Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

knightsunited.com forumları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir konu var forumlarda turklerden sözler fln diye onlara cevap vermeye çalışıyorum bir kısmını ikna ettim ama hala bazı kendini bilmez çocuklar mesaj atıyor.
http://www.knightsunited.com/kuforum/viewtopic.php?t=272&postdays=0&postorder=asc&start=0
adamları uyarmaya çalıştım onlara bir kaç türkçe kelime öğrettim baba dediklerinde kızmışlar anlamını söyledim sordular sözlük oldum :) ama hala kafaları bazı şeyleri almıyor bu yüzden bi bakı verin ingilicesi güzel olan bir arkadaşa cevap yazdıralım.[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
Mesaj tarihi:
bende o adamlara türk demeyin diyorum gennelleme yapamazsın bi millet hakkında türkler kötüdür serse birisi ya ırkçıdır ya çocuktur dedim :)
ve şidmi baktım bunlar çocuk 30lvl charı olanlar çok bilmiş gibi artizlik yapıyolar yabancı söleyince delleniyom yoksa türkleri burda en çok eleştirenlerden biri benim [signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL

[Bu mesaj hangman tarafından 29 Haziran 2005 06:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tmm ya kızmayın bana.
gittim sözlüğe baktım.
kullanmayalı 4-5 sene olmuş
en son ortaokulda yazıyoduk böyle tekilleri çoğulları ehehe.
git oku bakim güzel olmuş mu
karaladık bişeyler ama. ehiehi[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
[b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x]
Charlar silinmiş...

Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Mesaj tarihi:
çokta önemli bi hadise yok söylediklere şeylere bakarsanız pekte temeli olan şeyler yok onun için kaale almayın boşuna. 1-2 kişi gereken cvbı vermiş ztn. (hangman&dra)[signature][hline]unholy ownz u
Mesaj tarihi:
Güzel, etkileyici olmuş mu peki?
Bu şekilde ciddi anlamda ingilizce kullanmayalı baya oluyordu. Merak ettim.
Bi de herif üstte dalga geçmiş bi nevi onu görmedim ya neyse.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
[b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x]
Charlar silinmiş...

Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
  • Yeni Oluştur...