Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ultima Ölmüyor Tam Tersine yeniden canlanıyor niye insanlar bu kadar uğraşıyor günlerini saatlerini harcıyor bir hiç uğrunamı hiçde öyle değil...10 tanesi gidiyorsa 100 tanesi geliyor buna emin ol :)[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Neron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 60-80 biraz fazla degil mi?Adsl hemde upload'da iyi ben oyle biliyorum[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Illusion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ultima Online bitiyormu ? Bence bunu gidin cafeleri dolasın, kararı ondan sonra verin. Eskiden isim yapmıs kişiler bırakıyor olabilir ama bu ultima nin bittigi anlamına gelmez. Ultima Online Türkiye'de yayılmaya devam ediyor.[signature][hline]- Illusion - Possible is Everything www.hardgamer.org www.hardgamer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: plus, 06 Ekim 2004 02:20 tarihinde demiş ki: Ultima Ölmüyor Tam Tersine yeniden canlanıyor niye insanlar bu kadar uğraşıyor günlerini saatlerini harcıyor bir hiç uğrunamı hiçde öyle değil...10 tanesi gidiyorsa 100 tanesi geliyor buna emin ol :) hehe zaten her gelen 100 kisi 2 gun sonra server actıgından Turkiye de UO oynayacak kimse kalmadi kendi serverlarında hoplayıp zıplıyorlar :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: 1llusion, 06 Ekim 2004 14:18 tarihinde demiş ki: Ultima Online bitiyormu ? Ultima Online Türkiye'de yayılmaya devam ediyor. Evet hatta haddinden fazla yayılıp 10-12 yaşındaki çocuklar bile oynamaya başladı.Seviyeyi düşünemiyorum bile..[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Governor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 1000 ki$i kaLdırır varmı arttıran :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: plus, 06 Ekim 2004 02:20 tarihinde demiş ki: Ultima Ölmüyor Tam Tersine yeniden canlanıyor niye insanlar bu kadar uğraşıyor günlerini saatlerini harcıyor bir hiç uğrunamı hiçde öyle değil...10 tanesi gidiyorsa 100 tanesi geliyor buna emin ol :) said: 1llusion, 06 Ekim 2004 14:18 tarihinde demiş ki: Ultima Online bitiyormu ? Bence bunu gidin cafeleri dolasın, kararı ondan sonra verin. Eskiden isim yapmıs kişiler bırakıyor olabilir ama bu ultima nin bittigi anlamına gelmez. Ultima Online Türkiye'de yayılmaya devam ediyor. Bu sebeple bitiyor. Kalite kalmayınca, isterse 2 milyon kişi oynasın.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bronx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 asimetrik bağlantı ile laçka bi gidişat olur oyunda.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Madenci_MV Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Bronx, 07 Ekim 2004 01:12 tarihinde demiş ki: asimetrik bağlantı ile laçka bi gidişat olur oyunda. +1[signature][hline]Madenci Grand master BS Tiara Satiris Grand Master mage PK Rulaz FATAL WAR FOREVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Illusion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Merhabalar; Konu 10-12 degil Cok cocuk gordum 12 yasinda bu oyunu oynuyan ama layikiyle oynuyan cok kisi gordum 20 yas üstü, Siyah ekran geldiginde bi tek tab a basip insanların anasına bacısına küfür etmeyi bilen insan. Onun için bazı şeyleri yaşa vermeyin.[signature][hline]- Illusion - Possible is Everything www.hardgamer.org www.hardgamer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 8 ay sonra ... KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bilmiyorum gereksiz upladım belki ama Bende 3ghz işlemci, 1gb ram ve 256 dsl bağlantım var Ama servera 4 kişi girdiğinde lag oluşuyor ben 20 kişiyi rahat oynatmak için 512 dsle yükseltsem de yetmeyecek, yoksa bende mi sorun var? (runuo)[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 256/64 > : u= 8kb 4 kişiyi tam olarak kaldırmıyor ise 512/128: u: 16 kb 20 yi nasıl kaldırsın... bunlar iyimser rakamlar adsl :asimetrik dsl stabil bir hız sağlayamazsın zaten 20 kişiye oynatmak için 1024 yapsan baglantını o bile her daim lagsız bir oyun saglamaz, anca 2048 le bi ihtimal... o bile garanti degil[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 dynamick yanlış anlama amacım laf sokmak değil.Bu mesela yazmışsınya 256/24 e bölünür falan nası anlıyoruz onları? Misal 1024 olsa bağlantı kaça bölünür?[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… taz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 valla biz 64k kabloyla (tabi 128 veriolar) 2 yaz önce 8-10 kişiyi laglı falan oynatmıştık ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben de demin 128 kablo ile 5 kişiyi laglı oynattım napsam acaba diye düşündüm[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Karakans Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bizde 512 download / upload wardı. 100 kisi lagsız oynayabiliordu dial-up dahil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ama işte o dediğin DSL, ADSL olsaydı zor kaldırırdı o rakamı.. Allah'tan ülkemizde DSL yok. Bir de DSL olduğunu düşünün, evinde 2048 bağlantısı olan server açar inanki..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Karakans, 29 Haziran 2005 03:32 tarihinde demiş ki: bizde 512 download / upload wardı. 100 kisi lagsız oynayabiliordu dial-up dahil... 512 upload ile 100 kişinin lagsız oynama ihtimali bulunmamakta ayrıca dedigin olay adsl degil dsl in çeşidi olabilir mesela sdsl oda degil ülkemizde yok herhangi bir hosting firmasından aldıgın hattın hızıdır ki adsl ile arasında daglar kadar fark var bunu bu topice yazmakta pek gerekli değil açıkcası.. konu adsl ile ilgili[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Emivoz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Erutan, 29 Haziran 2005 00:52 tarihinde demiş ki: dynamick yanlış anlama amacım laf sokmak değil.Bu mesela yazmışsınya 256/24 e bölünür falan nası anlıyoruz onları? Misal 1024 olsa bağlantı kaça bölünür? Adsl de upload hizi download hizinin 4 te biri yani 2048/512 yada 128/32 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing adsl 2048 bağlantı ile server kurulursa? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Neron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 60-80 biraz fazla degil mi?Adsl hemde upload'da iyi ben oyle biliyorum[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ultima Online bitiyormu ? Bence bunu gidin cafeleri dolasın, kararı ondan sonra verin. Eskiden isim yapmıs kişiler bırakıyor olabilir ama bu ultima nin bittigi anlamına gelmez. Ultima Online Türkiye'de yayılmaya devam ediyor.[signature][hline]- Illusion - Possible is Everything www.hardgamer.org www.hardgamer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: plus, 06 Ekim 2004 02:20 tarihinde demiş ki: Ultima Ölmüyor Tam Tersine yeniden canlanıyor niye insanlar bu kadar uğraşıyor günlerini saatlerini harcıyor bir hiç uğrunamı hiçde öyle değil...10 tanesi gidiyorsa 100 tanesi geliyor buna emin ol :) hehe zaten her gelen 100 kisi 2 gun sonra server actıgından Turkiye de UO oynayacak kimse kalmadi kendi serverlarında hoplayıp zıplıyorlar :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: 1llusion, 06 Ekim 2004 14:18 tarihinde demiş ki: Ultima Online bitiyormu ? Ultima Online Türkiye'de yayılmaya devam ediyor. Evet hatta haddinden fazla yayılıp 10-12 yaşındaki çocuklar bile oynamaya başladı.Seviyeyi düşünemiyorum bile..[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 1000 ki$i kaLdırır varmı arttıran :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: plus, 06 Ekim 2004 02:20 tarihinde demiş ki: Ultima Ölmüyor Tam Tersine yeniden canlanıyor niye insanlar bu kadar uğraşıyor günlerini saatlerini harcıyor bir hiç uğrunamı hiçde öyle değil...10 tanesi gidiyorsa 100 tanesi geliyor buna emin ol :) said: 1llusion, 06 Ekim 2004 14:18 tarihinde demiş ki: Ultima Online bitiyormu ? Bence bunu gidin cafeleri dolasın, kararı ondan sonra verin. Eskiden isim yapmıs kişiler bırakıyor olabilir ama bu ultima nin bittigi anlamına gelmez. Ultima Online Türkiye'de yayılmaya devam ediyor. Bu sebeple bitiyor. Kalite kalmayınca, isterse 2 milyon kişi oynasın.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 asimetrik bağlantı ile laçka bi gidişat olur oyunda.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madenci_MV Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Bronx, 07 Ekim 2004 01:12 tarihinde demiş ki: asimetrik bağlantı ile laçka bi gidişat olur oyunda. +1[signature][hline]Madenci Grand master BS Tiara Satiris Grand Master mage PK Rulaz FATAL WAR FOREVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Merhabalar; Konu 10-12 degil Cok cocuk gordum 12 yasinda bu oyunu oynuyan ama layikiyle oynuyan cok kisi gordum 20 yas üstü, Siyah ekran geldiginde bi tek tab a basip insanların anasına bacısına küfür etmeyi bilen insan. Onun için bazı şeyleri yaşa vermeyin.[signature][hline]- Illusion - Possible is Everything www.hardgamer.org www.hardgamer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bilmiyorum gereksiz upladım belki ama Bende 3ghz işlemci, 1gb ram ve 256 dsl bağlantım var Ama servera 4 kişi girdiğinde lag oluşuyor ben 20 kişiyi rahat oynatmak için 512 dsle yükseltsem de yetmeyecek, yoksa bende mi sorun var? (runuo)[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 256/64 > : u= 8kb 4 kişiyi tam olarak kaldırmıyor ise 512/128: u: 16 kb 20 yi nasıl kaldırsın... bunlar iyimser rakamlar adsl :asimetrik dsl stabil bir hız sağlayamazsın zaten 20 kişiye oynatmak için 1024 yapsan baglantını o bile her daim lagsız bir oyun saglamaz, anca 2048 le bi ihtimal... o bile garanti degil[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 dynamick yanlış anlama amacım laf sokmak değil.Bu mesela yazmışsınya 256/24 e bölünür falan nası anlıyoruz onları? Misal 1024 olsa bağlantı kaça bölünür?[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 valla biz 64k kabloyla (tabi 128 veriolar) 2 yaz önce 8-10 kişiyi laglı falan oynatmıştık ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben de demin 128 kablo ile 5 kişiyi laglı oynattım napsam acaba diye düşündüm[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bizde 512 download / upload wardı. 100 kisi lagsız oynayabiliordu dial-up dahil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ama işte o dediğin DSL, ADSL olsaydı zor kaldırırdı o rakamı.. Allah'tan ülkemizde DSL yok. Bir de DSL olduğunu düşünün, evinde 2048 bağlantısı olan server açar inanki..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Karakans, 29 Haziran 2005 03:32 tarihinde demiş ki: bizde 512 download / upload wardı. 100 kisi lagsız oynayabiliordu dial-up dahil... 512 upload ile 100 kişinin lagsız oynama ihtimali bulunmamakta ayrıca dedigin olay adsl degil dsl in çeşidi olabilir mesela sdsl oda degil ülkemizde yok herhangi bir hosting firmasından aldıgın hattın hızıdır ki adsl ile arasında daglar kadar fark var bunu bu topice yazmakta pek gerekli değil açıkcası.. konu adsl ile ilgili[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Erutan, 29 Haziran 2005 00:52 tarihinde demiş ki: dynamick yanlış anlama amacım laf sokmak değil.Bu mesela yazmışsınya 256/24 e bölünür falan nası anlıyoruz onları? Misal 1024 olsa bağlantı kaça bölünür? Adsl de upload hizi download hizinin 4 te biri yani 2048/512 yada 128/32 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar