Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya bu sitedeki kontor bilmemne emin olamıyorum anlamıyorum. tam olarak ne kadar oldugunu bilen varmı bunun indirimli tarfiesinin falan?[signature][hline]neden siyah conta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 www.ttnet.net.tr tarifeler bölümüne bakarsan.. edit:en son 720 bin liraydı 11den sonra,emin değilim gerçi.ama öyleydi sanırm[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... [Bu mesaj Seperate tarafından 29 Haziran 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 cafeyle aynı paraya denk geliyo bazı semtlerde[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 aksam 8den beri netteyim lan dial up'la :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben napiyim öğlen 3'den beri sadece 2.5 saat falan çıktım netten. kesin girdi fatura. (bu bayadır böle)[signature][hline]denizin buz gibi sularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hafta içi 08-20.00 arası 207 snsi 72.000 8 den sonra 414 snsi 72.000 1 saat 3600 sn yani normal tarifede saati 1.25 ytl indirimli tarifede 0.6 ytl Muhasebeci olsam acaba:D[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hulen hala dial upla bağlanılırmı para biriktirin fln adslye geçin son zamanlara adsl de kampanya var diye biliyorum öğrenciye. bağlantı ücretini almıyoruz fln diyorlardı araştırın bi. yazık dial up verdiğiniz paraya.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 dostum benim oturdugum yerde adls hizmeti yok. yoksa bende bilirim adsl almayı[signature][hline]denizin buz gibi sularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 nerde oturoyusnki ayrıca ben tel hattının oldugu heryerde adsl var diye biliyorum yamulouyor muyum acaba[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj fastreload tarafından 29 Haziran 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yok yanılıyorsun bazı yerlede telefon olmasına hatta ve hatta çok gelişmiş semt olmalarına ragmen adsl hizmeti bulunmuyor[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben yaz aylarında izmir/seferihisarda kalıyorum. merkezi kasaba gibi bişey oldugu icin yok adsl.[signature][hline]denizin buz gibi sularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: fastreload, 29 Haziran 2005 16:24 tarihinde demiş ki: nerde oturoyusnki ayrıca ben tel hattının oldugu heryerde adsl var diye biliyorum yamulouyor muyum acaba Dijital hat olması gerekiyo. Dijital hat olup olmadığını da ev telefonundan cep telefonunu arayarak öğrenebilirsiniz. Eğer cepte numara görünüyorsa dijital hat demektir.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 evet seferihisarda gözükmüo zaten.[signature][hline]denizin buz gibi sularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hmm. anadım banane o zaman be ben bütnü yaz istanbuldayım benim suçum ne??!![signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 e işte gülü seven dikenine katlanır. zaten dial up'a bile vakit bulamıyorum bazen :P[signature][hline]denizin buz gibi sularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar