vesmor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 affiniza dilenerek tekrar konu actim :) bir ara dagitilan bir orta dunya sunucusunun script paketi var idi,o konuyu ve paketi kaybettim eger elinde olupda payla$mak isteyen olursa yardim ederse sevinirim. olmazsada onemli degil... -v.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tam adını yazarsan yardımcı olabilirim ME tam olarak ne açılımıyla yazarsan bulabilirim.Sanırım :>[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Orta Dunya serveri demis yazida, Middle Earth olsa gerek..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bulamadım ya.Sphereserver.net forumlarını geziyorum IIH bulamadım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yahu bir en fazla iki hafta once bu forumlarda bir topikin altinda atilan 2. mesaj onu iceren link'di ama bulamiyorum delirecegim...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu orta dunya eger tcpip in actigi orta dunya ise senin sphereserver.net te ne isin var ayrica + orda script packlerimi, var her serverin ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 up[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Orta Dunyanın script paketini istiyorsan bende var msn adresini özel mesaj olarak atarsan verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: _Armi_, 27 Haziran 2005 20:50 tarihinde demiş ki: bu orta dunya eger tcpip in actigi orta dunya ise senin sphereserver.net te ne isin var ayrica + orda script packlerimi, var her serverin ? :D Niye orda türkçe Healing scp i vardı :>[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Faust'un bir sitesi vardı orada olacaktı..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: _Armi_, 27 Haziran 2005 20:50 tarihinde demiş ki: bu orta dunya eger tcpip in actigi orta dunya ise senin sphereserver.net te ne isin var ayrica + orda script packlerimi, var her serverin ? :D ben ne zaman orta dunya actım alal farkında bile değilim sakın o sihirlisayfalar ekibinin serveri olmasın? rol - row[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 http://www.yavuz.icqnet.org/toolz/dude/filez/ortadunyaScripts260205.rar[signature][hline]ozzystalker "uoscriptz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Sağol Ozzy , bende bir kurcalayayım bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar