Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druidler

Hammerheart

Öne çıkan mesajlar

Ya bu Druidler ile kapışırken öldürmek çok zor tamam rahat indiriyorum hp sini tam alıcam adamı hemen bi entangle+cat form+sprint aha gitti :D
Bunu nasıl engellerim frostshock atıyorum ama entangle süresi daha uzun olduğundan adam gene kaçıyor elimden entangle bittikten sonra mounta binip peşimden gitsemde yakalayamıyorum siz ne yapıyorsunuz bunlara.
Sosyal ağlarda paylaş

60 level druid'im, geçen bi 58 druid ile kapıştım. Aşağı yukarı 10 dakika sürdü, hp'si azaldığı zaman ya War Stomp kullanıp heal etti ya da ben bear formdayken Hibernate attı. Aynı şekilde ben de bunu yaptım. Sonunda dayanamayacağını anladı, travel'e alıp kaçtı. Bir dahaki sefer druid görürsem saldırmayacağım, zamanımı yiyiyor. :)[signature][hline]Moonlantern.BL
Sosyal ağlarda paylaş

druidlerin her ne kadar shapeshiftleri olsada adam öldürmek için kullanmak hem zor hemde adam öldürmek için kullanmak istiosan talentlarda feral a yüklenmek gerekiyo.ama çoğu druid resto ya yüklendii için "ferale 11 tp veriolar oda charge için" tam bir party adamı oluyolar. eğer bir raidde 4 kişiye 1 druid düşerse o raidden adam öldürmek çok zorlaşıyo.tam öldürdüm diyosun bi bakıyosun bi tane crit heal patlıyo ordan adamın hp full.ama doru olan bişi var druid öldürmek çok zor . druidi öldürmeye en yakın class rogue oda stunlock rogue sa tabi yoksa ondanda kaçar. ama solo lvl kasarken falan eğlenmek istiyen varsa druid bire bir . bi ayı ol bi casterol bi kedi ol baktın hiç bi türlü kesemiosun mobu travel form ve vınnnnnnnnnn...[signature][hline]Our time has come...

vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
Selamlar
İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun.

Sosyal ağlarda paylaş

herkes dediğin gibi akıllı olsa güzelde
dün bi tane level 37 tauren druid vardıo
bende 31 rogue im
adama ambush ile girdim 300 + backstep 110 derken adam kalktı dediğin gibi entangle sonra heal attı başladı kaçmaya :)
sinir oldum sonra bi yerde daha oturuyodu belliki quewsti var gitmeye niyeti yok bu sefer kaçamadı ama :)[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki:
gelmeyin siteye.

[Bu mesaj kermit tarafından 27 Haziran 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyhand, 27 Haziran 2005 11:44 tarihinde demiş ki:
valla priestsan işin baya kolay mana burn attın mı hiç bişi yapamıyo ne form değiştirme ne heal aplak aplak bakıyo yüzüne :D

sen mana burn atana kadar form değiştirirde seni stun eder üstüne üstlük edemese de uzaktan büyüyü bozan bi özelliği var ayıda unuttum ondan yapar :D instant çünkü bunlar gerçi mana burn de instantmı bilmiyorum ama[signature][hline]Heren - Level 41 NE Druid
MoonSerpents / Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mosquito, 27 Haziran 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
mana burn genelde kurban fear yediğinde atıyorlar.3sec mı ne casting time idi galiba

bkz:lvl60
bkz:insignia of horde

bkz:druid kendine her turlu heal atar[signature][hline]Our time has come...

vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
Selamlar
İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun.

Sosyal ağlarda paylaş

Mana burn değilde dotlarla öldürülür druid. Wampiric embrance ı çakarsın önce bi, ardından devouring plague ve SwP. Baktın heal etmeye çalışıyor bi fear, halamı ölmedi, yinemi heal atmaya çalışıyor? Çareler tükenmez. Hemen bi silence :) Tabi arada 1-2 tane mind blast ve mind flay. Ee hala ölmediyse bi sorun var demekki hemen topuklamak lazım :-p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenx, 27 Haziran 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
abi allah aşkına şöyle yapmayın be...
ona bakarsan palayıda öldürmek imkansız nedir yani?

ehe genc druide bak nasil cosmus hemen
nerf gelecek size gorceksiniz :P

yok cidden druid kolay olen bir class degil
paladin gibi degil yani paladin gozume daha kolay geliyor mage ile oynadigimda

hele polymorph oldugunda form degistirme olayindan sonra cok cok zor mage icin[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

Druid en sevdiğim classlardan biri olmasına rağmeni karşılaşınca sinirlerimi attıran yegane class aynı zamanda..
Hele entangle atıp dead zoneda beklemeleri ve moonfire spam ..

Pff sıkıldım yine =)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

druid paladinin iki ırkada verilmiş hali ya ölmüyo kaçıyo uçuyo falan :)

İnsan olan druid i çok güzel kesebiliyorum ( rogue ile)
Ayı falan sa adam ellemiyorum duel falan değilde horde mensubuysa.
Warriordan fazla Armoru oluyo bazılnın 50 50 vurunca boşa stres yapıyorum :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...