Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 80lerde pek tanıdık olan "iki kişiden mürekkep gay grupları" tanımına uyan bir grup daha geliyor şimdi. eskiden durum ayan-beyan değildi ama esas oğlan george michael geçtiğimiz yıllarda umumi tuvalette bir erkekle oldukça uygunsuz bir pozda yakalanınca bunların aslında sevgili olduğu tescillenmiş oldu. zaten diğer adamın grupta ne aradığı pek belli değildi, george abimiz bütün parçaları şakır şakır söylerken, diğer arkadaş popo kıvırmakla yetiniyordu. belli ki bizim george sevgilisini kıramamış :P Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bu biiiiiiiir bu da ikiiiiiiiiii =pp[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 lol be athe! sen de olmasan :****
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 aha wham! ooooy oy oy heuehuehue[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 aha aynı tanıma uyan bir grup daha... bunlar bu parçayı meşhur ettiler, 80lerde çok meşhur oldular. sonra kayıp gittiler pop müzik tarihinde... bugün herkes bu parçayı bilir, ama kimin hiti olduğunu bilmez (çünkü grup elemanlarından marc almond bi kere daha tek başına yayınladı 90larda, kafa karıştırdı). ama siz bilin, bunlar çok önemli şeyler :P Softcell - Tainted Love
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 son parça, yine Village People'dan, adıyla sanıyla tam da bu programı kapatmaya uygun parça. haydi popolar havaya!!!! Village People - Macho Man haftaya bambaşka bir konseptte görüşürüz cicilerim :)) o zamana kadar, siz siz olun, sertkalın e mi? :P
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 lol be yayını kim alacak? ehühüeühe... son bi türkçe klasik mi çalsam?
athea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 heuheuehu super eglenceliydi beeee =ppp *!hoplar ziplar*[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 hade buraya geçin artık, homopop bitti, tadını damağımızda bırakarak :))
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 en gzel programları kaçırıyorum yaa yine de bayağı pirzola yedim yazılardan bile, elinize kulağınıza sağlık.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ne o çok seviosun galiba homo-pop yakışır :)[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 senden öğrendik ne de olsa arcane usta.. :) karagöz'le hacivat gibi olduk be..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Öne çıkan mesajlar