Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Varsa soyle biraz akil fikir versinler bana. Bir Orc actim onu tank yapmayi dusunuyorum. Hem kolay zibarmasin.Eh biraz da damage versin yeter. Elde kılıç kalkan takilacak bu eleman. Bir talent fikri versin birileri.Nette baktim baktim begenmedim Aslinda bir tane bulmustum PvP/Tank warrior diye.İş yapar gibi gözüküyordu.Hatirlamiyorum da nasil bir sey. bir daha da bulamadim ayni tallenti.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 öncelikle tank olacaksan o yazdığın şeyi unut. "biraz damage versin" demeyeceksin. senin işin damage vermek olmayacak, damage verenlerin işlerini rahat yapmalarını sağlamak olacak. kafalarda uçuşan sarı büyük fontlu yazıları takip etmek gibi bir hobin varsa yanlış yoldasın. sonra kesin bunu oku. aslında bunu herkes okumalı.. unutmadan bu da template listesi. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 28 Haziran 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Kraaz, 28 Haziran 2005 22:00 tarihinde demiş ki: Varsa soyle biraz akil fikir versinler bana. Bir Orc actim onu tank yapmayi dusunuyorum. Hem kolay zibarmasin.Eh biraz da damage versin yeter. Elde kılıç kalkan takilacak bu eleman. Bir talent fikri versin birileri.Nette baktim baktim begenmedim Aslinda bir tane bulmustum PvP/Tank warrior diye.İş yapar gibi gözüküyordu.Hatirlamiyorum da nasil bir sey. bir daha da bulamadim ayni tallenti. işin erbabı warrior arkadaşların affına sığınarak pvp de damage dealer build gidecek 31 arms mortal strike build ve axe veya polearm spec tank istiyorsan 1h+shield o pve specidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 0 damager, full tank talent build için uygunmudur? Arms Talents (12 points) Deflection - 5/5 points Increases your Parry chance by 5%. Improved Charge - 2/2 points Increases the rage generated by your Charge ability by 6. Defiance - 5/5 points Increases the threat generated by your attacks by 15% while in Defensive Stance. Fury Talents (0 points) None Protection Talents (39 points) Shield Specialization - 5/5 points Increases your chance to block attacks with a shield by 5%. Anticipation - 5/5 points Increases your Defense skill by 10. Toughness - 5/5 points Increases your armor value from items by 10%. Iron Will - 5/5 points Increases your chance to resist stun and charm effects by 15%. Improved Bloodrage - 2/2 points Reduces the duration required to generate rage from your Bloodrage ability by 4 seconds. Improved Revenge - 3/3 points Gives your Revenge ability a 40% chance to stun the target for 3 seconds. Improved Sunder Armor - 3/3 points Increases the armor reduction of your Sunder Armor by 30%. Improved Taunt - 2/2 points Reduces the cooldown of your Taunt ability by 2 seconds. Improved Disarm - 3/3 points Increases the duration of your Disarm ability by 3 seconds. Improved Shield Bash - 2/2 points Gives your Shield Bash ability a 100% chance to silence the target for 3 seconds. Concussion Blow - 1/1 point A brutal strike that deals weapon damage and stuns the opponent for 5 seconds. Improved Shield Wall - 2/2 points Increases the effect duration of your Shield Wall ability by 5 seconds. Shield Discipline - 1/1 point While active, increases the amount of damage absorbed by your shield by 50% and increases the damage done by your Shield Bash ability by 200%. Lasts 20 seconds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Arkadaşımızın oyuna yeni başladiğini zannediyorum. Sana az da olsa deneyimli bir warrior olarak vereceğim tavsiye lvl 60 a kadar kesinlikle tank olmayı düşünme sadece 1h axe,sword ve shield kullanarak tank taklidi yapabilirsin lazim olursa.Ama lvl 60 tan önce talent pointlerini protectiona vermek seni çok kolay bir hedef yapacak artı olarak level atlamanı yavaşlatacaktır.Sana önerim level 40 a kadar Arms talenti ile gitmen.Daha sonra lvl 60 a kadar kalan pointlerini fury ye vermendir.Lvl 60 olunca zaten istesende istemesende respec yapip protection ağırlıklı bir tank olucaksin.Tabiki high level instance lara girmek istiyorsan Saygılar ve İyi Oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 PVe buildi olarak 0-40 arasında fury gitmen mob kesmni hızlandırır , 40dan sonra armsa respec yap level atladıkça furye ver 60 da enragele birlikte yeteneklerinin tam olarak oturacagnı söyleyebilirim protection build şu an sadece ama sadece 21 puan ahkediyor 31. talentı saçma sapan ve daha da saçmalşacak 1.6 patciyle . Protection buildylede level atlayamazsın onuda eklemeden geçemiycem . Warrioru bıraktırır sana protection .[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Sevgili Dunedain protection talentinin yeni patchte saçnmalaşmasından kastın shield barrierin değişecek olmasımı? Bu konuyu biraz daha açıp bana biraz tavsiye verirsen mutlu olurum.Çünkü bir haftaya 60 olacağım ve doğal olarak düşündüğüm şey respec prot.Bu konuda tavsiyelerin nedir? Şimdiden teşekkürler. Syagılar ve İyi Oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 isine yararmi bilmiyorum ama, Warrior Talent Eq Skills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar