Utterable Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ya ben bu halka filmini bir türlü anlamadım yafs:) İzledim İzledim tamam normal bir şekilde ilerliyor.Ölmemek için kadın 40 takla atıyor.Kıza yardım edip onu serbest bırakıyo ama nasıl gelip de o nova denen herifi daha sonra öldürüyo onu çakamadım? 2. Filminde Ne var?onu da bugün izlicem :D[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 il filmi diyosan sonunda kızı serbest bırakması hiçbişeyi değiştirmedi. ama kadını oldurmemesının sebebi de su o kaseti cogaltan birisi olursa onu oldurmyuor. bu yuzden de ılk fılmın sonunda cocugu ıcınde bı kopya yapıyor hatırlarsan . film öyle bitiyor. 2. yi izle sonra onu da anlatırsın anlamazsan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya hayatımda daha sacma sapan, korku filmiyle alakası olmayan, aptal bi film gormedim.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 benim en tırstığım filim serisidir desem?[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: toggie, 27 Haziran 2005 17:54 tarihinde demiş ki: ya hayatımda daha sacma sapan, korku filmiyle alakası olmayan, aptal bi film gormedim. Merak ettim senin beğendiğin korku filmlerini sayar mısın?[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 halka korku filmleri kategorisindeki en iyi filmlerden birisi... Daha iyi bir korku filmi olarak tek koz The Shining olabilir başka da bir şey söylenebileceğini sanmiyorum. Halka 2'yi izleme, tadinda birak.. Halka 2'yi becerememişler[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eski konularda çok tartışıldı, açıklandı oradakileri okuyup anlayabilirsin ;) bu arada nova değil noah.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: geffen, 27 Haziran 2005 18:34 tarihinde demiş ki: said: toggie, 27 Haziran 2005 17:54 tarihinde demiş ki: ya hayatımda daha sacma sapan, korku filmiyle alakası olmayan, aptal bi film gormedim. Merak ettim senin beğendiğin korku filmlerini sayar mısın? sorun da bu zaten dogru düzgün korku filmi yok piyasada o yüzden izlemiyorum hiçbirini. en son izlediğim güzel korku filmi olarak ne yaptığını biliyorum vardı. bi kac tane daha var ama sinemada gosterilmiş midir bilmiyorum. isimleri de aklımda değil tv de izledim. edit// ayrıca nazi filmlerindeki katliamlar beni daha fazla geriyo diyebilirim [signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex [Bu mesaj toggie tarafından 27 Haziran 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: toggie, 27 Haziran 2005 17:54 tarihinde demiş ki:korku filmiyle alakası olmayan Valla korku kategorisinde elimizde olanlar bunlar.. Başka da yok kusura bakma :) Ayrıca "Geçen yaz ne yaptığını biliyorum" çook kötüdür bence hatta ve hatta"Geçen yaz ne yaptığını hala biliyorum" ondan daha da kötüdür tavsiye edilmez.. Renkler zevkle tartışılmaz ama yani bu kadarda fark olmaz.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben onu izlediğimde ufaktım daha belki ondandır ama baya adrenalin dolu olmustu. ayrıca ben size film değil oyun tavsiye edeyim clive barker's undying oyun oyle ordan burdan bööö diyerek cıkan yaratıklarla korkutmuyo direk psikolojiye giriyo. benimkini bozdu valla aklıma gelince gozlerim yasarıyo. benki en cok korkutan yapıt budur. clive barker'ın filmleri de mevcuttur. elinde olan varsa satın alabilirim :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ringu izleyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 halka dan sona bide garez diye bir filmme giristiler tamamenn rezalet bir filmid valla komik bile bulmustum o filmi[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 halka iyi yaw ne güzel film işte o geçen yaz naaptığını biliorum felan çok klasik senaryo ya tek tek ölüo millet öbür yaz yine aynen devam edio halka değişik bi soluk en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya en azından saçmalık yok. ben korku filmini gerçekten olabilecek şeyleri senaryo almışsa severim. ne o telefon geliyo 1 hafta sonra ölecen. ne bekliyon 1 hafta gel gebert[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 adı üstünde abi film işte her filmde var zilyon tane zırvalık izleyip gaza gelioz işte öcülü böcülü korkularda var napalım korkacaz el mahkum hepsinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 valla korkmak istiyosanız dediğim oyunu bulun bi yerden gece evde tek basınıza ısıklar kapalı vaziyette oynayın. baska bişeye konsantre olmayın. beni fena etti kodumun oyunu[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya Bence Resindent Evilin Yenisi De Pek Korku Değil Ama Gerilim Olarak Fena Değil Bence....Hayalet gemi de iyi bir gerilim[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ring 1 ' kanımca Ring 2'den daha bile iyi. Ama ikiside korkutma alanında yetersiz. Ringu 1-2-0 serilerini izleyin korku bazında cok dhaa iyiler.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: toggie, 27 Haziran 2005 20:33 tarihinde demiş ki: said: geffen, 27 Haziran 2005 18:34 tarihinde demiş ki: said: toggie, 27 Haziran 2005 17:54 tarihinde demiş ki: ya hayatımda daha sacma sapan, korku filmiyle alakası olmayan, aptal bi film gormedim. Merak ettim senin beğendiğin korku filmlerini sayar mısın? sorun da bu zaten dogru düzgün korku filmi yok piyasada o yüzden izlemiyorum hiçbirini. en son izlediğim güzel korku filmi olarak ne yaptığını biliyorum vardı. bi kac tane daha var ama sinemada gosterilmiş midir bilmiyorum. isimleri de aklımda değil tv de izledim. edit// ayrıca nazi filmlerindeki katliamlar beni daha fazla geriyo diyebilirim lol be gidip allahin teen slasher filmine korku demissin ya eheh ... bu arada evil dead derim tek gecerim o neydi oyle ya gece uyuyamamistim birde exorcist 1 ama yeni yapim orda kizin surat sekli cok etkileyiciydi gerci guldugumuz sahnelerde vardi ama genede guzeldi...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tabi güzeldi abi :) exorcist 1 süperdir arkadaş onu örnek vercek dedim ne ettiğini biliyom dedi benide şu şekle soktu :O[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 abi scary movie'de cok gusel kafa bulmuşlardı şeytan filmiyle. said: düz beni düz beni ehuehue[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar