vesmor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 affiniza dilenerek tekrar konu actim :) bir ara dagitilan bir orta dunya sunucusunun script paketi var idi,o konuyu ve paketi kaybettim eger elinde olupda payla$mak isteyen olursa yardim ederse sevinirim. olmazsada onemli degil... -v.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tam adını yazarsan yardımcı olabilirim ME tam olarak ne açılımıyla yazarsan bulabilirim.Sanırım :>[signature][hline]
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Orta Dunya serveri demis yazida, Middle Earth olsa gerek..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bulamadım ya.Sphereserver.net forumlarını geziyorum IIH bulamadım.[signature][hline]
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yahu bir en fazla iki hafta once bu forumlarda bir topikin altinda atilan 2. mesaj onu iceren link'di ama bulamiyorum delirecegim...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu orta dunya eger tcpip in actigi orta dunya ise senin sphereserver.net te ne isin var ayrica + orda script packlerimi, var her serverin ? :D
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 up[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Orta Dunyanın script paketini istiyorsan bende var msn adresini özel mesaj olarak atarsan verebilirim.
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: _Armi_, 27 Haziran 2005 20:50 tarihinde demiş ki: bu orta dunya eger tcpip in actigi orta dunya ise senin sphereserver.net te ne isin var ayrica + orda script packlerimi, var her serverin ? :D Niye orda türkçe Healing scp i vardı :>[signature][hline]
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Faust'un bir sitesi vardı orada olacaktı..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: _Armi_, 27 Haziran 2005 20:50 tarihinde demiş ki: bu orta dunya eger tcpip in actigi orta dunya ise senin sphereserver.net te ne isin var ayrica + orda script packlerimi, var her serverin ? :D ben ne zaman orta dunya actım alal farkında bile değilim sakın o sihirlisayfalar ekibinin serveri olmasın? rol - row[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım
ozzystalker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 http://www.yavuz.icqnet.org/toolz/dude/filez/ortadunyaScripts260205.rar[signature][hline]ozzystalker "uoscriptz"
leyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Sağol Ozzy , bende bir kurcalayayım bakayım :)
Öne çıkan mesajlar