Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 29 Haziran 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
Hunter en yuksek ranged alana sahip. 41-42yard yanılmıyorsam.

yok öle bişey talentla bile enfazla 36 diye biliyorum enfazla 39dur yani
Mesaj tarihi:
said:
Battalgazi, 29 Haziran 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
Evet benimde marksmanship alanında giderlerse 41 yarda kadar çıktıkları.Ayrıca ozz arkadaşıma bir şey daha söylemek istiyorum uzaktan fire ball atıp bir hunteri yenmeye çalışırsan kaybetme şansin o kadar yüksek olacaktır.
Çok yüksek hizli silahları olabiliyo ve bazı shoot ları instant.Yani açıkçası aimed shot ss i indiripte bi hunterin mage e tek atışla 3400 vurduğunu görünce böyle tedbirli davranmaya karar verdim :D

Saygılar ve İyi Oyunlar

ben fire speel yard ı arrtırıp.. onun rang alanı dısından firebal atmayı dusunuodum hani hep o üstüme gelcek ben bi kaç adım kacıcam rang alanı yetmediği için fail verir die düşündüm ama.. saçma olur..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda
Mesaj tarihi:
said:
ironhammer, 29 Haziran 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
said:

Yok öyle bir şey demiyelim , lvl 60 Hunter arkadaşım 41 yarddan vuruyor.Biliyorsak iddia edelim.

Saygılar ve İyi Oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior
Isikcan LvL 42 Arcane Mage

Realm: Burning Legion Guild: Disorder
Mesaj tarihi:
said:
Battalgazi, 29 Haziran 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
said:
ironhammer, 29 Haziran 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
said:

Yok öyle bir şey demiyelim , lvl 60 Hunter arkadaşım 41 yarddan vuruyor.Biliyorsak iddia edelim.

Saygılar ve İyi Oyunlar

Gerçi senin arkadaşını tanımyorum senide tanımıyorum ve gözümle görmedim ama inanasım geldi :) olabilir dorudur yoktur ölebişey yazcama yok öle bişey yazmışım olabilir tam bilgim yok ama okadar olcağını tahmin edemedim.
Mesaj tarihi:
Fire Mage ve Hunter ın savaşması çok zevkli oluyor.

Kore betada başıa gelmişti ikimizde 41 yard mesafeden saydırıyoruz benim büyülerim adama gidene kadar 2 sn geçiyodu :P

Hunter ve Fire mage en fazla range e sahip 41 yard :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
Zaten ironhammer arkadaşım alliance isen pvp serverında mutlaka Arathi Highlandsde Refugee Pointin tepesinden aşağıdaki zavallılara ateş açan bir Yüksek level hunter görmüş olman lazım :D Buda onun range'ini en güzel anlatan şey bence.

Saygılar ve İyi oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior
Isikcan LvL 42 Arcane Mage

Realm: Burning Legion Guild: Disorder
Mesaj tarihi:
hunterlar bizi mahkemeye vercek...kaynak codelerini verioz sanki adamların... yakında eylem yaparlar.. :D hunter iz hakkımız zikke zikke alırız..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda
  • Yeni Oluştur...