyosun ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Reamer, 28 Haziran 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Ben yolumu buldum istediğim zaman 80-100g 2 3 saatlik farm ile geliyor :) sakın söyleme ama olur mu :D şu mesajın kime faydası oldu şimdi çok merak ediyorum ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bana oldu borcunu ode len reamer =)[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 sm cathdeki duvar arkasi priest boss'i farmlayarak kasiyorum bende bazen, bunun icin bi arkadasinizi ayarlamaniz gerek grind yapan. bide grup invite'i otomatik acceptleyen addonu acsin, undead boss'i kesin cikin disari, grubu disband edip invitelayin adami tekrar, iceri gidip bidaha vs. boyle devam ediyor. ama cok iyi para ciktigi soylenemez cantalarimi tamamen dolduruyorum genelde 20g civari bisey cikiyor.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Sensible, 29 Haziran 2005 10:25 tarihinde demiş ki: Herbalism demişken birşey sorayım. Herbalism nasıl geliştirilir? Toplayarak geliştiğini biliyorum fakat zor değil mi ya? Koştur koştur bul topla koştur koştur gene... Bi püf noktası varmıdır? Yoksa hertaraf herb olan mekanlar mi var? Sen yeter ki kafaya koy Herb' ten para yapacam diye. Zaten o kendiliğinden artacak ve sorun kalmıcak. Para kazanmaya başlamaya karar ver, arkadasların dediği gibi bir de Gather kullanırsan kısa zamanda çok yol katedebilirsin. İnanılmaz eğlenceli birşey. Gerçi grupla bir yerlere gittiğinde ''Sorry herb'' yazmaktan bunalıyorsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: BlackRose, 29 Haziran 2005 10:31 tarihinde demiş ki: said: Reamer, 28 Haziran 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Ben yolumu buldum istediğim zaman 80-100g 2 3 saatlik farm ile geliyor :) sakın söyleme ama olur mu :D şu mesajın kime faydası oldu şimdi çok merak ediyorum ;) O anda acelemden yazamadım sonrada unuttum mesajımı :) Şimdi adam akıllı yazayım. Oyunun en başında yaptığım skinning boş boş duruyordu. Düşündüm düşündüm nasıl yararı olur diye ve gerçekten doğru farm yapınca işe yarıyor. Ancak çoğu zaman 2 kişi yapılan farm daha hızlı. İlk farm olarak devilsaurları seçebilirsiniz. Çoğu lvl 60 sololayabiliyor onları. Ben devilsaurları çıkarttıktan sonra 60 tane rugged yaklaşık 4 5 golda ahden alıyorum. Bir şekilde curred rugged hide'da bulduktan sonra arkadaşım craftlıyor. Bir set devilsaur 22 leather gerektiriyor. Ondan biraz sıkıcı oluyor ancak para diyorsanız devam etmek gerekiyor. Skinning ile yapabilceğiniz başka bir yol red ve black dragonscale grind. Bunda çoğu zaman 57 üstü eliteları kesmeniz gerekiyor ki bu çok zor. Black dragonscale burning steppes dragonları red dragonscale Wetlands dragonları. Şahsen size wetlands dragonlarını öneririm. 2 kere red dragonscale için girinde gittim oraya birincide 70ga sattıgım 1h axe 2.sinde epic neck düştü farm yaparken. Ancak yanınıza bir arkadaş almanız gerekiyor ve baya sıkıcı.Red dragonscale için çabalarken yaklaşık olarak 100 taneye yakın rugged leatherda oluyor. Blde red dragonscale'ın tanesi 1.5 gtan gidiyor çünkü çok zor bir farm. Dersenizki bana black yeter çok zorlanmadan tanesini 1ga satarak 1 saatte 20 30tane farmlarsınız. Herbalism ile özellikle major mana ve healing potionları için gerekli olan herbleri farmlayarak güzel para yapabilirsiniz. Verdiğiniz zaman çok oluyor ancak geriye dönen parada o kadar hoş. Herblerin kesin bir fiyatı yok her an değişebiliyor. Son olarak diyebilceğim şey mining ile crystal farmlamak. Rich thoriumlar için 3 güzel yer var. Eastern plaguelands, Winterspring'in güney kısmı Frostwhipser Darkwhisper Gorge ve Burning Steppes. Şansınız varsa bazen çok bazense hiç bulamama şansınız var. Ama uzun vadede her türlü paranız çıkıyor günlük 2 3 saat rich farmla. Ancak sorun şu ki bunların hepsi bir şekilde trade skill istiyor. Ki proffesionlar olmadan da o kadar çok para yapmayı düşünmeyin. İnsanlar 1 saat farmdan sora sıkılıyor. Eğerki çok istiyorsanız 5 kişi stratholme scholamance yapın. Çok kısa bir zaman içinde droplardan paranızı çıkartırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Sevgili Reamer arkadaşim bu söylediklerinden dragon farmı aklıma getirmemiştim ve winterspringteki thorium spot ve farm tarifin içinde sağol. Tavsiyelerin için tebrikler. Saygılar ve iyi oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder [Bu mesaj BlackRose tarafından 03 Temmuz 2005 09:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 abi kardes warrior/mage saatte 50g nin ustune cikiyorduk. devil farm/ leatherworking. server ilk acildiginda tum devil setlerde darkmaster yaziyordu :)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar