Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaptığım bir flash klip


Sensible

Öne çıkan mesajlar

Canım sıkılmıştı,Radiohead - Street Spirit şarkısına şöyle birşey yapıp newgroundsa submit etmiştim birara. Sizle de paylaşayım. Dandik olduğunu biliyorum merak etmeyin :) Uğraşmadım pek,fpsyi de düşürdüm ama birşeyler anlatıyor gene de değil mi?

http://www.newgrounds.com/portal/view/225161[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
WoW:
Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 29 Haziran 2005 09:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o kadın resmi, görsel sanatlara koyduğun şeydi di mi :)
keşke kullanmadan önce biraz düzeltseydin. bacaklar felan çok kötü duruyor.

adamın suratini görünce hoşuma gitti, kadını illa o kağıttaki çizim haliyle kullanman gerekmezdi. adamın surati gibi yeni baştan flashla çizebilirdin, daha güzel dururdu bence.

kadın resmini renklendirmişsin ve saçlarını dalgalanıyor gibi yapmışsın. ancak dalgalanması sırasında da tellerde bozukluk olmuş. bilerek mi yaptın o olayı? tuhaf gözüküyor çünkü.

sitedeki yorumlarda dedikleri gibi, birkaç durgun sahneyle geçiştirmişsin olayları, kadının intihar etmesinden çok, "sightseeing" gibi gözükmüş.
oysa çizdiğin adamdan sonra, daha gerçekçi bir animasyon yapabileceğini düşünüyorum. çünkü gerçekten iyi olmuş bence adamın yüzü.
bir kaç kare koymak yerine, çizgi film gibi yapıp, adamın yüzüne mimikler felan ekliyebilirdin. daha anlamlı olabilirdi.

aslında klipteki genel dezavantaj, çizimlerden ziyade, konseptin yetersizliği. bir kadın tel örgülerde durmuş etrafı izliyor. bir adam ona bakıyor, sonra şehirde koşturmaya başlıyormuş gibi olmuş.
flash karelerinde zoomla uğraşmak yerine, akıcı bir animasyon yapsaydın, daha çok sahne ekleseydin, ifade etmek istediğin konsepti daha başarılı yansıtabilirdin.

"yap" demek kolay tabii, ancak görüşlerimi söyleyeyim dedim sadece :) kolay gelsin.[signature][hline]Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bulutların göz olup ekranın gözün içine girdiği sahneye kadar sevdim senaryoyu.
Çizimler iyi ama animasyon biraz vasat kalmış. Aynı şeyler üstünde de dönmüşüsn biraz..
Dediğim gibi göz sahnesine kadar olan iyi devamıınıda öyle devam ettirseydin, senaryoyu sağlam tutsaydın daha güzel olurdu gibime geliyor..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...