Villians Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 konuda saptı he:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 gel la sende hem sana cd veririz (olmadı kerimle tanıştırırım o satıyordu)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bak bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 siz muhabetinize devam edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bende gelirim.[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sen olmasan olmuo zaten ::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 forum bakım ayağına kapanmadan önce burası böyle cıvır cıvırdı. her dakka post atılırdı, zaten eskileri okumak bile çok uzun sürüyo. buluşun tabi, istanbul olsun hatta Kirei sen neden öyle dedin?[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Çünkü Adana'da oturuyorum... Böhürt! İstanbul, Ankara... Belki Antalya, İzmir... Buluşun siz... :)[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sende gel Kireii valla animeler hakkında daha çok konuşulsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Her zaman dediğim gibi ; [email protected] bu maile ulaşırsanız kender sağlam adamdır size hangi şehirde olursanız olun anime sağlar...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 İstanbul içi elden, istanbul dışı kargo ile anime, takas dahil seçenekler ile dvd ve cd olarak sağlanır.Olmadı vicious ile yeni başlayanlara danışmanlık hizmeti de veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Calier, 23 Haziran 2005 03:11 tarihinde demiş ki: İstanbul içi elden, istanbul dışı kargo ile anime, takas dahil seçenekler ile dvd ve cd olarak sağlanır.Olmadı vicious ile yeni başlayanlara danışmanlık hizmeti de veririz. iyice işi pazarlamaya döktün sende :P...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 buluşma yalan mı oldu ya ona göre bende gelicem bu ara bir gün istanbula geliceğim günü ona göre ayarlarım olmadı[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 valla istanbul anime buluşması olursa güzel olur :)[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 da kimler gelecek işte yapalım desem herkesin işi çıkacak zaten az kişiyiz[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Kadıkoyde Rex Sinemasının orda Orta Dünya var orda istedigin bütün animeleri bulabilirsin.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Vicious, 26 Haziran 2005 23:45 tarihinde demiş ki: da kimler gelecek işte yapalım desem herkesin işi çıkacak zaten az kişiyiz Heryere gelirim..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Spidee, 28 Haziran 2005 01:05 tarihinde demiş ki: said: Vicious, 26 Haziran 2005 23:45 tarihinde demiş ki: da kimler gelecek işte yapalım desem herkesin işi çıkacak zaten az kişiyiz Heryere gelirim.. seni fazla yaşatmazlar bu kafayla haberin ola :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: khalad, 27 Haziran 2005 20:04 tarihinde demiş ki: Kadıkoyde Rex Sinemasının orda Orta Dünya var orda istedigin bütün animeleri bulabilirsin. orta dünyadaki anime dvdlerinin kaçtan başladığını da bir söylesene ;)[signature][hline]Grimwolf, 21 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: -Şirin baba nerde? -Cumaya gitti Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Orijinal mi bu dvdler? Ve fiyatları ne? Merak ettim şimdi...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 benim gördüklerim 30$ dan 50$ a kadardı.8-10 animenin dvdsi vardı valla orijinal: böyle ağzımın suyu aktı[signature][hline]Grimwolf, 21 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: -Şirin baba nerde? -Cumaya gitti Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hmmm Evangelion varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 evet ama galiba End of EVA vardı, bütün seri çok fazla dvd eder. bende hepsi bilg. olduğu için çok önemsememiştim, bir tane bende olmayan ve kapağı böyle janjanlı bir anime vardı. Alayım dedim bir fiyatını sordum: 50$ demişti :-O[signature][hline]Grimwolf, 21 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: -Şirin baba nerde? -Cumaya gitti Anime listem [Bu mesaj tanoren tarafından 29 Haziran 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 İnternetten sipariş etsek o kadar tutmaz be... İnsafsızlar! Amma pahalıya satıyorlar... Kazık yemeyelim... Örnek: Birkaç ay önce Kitapsan'da anime figürlü bir kupa görmüştüm... 3,5 milyona satın aldım... Birkaç hafta önce de aynısını D&R'da gördüm 15 milyon!!! OHA!!! Yani bu ne demek oluyor?[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 anime dvd arayan arkadaşlara yardım edebilirim:) mail atın konuşalıum..[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar