Milamber Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bir konu var forumlarda turklerden sözler fln diye onlara cevap vermeye çalışıyorum bir kısmını ikna ettim ama hala bazı kendini bilmez çocuklar mesaj atıyor. http://www.knightsunited.com/kuforum/viewtopic.php?t=272&postdays=0&postorder=asc&start=0 adamları uyarmaya çalıştım onlara bir kaç türkçe kelime öğrettim baba dediklerinde kızmışlar anlamını söyledim sordular sözlük oldum :) ama hala kafaları bazı şeyleri almıyor bu yüzden bi bakı verin ingilicesi güzel olan bir arkadaşa cevap yazdıralım.[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 çoğu $eyi ztn gayet güzel açıklamı$sında bazı turklerden $ıkayet eden sadece yabancılar değil ki.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bende o adamlara türk demeyin diyorum gennelleme yapamazsın bi millet hakkında türkler kötüdür serse birisi ya ırkçıdır ya çocuktur dedim :) ve şidmi baktım bunlar çocuk 30lvl charı olanlar çok bilmiş gibi artizlik yapıyolar yabancı söleyince delleniyom yoksa türkleri burda en çok eleştirenlerden biri benim [signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL [Bu mesaj hangman tarafından 29 Haziran 2005 06:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Durun ben de bişeyler karalayım oraya ehiehi.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ayıp olacak biraz ama Chield tekil çocuk, çoğulu da children mıydı?[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 chield tekil cocuk? child olmasın o.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tmm ya kızmayın bana. gittim sözlüğe baktım. kullanmayalı 4-5 sene olmuş en son ortaokulda yazıyoduk böyle tekilleri çoğulları ehehe. git oku bakim güzel olmuş mu karaladık bişeyler ama. ehiehi[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 çokta önemli bi hadise yok söylediklere şeylere bakarsanız pekte temeli olan şeyler yok onun için kaale almayın boşuna. 1-2 kişi gereken cvbı vermiş ztn. (hangman&dra)[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Güzel, etkileyici olmuş mu peki? Bu şekilde ciddi anlamda ingilizce kullanmayalı baya oluyordu. Merak ettim. Bi de herif üstte dalga geçmiş bi nevi onu görmedim ya neyse.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 valla sizin yazıları okumadım hiç ama güzeldir herhalde . saat geç beni mazur görün.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 sabah saat 9 geçse ben sana ne diyeyim :) dur şunu diyeyim. birazcık vücudunu dinlendir (uyuyabilirsin mesela) :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 normalde sabah 7de yatan ve akşam 5-6 gibi kalkan birisi için geç en azından[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 sağol kardeş sonunda sustular :) haklıyız tabi[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Çok pis nokta koyarım. Nokta. :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar