Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Papirus' destek fonu..

arian

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar;

Amatör bir müzik grubumuz var "Papirus" ve onun için bir arkadaşıma logo yaptırdık.Ancak arkadaş sadece el çizimini bitirdi ve renklendirmesini photoshoptan ve bu tip işlerden anlamayan grup elemanları olarak yapamadık.Arkadaşında çok işi olduğundan burası aklıma geldi.Burada böle yardıma muhtaç insanlara yardım eden gönül perileri var -off yalakalığa bak :)- belki bizede yardım ederler diye düşündüm.Hemen resmi koyayım ilk olarak;

Bu resim işte genel taslak ve sanırım en rahat bunun üzerinde oynayabilirsiniz.Ayrıca 1 tanede örnek çalışma var onuda göstereyim;

Bu resimi sevdik renklendirme vs.. ancak bize çok soğuk geldi resim ve biraz daha canlı renkler istedik oda kısmet olmadı.
Genel olarak böle birde birkaç tane özel istek olucak resimle ilgili;
-İlk olarak yukarıdada dediğim gibi canlı renkler olması isteğimiz.Eşşeğin kafası ve teni gene kahverengi tonunda bişiler olabilir.Direk kısımlar için renk tercihleride bordo (kırmızıda olabilir) ve siyah üzerinde bişiler.
-İkinci olarak eşşeğin kafasındaki sfenk şapkası gibi olan şeyin içerisinde olan "A" harfini belirginliği kaçırtmıyacak şekilde güzel bir bordo ve siyah renklendirmesi.
-Üçüncü örnekte görüntüğü gibi bir tabela üzerine resim konulmuş onun gibi birşey yapıp alt veya üst kısmına tabelanın yaklaşık en fazla 90 derecelik bir açıyla "PAPİRUS" yazılması güzel bir fontla.
-Geri kalan ve aklınıza gelen herşeyi ugluyabilirsiniz.Bu resim sticker,afiş,vb.. gibi şeyler için kullanıcaktır.

Şimdilik bu kadar eğer ilgilenir ve yaparsanız gerçekten çok minnettar kalacağız.Ayrıca yapan kişiyede konserlerimize özel davetiye tabii kendiside dinlemek isterse :).Şimdiden herkese teşekkürler..
Ayrıca bana ulaşmak isteyenler msn:[email protected] belki ihtiyacınız olur.[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*

Sosyal ağlarda paylaş

ben beyendim:) renklerde güzel.
Ama ortadaki çizim çizgi çizgi olduğu halde o işaretlerin çok keskin olması göze batıyor. O kısımlarda o şekilde el ile çizilmiş gibi dursa bence daha güzel olur.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan

[Bu mesaj Chemical tarafından 04 Haziran 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kafa, başlıkla uyuşmamış bence, ama logoyu tuttum valla hoş olmuş baya. renkler biraz soluk olmuş dediğin gibi ikinci resimde, eksikleri giderilirse süper bi logo bence.

bir de sağ göz olmamış gibi. düzeltilse ya da tamamen kaldırılsa daha iyi olabilir..[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com

[Bu mesaj MonTezaus tarafından 04 Haziran 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

euheu kimse okumadıgı için adamın yazdıklarını.. :) herkes yorum yapmış tabe..
vala kardeşim ben sana söyliim bunu yapacak adam Horace dir o da yaparmı bilmem. Horacegoesskiing demişler adına.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim 'siamon' emek harcadığın ve uğraştığın için.Ancak valla çok janjanlı olmuş böle disko havasında olmuş daha sade bişiler olsa ve efek vs.. yani sıra daha sade sadece renklendirmeler üzerine gidilse bize daha uygun olur dediğim gibi bu sticker,afiş,vb.. olucak.[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...