ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Absolut, 29 Haziran 2005 16:04 tarihinde demiş ki: Hunter en yuksek ranged alana sahip. 41-42yard yanılmıyorsam. yok öle bişey talentla bile enfazla 36 diye biliyorum enfazla 39dur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Battalgazi, 29 Haziran 2005 16:23 tarihinde demiş ki: Evet benimde marksmanship alanında giderlerse 41 yarda kadar çıktıkları.Ayrıca ozz arkadaşıma bir şey daha söylemek istiyorum uzaktan fire ball atıp bir hunteri yenmeye çalışırsan kaybetme şansin o kadar yüksek olacaktır. Çok yüksek hizli silahları olabiliyo ve bazı shoot ları instant.Yani açıkçası aimed shot ss i indiripte bi hunterin mage e tek atışla 3400 vurduğunu görünce böyle tedbirli davranmaya karar verdim :D Saygılar ve İyi Oyunlar ben fire speel yard ı arrtırıp.. onun rang alanı dısından firebal atmayı dusunuodum hani hep o üstüme gelcek ben bi kaç adım kacıcam rang alanı yetmediği için fail verir die düşündüm ama.. saçma olur..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: ironhammer, 29 Haziran 2005 16:24 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 29 Haziran 2005 16:04 tarihinde demiş ki: Hunter en yuksek ranged alana sahip. 41-42yard yanılmıyorsam. yok öle bişey talentla bile enfazla 36 diye biliyorum enfazla 39dur yani Yok öyle bir şey demiyelim , lvl 60 Hunter arkadaşım 41 yarddan vuruyor.Biliyorsak iddia edelim. Saygılar ve İyi Oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Battalgazi, 29 Haziran 2005 16:34 tarihinde demiş ki: said: ironhammer, 29 Haziran 2005 16:24 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 29 Haziran 2005 16:04 tarihinde demiş ki: Hunter en yuksek ranged alana sahip. 41-42yard yanılmıyorsam. yok öle bişey talentla bile enfazla 36 diye biliyorum enfazla 39dur yani Yok öyle bir şey demiyelim , lvl 60 Hunter arkadaşım 41 yarddan vuruyor.Biliyorsak iddia edelim. Saygılar ve İyi Oyunlar Gerçi senin arkadaşını tanımyorum senide tanımıyorum ve gözümle görmedim ama inanasım geldi :) olabilir dorudur yoktur ölebişey yazcama yok öle bişey yazmışım olabilir tam bilgim yok ama okadar olcağını tahmin edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Fire Mage ve Hunter ın savaşması çok zevkli oluyor. Kore betada başıa gelmişti ikimizde 41 yard mesafeden saydırıyoruz benim büyülerim adama gidene kadar 2 sn geçiyodu :P Hunter ve Fire mage en fazla range e sahip 41 yard :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Zaten ironhammer arkadaşım alliance isen pvp serverında mutlaka Arathi Highlandsde Refugee Pointin tepesinden aşağıdaki zavallılara ateş açan bir Yüksek level hunter görmüş olman lazım :D Buda onun range'ini en güzel anlatan şey bence. Saygılar ve İyi oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ulen iki dakika alttan alıyonuz hemen artistlik :D afferim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ulan konu nerden açıldı nereye MAGE HAKKINDA bilgi vermek yada taktik vermek isteyenler yazsın buraya bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Taktik veriyoruz işte itina ile hunter nasıl kesilir :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ahaha taktiğe bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hunterlar bizi mahkemeye vercek...kaynak codelerini verioz sanki adamların... yakında eylem yaparlar.. :D hunter iz hakkımız zikke zikke alırız..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar