Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bizim druidlerden biri seferinde Garr ın add lerinden birisini tanklıyor daha ne agro kaçırdı nede öldü isteyince tanklanıyo sanırım. Yani olmuyo değil[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Popeye, 28 Haziran 2005 02:50 tarihinde demiş ki: said: cenx, 27 Haziran 2005 22:29 tarihinde demiş ki: abi allah aşkına şöyle yapmayın be... ona bakarsan palayıda öldürmek imkansız nedir yani? ehe genc druide bak nasil cosmus hemen nerf gelecek size gorceksiniz :P yok cidden druid kolay olen bir class degil paladin gibi degil yani paladin gozume daha kolay geliyor mage ile oynadigimda hele polymorph oldugunda form degistirme olayindan sonra cok cok zor mage icin duel de falan magele kesmek imkansız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Malibu, 28 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki: bizim druidlerden biri seferinde Garr ın add lerinden birisini tanklıyor daha ne agro kaçırdı nede öldü isteyince tanklanıyo sanırım. Yani olmuyo değil Evet , armor + feral'e gitmiş olan druid lerden gerçekten güzel tank olabiliyor.Ayrıca armor ları warriorlardan yüksek oluyor.Bence güzel oynayan druid kolay kolay ölmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Druid ölmüyor ama kolay kolay öldüremiyorda. priestle yaptigim duellerden bazıları 5-6 dakika sürebiliyor. Rogue ları tam anlayamıyorum kimisi bana hp kaybetmeden beni yenirken kimisi dogru dürüst dmg veremiyor. Sanırım itemlarla yada talentlarla alakalı. Mage ler i %100 yeniyorum diyemem ama kolay aldigim classlar arasinda. Shaman ise beni en çok zorlayan class. Hunter ve warrior a ne desem boş :P Bu bahsettiklerim dueller, genelde grup olarak gezinildiği için gruplarda moonfire+regrowth tan öteye gitmiyorum :p[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya bear formda adama vuruyosun rage kazanıyo hoop kendini heallıyo e ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Oblomov, 28 Haziran 2005 02:30 tarihinde demiş ki: Mana burn değilde dotlarla öldürülür druid. Wampiric embrance ı çakarsın önce bi, ardından devouring plague ve SwP. Baktın heal etmeye çalışıyor bi fear, halamı ölmedi, yinemi heal atmaya çalışıyor? Çareler tükenmez. Hemen bi silence :) Tabi arada 1-2 tane mind blast ve mind flay. Ee hala ölmediyse bi sorun var demekki hemen topuklamak lazım :-p eğer ki bu tarz shadow ağırlıklı bir saldırıyla karşılaşırsam zaten priestin sonu ya topuk ya mezarlık oluyor aynen söylediğin gibi dotlarla başlıyor mind flay mind blast heal ederken fear vs stunları instant heali ve bear form heali iyi kullanınca bu tarz agresife bağlayan priestin manası tükenmiş oluyor zaten ben asıl terbiyesiz priest olarak adlandığım bir türevi var shield açıyor heal specli bütün her bir bokumu dispel ediyor motw, thorns, rejuvene, regrowth kendine renew atıyor wandla giriyor (genelde hayvani bi wand oluyor - 68 dpsli vs) çok çok uzun sürüyor bu duel arada damage büyüsü kullanıyor ama manasını hiç tüketmiyor zaten shield+renew tarzı şeylerle hakkı da yavaş iniyor druidin düşük damageini düşünürsek özellikle bir tanesi fear atıp karşımda su içmeye başlamıştı çüş dedim bıraktım gittim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Enginar, 28 Haziran 2005 16:41 tarihinde demiş ki: Druid ölmüyor ama kolay kolay öldüremiyorda. priestle yaptigim duellerden bazıları 5-6 dakika sürebiliyor. Rogue ları tam anlayamıyorum kimisi bana hp kaybetmeden beni yenirken kimisi dogru dürüst dmg veremiyor. Sanırım itemlarla yada talentlarla alakalı. Mage ler i %100 yeniyorum diyemem ama kolay aldigim classlar arasinda. Shaman ise beni en çok zorlayan class. Hunter ve warrior a ne desem boş :P Bu bahsettiklerim dueller, genelde grup olarak gezinildiği için gruplarda moonfire+regrowth tan öteye gitmiyorum :p mc lootlu veya dal rendli veya shanker julie's li rogueları yenmenin anahtarı feral armor set bulundurmak ve bear formda armorı 8000in üstüne çıkartmak ondan sonra evasionını iyi izlemek ve evasiondayken bash atmamaya çalışmak (dodge yiyip eline almak var), nature's graspi iyi kullanmak ve çok iyi zamanlı faerie firelar çakmak bi de eğer ki bir sonraki healin olara ns+ht düşünüyorsan ayı formuna geri dönmeden nsi active edeceksin çünkü biz Türk oyuncuların ortak problemi 300-400 ms genelde ns+ht den önce stunlockı elimize almamıza sebebiyet verebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 druıd adamın tekı 6 tane 60 mobu 3 er 3 er kestıkten sonra druıd oldum zaten ben. videoyu hatırlamıorum ama o neydi lan öyle?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Cenx nerde izlediğini hatırlıyor musun? Linki falan varsa süper olur merak ettim ne kullanmış.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 lvl 24 mageim bugun tam yuruyom lvl 30 druid belirdi yanimda bilmemne rootunu atti direk poly yaptim. sonra 2 fireball blast felen ne geldiyse attim yatti:) beklemiodu o kadar karsilik vercegimi afalladi herhalde :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 zor be heal atmayidami aklina getiremedi + 6 level fark var hic mi resistlemdi :)[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yok abi öle çok kötü oynayan adamlar dolu serverlar. bu arada ahanda buldum [Bu mesaj cenx tarafından 28 Haziran 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 2 fireballumda critti ekliyim onu hic resitleyemedi arcane misille nin bile hepsi vurdu. Daha bombasi var tarren millde alliance horde kapismasi bana ??? olan 1 warlock yari canla kaciodu blinklendim frostnova fireball(crit) fireblast(crit) adam yatti cok sevindim :D Benim charda bug var galba yuksek lvller buyulerimi pek resistleyemiyor pasoda crit koyuyorum :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 şahsen bir priest olarak druidlerde zorlanmıyorum eger silence zamanlamasını iyi ayarlarsanız alırsınız rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Druid ölmüyor ama bazı sınıflarıda öldüremiyor (öldüremiyor derken öldürene kadar 15-20 dk geçiyor, kim pvp den sıkılırsa artık), paladinle 15 dk duel ettiğimi bilirim sonunda sıkıldım , bıraktım alsın öldürsün benden honor alsa ne olur dedim yani , sizi bile sıkıyor karakterin ölmemesi arada ölmek lazım yani ayrıca druid gayet guzel tanklık yapar ama bunu çoğu oyuncu bilmiyor nedense , instancelada , tanklığı bilmeyen warriorların yanında kaç defa mage , warlock kurtardığım vardır kim bilir[signature][hline]Thufrohn (Tauren Druid) - lvl 52 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Benimde eskiden pvp ler uzun sürüyordu , biraz daha tecrübe kazandım ve artık daha kısa sürüyor.bir paladini 5-6dk kesebiliyorum artık:).Genel mantık rakibin manası bitene kadar oyalamak , manası bittikten sonra entangle + innervate kendime + nuking ile bitiriyorum yoksa pvp bitmek bilmiyor.İlk defa gnome mage(lvl59) in tekine tiger's fury + ravage ile 1304 critic vurdum sevindim ;).Armor gear'a yüklenen bide feral alan druid ler bazı warriorlardan daha iyi tanklıyor ve druid lerin çok daha fazla armoru oluyor.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya , entagle yapıp alabilirsin ama o sırada paladinde zeki çıkıp lay on handsı sona bıraktıysa ve bizde o anda doğal olarak öldürmek için bütün manayı harcadık , innervate falanda gitti bu arada bir lay on hands , pvp kaldığı yerden devam eder , iki tarafta işi biliyorsa genelde çok uzun sürüyor (zaten çoğu palalar kalkan atıp BG de milletin arasına girmeyi biliyor başka birşey bildikleri yok , ha arada çıkar iyi oyuncular onlara lafım yok) o yüzden artık mümkünse paladinle veya bir druidle pvp ye girmemeye çalışıyorum , feci zaman yiyorlar zaten daha 60 olamadım , millet mc falan gidiyor biz burda plaguelandlerde geziniyoruz , strata grup bulucaz diye[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 eha strat a grup u oggrimmar da bulucan yaw sen yanlis yerde aranion =)[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 orgrimmarda boş durup grup bulamamakmı iyi , yoksa epl de mob kesip azıcık xp alıp yine grup bulamamak mı iyi karar vermedim ( gerçi arada /who druid ile çağıranlar oluyor ama onlarda genelde gece oluyor hergun sabahın 6 sında yatmaktan sıkıldım valla)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar