dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya arkadaşlar eslantta nasıl para kasılır. Vay efendim para istiyosan senin eslantta ne işin var git gobline yada olmadı mı git abyss e demeyin. Onlar artık kazndı beyine:D Yani benm sormak istediğim eslantta item olarak bulabilceim gzl şeyler nelerden çıkar. Mesela eslantta (boss hariç) buldğunuz en gzl itemler nelerdr? Bunları söylenki içimde bi umutla kesim o pis canavarları:D Bu arada buna benzer bi topic vardı demeyin lütfen. Onuda okudum ama orda bahsedilen canavarlar daha profosyenel gliba:D böle lamia golem türü şeyler diildi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 dm shard golem chitin[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Lamia kukry veya ironx düştüğünü duydum yada golem chitin.Arka artık milyarda 1 mi nasıl olduysa cleaver çıktı ama o çok büyük bir bal En iyisi gideceksin clanca bulabildiğiniz bosslara asılacaksınız item düşerse işte iyi para eder satarsanız[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 golem : chitin - viper staf - clever - salamender staf lamia : ironx falan bol bol FP düşer Dm: den pek çok şey düşer.. bide boss lar :)[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Clan : ßruJah HttP://BruJahko.TK [Bu mesaj Thadeus tarafından 29 Haziran 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 oha abi harbiden dm den shard çıktımı? yuh bea:D valla öle bişi olsa oyundaki kaderim deişir ztn assasinim hehe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ilk kesişte hemde :) en yetişemedim ona ama cidden çıkmış çocuklar yüzde için birbirini yiyordu :D[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 DM den shard düşer çok sık olmasada CZ de drop rate i daha yüksektir.[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Clan : ßruJah HttP://BruJahko.TK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0sMAN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Golemden cleaver darkstoneden chitin shell Lamiadan chitin bow Bunlar benim gördüklerim[signature][hline]NİCK: 0sman123 Server: DIEZ IRK: KARUS CLAN: ♠┤Đέåтђ کịĿέŋСэ├♠ - orjinalı bu- Lvl: 58 NP: YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Dm den uniqler hariç çoğu şey düşer. Ayrıca lamia dan chitin bow çıkmaz. Anladığım kadarıyla lvlın pek yüksek deil. En iyisi lamia kes. Kukry ve ironx bow çıkıyo onlardan.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: 0sMAN, 29 Haziran 2005 08:43 tarihinde demiş ki: Lamiadan chitin bow Bunlar benim gördüklerim Abi lamiadan shard +8 fln da çıkarmı? :D Naaptın sen ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Golemde cleaver düşme şansı 7 saatte bir. Bi de crimson wing ve dark stonedan shell cıkıyo. (dark stonedan ası cıkıyo demeyin, bi warrior, bi de rogue cıktı ark.a bana da priest shell cıktı ehuhe şansa bak bi shell düşürdük o da priest )[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar