Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 dün ZM80D-HP fan siparişim ve op1 fanım geldi ve ekran kartıma monte ettim sesten kurtuldum birnevi ya bu termal macun nasıl sürülüyor ? tamam sürdüm usturuplu ama az mı sürdüm çok mu sürdüm anlayamadım GPU nın üzerini bir güzel aseton la sildim , daha sonra 1 2 damla damlattım, daha önce yapmadığımdan böyle bir işlemi bir yarafından bastırınca tarıyormuş gibi oluyor dağ gibi öbüy tarafa birikiyor , oradan tutunva başka tarafa kayıyoır. neyse parça parça oldu biraz ama monte ettim soğutucuyu. Yeniden açıp bakmalımıyım ? tam olarak1 katman sür diyorlar , o kadar elim hassas değil bastırmadan ince bir katman sürmeye, yeniden açıp bakmalımıyım macunun durumuna ? Eğer yeniden fanı çıkartırsam diğer sürdüğüm parçalara yeniden sürmelimiyim ? (diğer sürdüğüm parçaları çok güzel sürmüştüm ama gpu nun üzeri olmadı işte) birde bol mu sürülmeli ? çok azmı sürülmeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Uçucu maddelerle yapma önermem çipsete zarar verirsin.güzelce temizledikten sonra serçe parmağınla az bir aprça macun al ve soğan zoru kalınlığında olucak biçimde çipsetin üzerine yay kolay gelsin[signature][hline]For The Emperor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 1-2 damla degil arkansiscim . islemcinin uzerini tamamen ve belli bir kalinlikta kapatmasi lazim . kenarlardan tasmayacak kadar az ama butun yuzeyi kapatacak kadar surmen lazim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Kağıt kalınlığında olması lazım. Ne az ne daha çok. :p ASetonla silebilirsin, ama Arctic Silver gibi kaliteli macunlarda yanında silme solüsyonu veriliyo, ama yoksa yapacak bişey.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Aktif arkada$ımız , sen eğer aseton kullanıyorsan , senin i$lemcine acıyorum . ASETON çok güçlü bir çözücüdür.Eğer ßirde i$lemcin Amd ve Socket ' A ' serisi ise çekirdeğe zarar verebilirsin.En iyi si ßir ıslak mendil yardımıyla iyice temizlemendir.İyice temizledikten sonra , bir bıçak yardımıyla çok fazla sürmemek ko$uluyla sürebilirsin.Her$eyini yaptıktan sonra , bilgisayarını aç , İ$lemcinin kaç ' C ' olduğuna bak , İ$lemci türünü yazarsan sana default kaç ' C ' olacağını söyleyebilirim.Ama normalde ide ile 30-40 arası . Load ise en fazla 65-70 arasıdır.Eğer 70'i geçerse o zaman korkmaya ba$layabilirisin.Normal Sıcaklıkları ide ile 35-40 arası. ßuna bak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kulak çubuğuyla sürün / yayın rahat oluyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: leyn, 26 Haziran 2005 19:56 tarihinde demiş ki: Aktif arkada$ımız , sen eğer aseton kullanıyorsan , senin i$lemcine acıyorum . ASETON çok güçlü bir çözücüdür.Eğer ßirde i$lemcin Amd ve Socket ' A ' serisi ise çekirdeğe zarar verebilirsin.En iyi si ßir ıslak mendil yardımıyla iyice temizlemendir.İyice temizledikten sonra , bir bıçak yardımıyla çok fazla sürmemek ko$uluyla sürebilirsin.Her$eyini yaptıktan sonra , bilgisayarını aç , İ$lemcinin kaç ' C ' olduğuna bak , İ$lemci türünü yazarsan sana default kaç ' C ' olacağını söyleyebilirim.Ama normalde ide ile 30-40 arası . Load ise en fazla 65-70 arasıdır.Eğer 70'i geçerse o zaman korkmaya ba$layabilirisin.Normal Sıcaklıkları ide ile 35-40 arası. ßuna bak . p4 2.8e intel referans sıcaklığı 69C. Stok ayarlarda 55i geçmiyor. (prime95+super pi aynı anda çalışırken). Yine de düşündüğün için sağol. İşlemciye niye acıyorsun anlamadım? Heatspreader olsun olmasın, parmağımda ki oheyi çıkaramayan aseton ne yapacak işlemciye? Bence gayet uygun. Arctic silver artık temizleyici vermeyi bırakmış. Neyle silecek bu millet macununu :) Islak mendil temizlemez! Görünürdekileri alır ancak fakat eminim sen de biliyosundur ki termal pastanın görevi gözle görülmeyen boşlukları doldurmak! O yüzden alkolle temizlenmeli bence. Hem alkollü şeyler uçucu olduğundan kalıntı bırakma riski de yok.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 arctic silver 5 sürdüm gpu nun üzerine fanın geri kalan kısımlarını da (heatsink in çalışma prensibi diğerlerinden farklı) arctic silver II ile çok ince temiz bir şekilde 1 saatimi vererek yaptım. sonuç idle durumdayken ekran kartı fan low settingdeyken 77 ye kadar çıkatdı 6 derecelik bir kazancım var oyuna girince 74 e çıkıyor maksimum ve fan low da maksimum fan ayarında 10 derece kazancım var 61 e düşüyor çok stress altında 65 i görüyorum , eskiden high dayken 69 70 civarı olurdu stresste cidden işe yaradı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 AS5 in kılavuzunda tam performansa 3 haftada ulaştığı yazıyor. Daha da düşebilir onlar.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar