Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neler buldunuz bakim?? :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar eslantta nasıl para kasılır. Vay efendim para istiyosan senin eslantta ne işin var git gobline yada olmadı mı git abyss e demeyin. Onlar artık kazndı beyine:D Yani benm sormak istediğim eslantta item olarak bulabilceim gzl şeyler nelerden çıkar. Mesela eslantta (boss hariç) buldğunuz en gzl itemler nelerdr? Bunları söylenki içimde bi umutla kesim o pis canavarları:D

Bu arada buna benzer bi topic vardı demeyin lütfen. Onuda okudum ama orda bahsedilen canavarlar daha profosyenel gliba:D böle lamia golem türü şeyler diildi:D
Mesaj tarihi:
Lamia kukry veya ironx düştüğünü duydum yada golem chitin.Arka artık milyarda 1 mi nasıl olduysa cleaver çıktı ama o çok büyük bir bal
En iyisi gideceksin clanca bulabildiğiniz bosslara asılacaksınız item düşerse işte iyi para eder satarsanız[signature][hline]Krwlng in my skiN
Mesaj tarihi:
golem : chitin - viper staf - clever - salamender staf
lamia : ironx falan bol bol FP düşer
Dm: den pek çok şey düşer..
bide boss lar :)[signature][hline]
World: Beramus
Nick: Darkling
Job: Priest
Race: Karus
lvl: 61+
Clan : ßruJah
HttP://BruJahko.TK

[Bu mesaj Thadeus tarafından 29 Haziran 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Golemden cleaver
darkstoneden chitin shell
Lamiadan chitin bow

Bunlar benim gördüklerim[signature][hline]NİCK: 0sman123
Server: DIEZ
IRK: KARUS
CLAN: ♠┤Đέåтђ کịĿέŋСэ├♠ - orjinalı bu-
Lvl: 58
NP: YOK
Mesaj tarihi:
Dm den uniqler hariç çoğu şey düşer. Ayrıca lamia dan chitin bow çıkmaz.
Anladığım kadarıyla lvlın pek yüksek deil. En iyisi lamia kes. Kukry ve ironx bow çıkıyo onlardan.[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Domates
LvL: 58 Assassin
Mesaj tarihi:
Golemde cleaver düşme şansı 7 saatte bir. Bi de crimson wing ve dark stonedan shell cıkıyo. (dark stonedan ası cıkıyo demeyin, bi warrior, bi de rogue cıktı ark.a bana da priest shell cıktı ehuhe şansa bak bi shell düşürdük o da priest )[signature][hline]deli büyücü geri döndü
  • Yeni Oluştur...