Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbullu Anime CD si HazırlayanlaR?

Villians

Öne çıkan mesajlar

gel la sende hem sana cd veririz (olmadı kerimle tanıştırırım o satıyordu)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Calier, 23 Haziran 2005 03:11 tarihinde demiş ki:
İstanbul içi elden, istanbul dışı kargo ile anime, takas dahil seçenekler ile dvd ve cd olarak sağlanır.Olmadı vicious ile yeni başlayanlara danışmanlık hizmeti de veririz.

iyice işi pazarlamaya döktün sende :P...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

da kimler gelecek işte yapalım desem herkesin işi çıkacak zaten az kişiyiz[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 28 Haziran 2005 01:05 tarihinde demiş ki:
said:
Vicious, 26 Haziran 2005 23:45 tarihinde demiş ki:
da kimler gelecek işte yapalım desem herkesin işi çıkacak zaten az kişiyiz

Heryere gelirim..

seni fazla yaşatmazlar bu kafayla haberin ola :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khalad, 27 Haziran 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
Kadıkoyde Rex Sinemasının orda Orta Dünya var orda istedigin bütün animeleri bulabilirsin.

orta dünyadaki anime dvdlerinin kaçtan başladığını da bir söylesene ;)[signature][hline]Grimwolf, 21 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
-Şirin baba nerde?
-Cumaya gitti

Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

evet ama galiba End of EVA vardı, bütün seri çok fazla dvd eder. bende hepsi bilg. olduğu için çok önemsememiştim, bir tane bende olmayan ve kapağı böyle janjanlı bir anime vardı. Alayım dedim bir fiyatını sordum: 50$ demişti :-O[signature][hline]Grimwolf, 21 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
-Şirin baba nerde?
-Cumaya gitti

Anime listem

[Bu mesaj tanoren tarafından 29 Haziran 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İnternetten sipariş etsek o kadar tutmaz be... İnsafsızlar! Amma pahalıya satıyorlar... Kazık yemeyelim...

Örnek: Birkaç ay önce Kitapsan'da anime figürlü bir kupa görmüştüm... 3,5 milyona satın aldım... Birkaç hafta önce de aynısını D&R'da gördüm 15 milyon!!! OHA!!! Yani bu ne demek oluyor?[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...