Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HALKA?

Utterable

Öne çıkan mesajlar

Ya ben bu halka filmini bir türlü anlamadım yafs:) İzledim İzledim tamam normal bir şekilde ilerliyor.Ölmemek için kadın 40 takla atıyor.Kıza yardım edip onu serbest bırakıyo ama nasıl gelip de o nova denen herifi daha sonra öldürüyo onu çakamadım? 2. Filminde Ne var?onu da bugün izlicem :D[signature][hline]May The Force Be With You
Sosyal ağlarda paylaş

il filmi diyosan sonunda
kızı serbest bırakması hiçbişeyi değiştirmedi.
ama kadını oldurmemesının sebebi de su
o kaseti cogaltan birisi olursa onu oldurmyuor.
bu yuzden de ılk fılmın sonunda cocugu ıcınde bı kopya yapıyor hatırlarsan .
film öyle bitiyor.
2. yi izle sonra onu da anlatırsın anlamazsan ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 27 Haziran 2005 18:34 tarihinde demiş ki:
said:
toggie, 27 Haziran 2005 17:54 tarihinde demiş ki:
ya hayatımda daha sacma sapan, korku filmiyle alakası olmayan, aptal bi film gormedim.

Merak ettim senin beğendiğin korku filmlerini sayar mısın?

sorun da bu zaten dogru düzgün korku filmi yok piyasada o yüzden izlemiyorum hiçbirini.
en son izlediğim güzel korku filmi olarak ne yaptığını biliyorum vardı. bi kac tane daha var ama sinemada gosterilmiş midir bilmiyorum. isimleri de aklımda değil tv de izledim.
edit// ayrıca nazi filmlerindeki katliamlar beni daha fazla geriyo diyebilirim
[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex

[Bu mesaj toggie tarafından 27 Haziran 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 27 Haziran 2005 17:54 tarihinde demiş ki:korku filmiyle alakası olmayan

Valla korku kategorisinde elimizde olanlar bunlar.. Başka da yok kusura bakma :) Ayrıca "Geçen yaz ne yaptığını biliyorum" çook kötüdür bence hatta ve hatta"Geçen yaz ne yaptığını hala biliyorum" ondan daha da kötüdür tavsiye edilmez..

Renkler zevkle tartışılmaz ama yani bu kadarda fark olmaz.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

ben onu izlediğimde ufaktım daha belki ondandır ama baya adrenalin dolu olmustu.
ayrıca ben size film değil oyun tavsiye edeyim
clive barker's undying

oyun oyle ordan burdan bööö diyerek cıkan yaratıklarla korkutmuyo direk psikolojiye giriyo.
benimkini bozdu valla aklıma gelince gozlerim yasarıyo.
benki en cok korkutan yapıt budur.
clive barker'ın filmleri de mevcuttur. elinde olan varsa satın alabilirim :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 27 Haziran 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
said:
geffen, 27 Haziran 2005 18:34 tarihinde demiş ki:
said:
toggie, 27 Haziran 2005 17:54 tarihinde demiş ki:
ya hayatımda daha sacma sapan, korku filmiyle alakası olmayan, aptal bi film gormedim.

Merak ettim senin beğendiğin korku filmlerini sayar mısın?

sorun da bu zaten dogru düzgün korku filmi yok piyasada o yüzden izlemiyorum hiçbirini.
en son izlediğim güzel korku filmi olarak ne yaptığını biliyorum vardı. bi kac tane daha var ama sinemada gosterilmiş midir bilmiyorum. isimleri de aklımda değil tv de izledim.
edit// ayrıca nazi filmlerindeki katliamlar beni daha fazla geriyo diyebilirim

lol be gidip allahin teen slasher filmine korku demissin ya eheh ...
bu arada evil dead derim tek gecerim o neydi oyle ya gece uyuyamamistim birde exorcist 1 ama yeni yapim orda kizin surat sekli cok etkileyiciydi gerci guldugumuz sahnelerde vardi ama genede guzeldi...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...